- 15 Ocak 2016
- 32
- 43
- 18
Sağol canım,Amin hepimize nasip eder inşallah :)Gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağınızda nasip etsin inşallah....
hadi ya çok geçmiş olsun merak etme bende 4 hafta önce fitilden kullanmıştım iki tane. Hemen etkisini göstermişti. Vajinal mi muayene etti nasıl anladı enfeksiyonu?canım ben bugun doktora gittim mukus şeklindeki akıntım arttı ıyıce enfeksiyon olmusum fitil verdi
Canım ben kum döktüm geçenlerde. Biraz kasık ağrım vardı yanlarıma kadar vuran. Çok şükür bebekle ilgili değil diyince dr tahlil yaptık kum dedi. Bana sadece bol su iç hamilelikte vücut üretebiliyormuş öyle demişti. Dışarıda sebze salata yeme kuruyemişlere bir süre ara ver dedi. Çok su içtim ama geçen hafta tahlil yaptım ve kum gözükmüyordu artık. Tahlil sonucuma göre dr ürolojiye gönderecekti. Korkma suyunu normalinden fazla iç.Meraba kizlar ben 3 hafta once serklaj olmustum bu pazartesi kontrol amacli kan ve idrar tahlili yaptirdim ve doktor kum yada tas dokuyosun dedi antibiyotik yazcakti ama kendi doktoruna git onun yazmasi daha dogru olur dedi ayni zamanda hocasi oluyor kendi doktorum , tahlillerimi doktora gonderdim ama sekreterinden donus bekliyorum sabahtan beri ve moralim cok bozuldu surekli su iciyorum bu durumu yasayan varmi aranizda acaba bir sıkıntı olurmu
Sagol canim allah razi olsun icimi rahatlattin bol su icmeye calisiyorum bende ama dikisim oldugu icin bu kadar cok tedirgin oldum insallah su ise yararda kurtulurumCanım ben kum döktüm geçenlerde. Biraz kasık ağrım vardı yanlarıma kadar vuran. Çok şükür bebekle ilgili değil diyince dr tahlil yaptık kum dedi. Bana sadece bol su iç hamilelikte vücut üretebiliyormuş öyle demişti. Dışarıda sebze salata yeme kuruyemişlere bir süre ara ver dedi. Çok su içtim ama geçen hafta tahlil yaptım ve kum gözükmüyordu artık. Tahlil sonucuma göre dr ürolojiye gönderecekti. Korkma suyunu normalinden fazla iç.
Ben oyleyim canim hatta annem bıktı artıkKizlar ya ben bogazima dur diyemiyorum. 2 saatte bir acikiyorum. Daha simdiden 6kg aldim. Bu boyle devam ederse fil gibi olacagim sanirimsizde benim gibi sık acikiyor musunuz?
Bende nasılll sürekli birşey yemem gerekiyor ama tutuyorum açıkcası özellikle ıvır zıvır yememeye çalışıyorum kilo almaktan korkuyorum meyve ceviz fln yiyorum cok canm isterse yoksa şişeer giderim :))Kizlar ya ben bogazima dur diyemiyorum. 2 saatte bir acikiyorum. Daha simdiden 6kg aldim. Bu boyle devam ederse fil gibi olacagim sanirimsizde benim gibi sık acikiyor musunuz?
