Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende eskiden sizler gibiydim , baktım şıparmalar sanki kayınvalideler gelin olmuş da kapris hakkı onlardaymış gibi :) bende senede 1 hediye alıyorum çırpma teli seti aldım tant....den , bu senede kek kalıbını aldım. öyle kıymetli oldum ki, hediyem de kıymetli oldu. bir saatten sonra kocam üzülmesin diyemiyor insan verdiği değeri göremeyince. o yüzden karşı tarafı kırmadan ağız dalaşı yapmadan ne kadar ekmek o kadar köfte .....

dediğin gibi canım hiç canımı sıkmıcam , keyfini çıkarıcam
bende eskiden sizler gibiydim , baktım ki kayınvalide şımarmaya başladı, sanki kayınvalideler gelin olmuş da kapris hakkı onlardaymış gibi :) bende senede 1 hediye alıyorum çırpma teli seti aldım tant....den , bu senede kek kalıbını aldım. öyle kıymetli oldum ki, hediyem de kıymetli oldu. bir saatten sonra kocam üzülmesin diyemiyor insan verdiği değeri göremeyince. o yüzden karşı tarafı kırmadan ağız dalaşı yapmadan ne kadar ekmek o kadar köfte .....

ne kadar az değer verirsen o kadar kıymet görüyosun

ya ben düşük yaptım ertesi gün hastaneden çıktım eve gedim, salonda uzanmak belimi ağrıttı zaten kanamam var vs. yatak odasına gidiyorum orda dinlenicem dememe rağmen kadın surat astı kapris yaptı, neden salonda yatmamışışm!!!! hiç sesimi çıkarmadım ama sonra kötü patladım, Allahtan eşimde bana hak verdi. o gün bugun ders oldu kimseye hakettiğinden fazla değer vermemeye karar verdim eşimin annesi de olsa. yoksa her şeye karışma ve karar verme hakları olduğunu sanıyorlar.

Geçmiş olsun endişe etme gebelik boyu enfeksiyon yaşayan antibiyotik kullanan tanıdıklarım var sağ salim aldılar kucaklarına. Nasıl Boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu yaşıyoruz öyle bir şey

Bence kaynanan en azindan dusunup aliyor bunu yapmayan lar da var on yargili davraniyorsunuz burda var bende dahil bi corap almazlar ama sizinki en azindan aliyor biseyler dusunuyor sizi ,,, hele mesafe koy diyenleri anlamiyorum gercekten kaynanam icinden gelmis hediye aliyor sirf bana sormuyor ne alayim die mesafemi koyayım bu yuzden komik gercekten

Geçmiş olsun endişe etme gebelik boyu enfeksiyon yaşayan antibiyotik kullanan tanıdıklarım var sağ salim aldılar kucaklarına. Nasıl Boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu yaşıyoruz öyle bir şey
saol cnm allah razı olsun doğru soyluyosun gebelikte olacak boyle seyler strestt yapmamalıyz ama ilk gebelik olunca sanırım telaşlanmak elde degil :)

bizimki şu anda maalesef öyle birde ben yumuşak yüzlüyüm daha kötü ben mesefa koyucam çocuk oluncaya kadar yoksa ben kendimi yıpratırım

ufak tefek şeyler de tabiki de düşünüp almış diyorsunda söyleyiş şekli değişince ve her şeye karışınca insan üzülüyor maalesef

bizimki şu anda maalesef öyle birde ben yumuşak yüzlüyüm daha kötü ben mesefa koyucam çocuk oluncaya kadar yoksa ben kendimi yıpratırım
hamile kaldım bir kere bile aramadı nasılsın iyimisin demek için, ama kafam rahat, oğluyla konuşurken bir kaçç kez istedi öyle sordu. onun dışında hiç, çünkü önceden her hafta arardım baktım şımardı, aramayı kestim yavaş yavaş, ohhhhh ne araıyrsun neden aramıyorsun diyen var ne sinir olmak, o da aramıyor hususi bende. anca kavgasız gürültüsüz yavaş yavaş mesafe koyarak hallettim kaprisleri. onlar saldırınca cevap bekliyorlar, bu sefer sen zor duruma düşüyorsun. en güzeli o mesafeye vermemekmiş anladım. yıpratmana asla değmez inan ki çünkü eninde sonunda biz büyüğüze getiriyorlar işi, madem büyüksün saçma sapan kaprisler yapmayacaksın. yılda bir kez hediye al , hiç de aman aman pahalı hediye alma, hiç bir samimiyete inanıpta derdini anlatma. bana geçen gün çocuk doğunca bakarım dedi kendi kendine, sağolun anne size ihtiyacım olduğunda haber veririrm eksek olmayın dedim. ısrarla söyledi bir kez daha , ben 2. kz aynı şeyi söyledim, zahmet ettirmem size kendim baka baka bakmayı öğrenirim siz mesafir olarak gelip seversiniz torununuzu dedim. bizde kız annesi bakar, izinlerim bitene kadar ondan sonrada bakıcı bulurum sizleri yormam dedim, tek kelime diyemedi. düşükte bana yaşattığı kapris bana ders oldu, evimde günlerce tutupta sinir hastası olamam. kız annesi gibi olamıyor erkek anneleri yani gizlidin gizliye kusur bulmalar vs. kızı olan erkek annelerini tenzih ediyorm onlar biraz daha empati kuruyorlar gördüğüm kadarıyla toplumda.

mantar olarak demedi doktor ama bi nevi oyle sanırım ınsallah atlatırız cnm
ya bu akıntıyla benimde başım belada. o kadar çoğaldıki artık sosyal hayatımıda etkiliyor. fitil vermişti doktorum 1 tane geçmedi. şimdi parça parça bile oluyor. önümüzdeki hafta gidince söyleyeceğim.

kesinlikle katılıyorum sana bende ben bakarım diyorum iznim bitene kadar ki benim kayınvalidem zaten ben bakamam ben sevmeye gelirim dedi bana

cnm bnmde aynı parça parça geliyo ve artıyo sürekli ihmal etme cnm hemn git doktora

Kızlar tuhaf birşey var karnım küçüldü. 11 haftalık ve 19 haftalık fotoğraflarımı yan yana koyunca 11 haftalık daha büyük duruyor İlk foto 19. Hafta 2. foto 11. Hafta

Kızlar tuhaf birşey var karnım küçüldü. 11 haftalık ve 19 haftalık fotoğraflarımı yan yana koyunca 11 haftalık daha büyük duruyor İlk foto 19. Hafta 2. foto 11. Hafta

Eki Görüntüle 1809531

bağırsaklar yukarı toplanıyor ya bide kolay boşalmıyor ilk haftalar o yüzden bu haftaya gör büyük duruyordur canım.

bağırsaklar yukarı toplanıyor ya bide kolay boşalmıyor ilk haftalar o yüzden bu haftaya gör büyük duruyordur canım.

Çok enteresan geldi bana. Hoş o haftalarda gaz problemide çok oluyordu. Klasik geceleri balon gündüzleri fıss şimdilik. Çok büyüsünde istemiyorum yazın hareket etmek çok zor olacak

Çok teşekkürler..evet aynen bende öyle,gece gündüz usg fotolarıyla uyuyor uyanıyorum :) inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…