Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cok guzel iyi gunlerde saglikla kullanin insallah
benim bebeginde hic biseyi yok daha cinsiyeti bile belli degil ://

hadi yaaa ( yaa bebege zarar verir mi acaba geçmemesi, benmkine iltihap dedi katı mukus seklinde akıntım cok arttı senın nasıl
Bnm yeşil sarı gibi oluyor bazen katı. Hangi fitil seninki? Belki ilacı değiştiririm ben haftaya kontrolüm var o Zaman soracağım bakalım ilaç kullanıyorsan brsey olmaz inş takılma hamilelikte yaygın görülen bir durum malesef

gyno lomexın verdi cnm içinde ıkı tane var senınde mı bundan? birde başka sitelerde okudum bu ilacın etkili olabilmesi için yanında kremde veriyorlarmıs tek basına etkılı degılmıs geçmezse bnde doktora onu sorcm

orası öyle tabi ama biraz her şeye karışır oda öyle maalesef öyle kabul ediyorum

çok olursa bende küçülünce çoçuk esirgeme kurumuna vermeyi düşünüyorum
canım hiç takılma... bırak neyi nerden istiyosa alsın, beğendiklerini giydirirsin beğenmediklerini saklarsın yada hediye verirsin... Bende bu tarz şeylere sinirleniyorum ama artık alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş.. Benim kayınvalidem kendine ve kızına ne alsa marka alır en iyisini alır, sıra bana veya başkasına hediye almaya gelince nerde beğenmediğim bişey var ucuz markasız vs. bişey var onları alır. Ben marka takıntısı olan bir insan değilim ama eşime de kendime de ne alsam %100 pamuk olsun isterim. Polyester karışımlı kıyafet sevemiyorum. Oda bunu çok iyi bilir ve ayrıca zevkimi de çok iyi bilir. Ama inadıma mı yapıyor yoksa parasına mı kıyamıyor bilemiyorum durum hep bu. Bende artık takılmıyorum. Doğum günümde bana aldığı çanta bile etiketiyle dolapta duruyor... Bu tarz şeyler sadece senin başına gelmiyor bunu düşün ve olabildiğince he de geç...

Benm baska bi ilaç pimafucin gibi hatırladım simdi içinde cok var bunun ben normalde de cok yasadım. Bu akıntı mantar vs inş atlatırız

Aynen bende biktim ilaclardan canim.sabah kahvalri sonrasi progestan ve kan hapi aksam progestan yatarken magnezyum haftada 2-3gun imom balik hapi (balik yiyemedigim icin) ve haftada bir dusuk onleyici igne. Hersey bebis icin ama biktim valla. Zaten duzenli hap icemezdim simdi de cok sıktı bunlar beni.

bende sen gibiyim her şey pamuklu olmalı ama oda tam tersi naylonsu alıyor bir yıkamaya çöp oluyor :) canım ya çok teşekkür ederim rahatlattın beni takmıcam artık kendimide kızımıda üzmücem :)

kızlarrr enfeksiyon olup fitil kullanan var mı aranızda????????
Kaşıntı koku var mıydı. Bende yoğun akıntı yaşıyorum gebelikten mi bilmiyorum akıntı dışında koku kaşıntı yok rakı beyazı gibi kıvamlı bir tür bebeğin suyu da değil. Sen sadece akıntı şikayeti ile mi doktora gittin

bende sen gibiyim her şey pamuklu olmalı ama oda tam tersi naylonsu alıyor bir yıkamaya çöp oluyor :) canım ya çok teşekkür ederim rahatlattın beni takmıcam artık kendimide kızımıda üzmücem :)
en iyisini yaparsın valla bak. bide şu huyu var. gider alışveriş yapar sonra aldıklarını bana gösterir bide der ki, sana da alıcaktım da şöyle oldu, sana da bundan alıcaktım da karar veremedim vs. almış kadar oldun çok saağoooool diyorum geçiştiriyorum

En azından girişim var kızlar benmki düşünmez bile bırakın kendi zevkini :) ama alsa da kabul etmezdim cünkü sadece beğendiğim seyleri alıp giydiririm diye düşünüyorum almasın gerek de değil valla

Geçmiş olsun Allah'a emanetiz her türlü sıkıntı yapma derdi veren Mevla dermanı da verir. Bol suya devam bak doktorunda özenli davranmış hemen ilaç yazmamış yazsa bile sıkıntı yapma bebeğine bişey olmaz Allah'ın izniyle

geçen aynı şey benim başıma geldi bana hediye alıcakmış karar verememiş almamış aman iyi ki de almamış alacağı şey de çamaşır :):):)

Bir arkadas daha bebegi asagida tasiyorsun ozaman dedi :// zaten 3ay progestan kullandim 3haftaya yakinda lekelenmem olmustu
ben en kisa zanda dr.uma gideyim en iyisi
Canim bende hic lekelenme kanama filan olmadi ama ben klomenle hamile kaldim o yuzden doktorum ilk ay progestan kullandirmisti. Sonra biraktirdi hapi ama boyle bir durum yasayinca tekrar verdi ve gunde 2 taneye cikardi progestani. Bide haftada bir igne vuruluyorum tedbir amacli yani. Sende doktorunla gorus canim insallah kotu birsey yoktur sadece rahim genislemesinden yasiyorsundur. Opuyorum seni takma kafana stres yapma gecmis olsun

öyle deme insan yine de neden böyle diyor, yaptığının karşılığını istiyor. Ben ona bi cüzdan alsam gider en marka yerden en beğeneceği şeyi alırım. Öyle ki aldığım cüzdanı sadece bayramda seyranda kullanıyor o kadar beğendi kıyamıyor. Bir ayakkabı alsam en sevdiği tarzda topuklu ayakkabı alıyorum hakiki deri olsun diye dikkat ediyorum. Geçen kızının doğum günüydü eşimin adına ayrı, benim adıma ayrı hediyeler aldım. Hepsini de istediği beğendiği sürekli dile getirdiği şeyleri aldım ikisine de bayıldı üstünden cıkarmıyor hatta eşime bir de çiçek yaptırttım sevdiği renklerde. Sıra bana gelince neden böyle diyor insan. Eşimin hatrı olmasa yapmam zaten ama o üzülüyor diye bişey demiyorum...

cnm bnım cok katı geldı akıntm mukus şeklinde koku kaşıntı bndede yok ve arttı bu akıntı onun için gittim vajınal muayene yaptı iltihap var dedi fitil verdi ıcınde 2 tane var 3 gece arayla kullan dedı

bence çok şanslısın :) bizimki fazla abarttıyor

HİÇ CANINI SIKMA, araya yavaş yavaş mesafe koyarsın olur biter. kafana takıpta üzüldüğüne değmez canım.

bende sen gibi çok düşünceliyim de maalesef herkes biz gibi olmuyor

bende birde görümce var doğum gününde eldiven aldım sevmemki ben böyle kaşınır her yerim dedi ve bütün akşam karşımda kaşındı eşimin hatrına hiç bişey demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…