İnşaallah birşey olmaz canım sağ salim zamanında kavusuruz bebislerimize. Sen şu iç dediğim gibi birde Nette yoğurt turununde iyi geldiğini duymustum yoğurdun suyu felen. Ben icmedim tabiki :) inşaallah sende kısa surede atlatırsın. İcini ferahlattiysam ne mutlu :)Sagol canim allah razi olsun icimi rahatlattin bol su icmeye calisiyorum bende ama dikisim oldugu icin bu kadar cok tedirgin oldum insallah su ise yararda kurtulurum
Ama ben cok acikiyorum ki. Karnim resmen kiyiliyor. Gerci yedigimde de hemen doyuyorum ama yine fazla kilodan korkuyorum. Kendi uzerimde kalacagi icin degil korkum dogumda sıkıntı yasarsam diyeBende nasılll sürekli birşey yemem gerekiyor ama tutuyorum açıkcası özellikle ıvır zıvır yememeye çalışıyorum kilo almaktan korkuyorum meyve ceviz fln yiyorum cok canm isterse yoksa şişeer giderim :))
ayyy ne mutlu ne güzelll ilk bebiş mi ilkse süper erkenden hissetmenKızlaaarr ben kızımı hissetmeye başladımmmgeçenlerde pıtpıt yapıp duruyodu iki kere tam emin olamadım ama içten içe kızım olduğunu biliyodum bugün de resmen karnımda beni gıdıklayan bişey var gül gül öldüm sürekli gıdıklıyor pıtpıt yapıp duruyo gözümde ultrasondaki hareketleri canlandı ya yeriiimmm ben bunuuu
Bence açıdan ve gaz durumundan sana öyle gelmiştir.Kızlar tuhaf birşey varkarnım küçüldü. 11 haftalık ve 19 haftalık fotoğraflarımı yan yana koyunca 11 haftalık daha büyük duruyor İlk foto 19. Hafta 2. foto 11. Hafta
Eki Görüntüle 1809531
hakikaten baya fark var. sindirimle ilgili olsa gerek herhalde. umarım benimki de biraz küçülür.Kızlar tuhaf birşey varkarnım küçüldü. 11 haftalık ve 19 haftalık fotoğraflarımı yan yana koyunca 11 haftalık daha büyük duruyor İlk foto 19. Hafta 2. foto 11. Hafta
Eki Görüntüle 1809531
canim bende olmustu hem fitil hem antibiyotk verdi fitil biraz yakiyor ama etkili olur ins gecerkızlarrr enfeksiyon olup fitil kullanan var mı aranızda????????
hadi yaaa( yaa bebege zarar verir mi acaba geçmemesi, benmkine iltihap dedi katı mukus seklinde akıntım cok arttı senın nasıl[/
QUOTE]
canim erken doguma sebep olabiliyor ama ilerleyen haftalarda iltihap oldugun da ins . senin ki gecer canim
canim sana tamamen katiliyorum benimde dogumum kardesiminkiyle ayni haftaya denk geldi ilk bebegiydi annem onun yanina gitti bende kayinvldeyi cagardim kendim istedim aslinda bi geldi dogum oldu hic bekledigim gibi gecmedi ben sok oldum hic beklemezdim daha dogrusu yaz dan yaza goruyodum taniyamamisim demek ki simdi 7 ay gecti daha dun gibi herseyi hatirliyorum cok etkilendim bide bana geldi bakti oldu yahamile kaldım bir kere bile aramadı nasılsın iyimisin demek için, ama kafam rahat, oğluyla konuşurken bir kaçç kez istedi öyle sordu. onun dışında hiç, çünkü önceden her hafta arardım baktım şımardı, aramayı kestim yavaş yavaş, ohhhhh ne araıyrsun neden aramıyorsun diyen var ne sinir olmak, o da aramıyor hususi bende. anca kavgasız gürültüsüz yavaş yavaş mesafe koyarak hallettim kaprisleri. onlar saldırınca cevap bekliyorlar, bu sefer sen zor duruma düşüyorsun. en güzeli o mesafeye vermemekmiş anladım. yıpratmana asla değmez inan ki çünkü eninde sonunda biz büyüğüze getiriyorlar işi, madem büyüksün saçma sapan kaprisler yapmayacaksın. yılda bir kez hediye al , hiç de aman aman pahalı hediye alma, hiç bir samimiyete inanıpta derdini anlatma. bana geçen gün çocuk doğunca bakarım dedi kendi kendine, sağolun anne size ihtiyacım olduğunda haber veririrm eksek olmayın dedim. ısrarla söyledi bir kez daha , ben 2. kz aynı şeyi söyledim, zahmet ettirmem size kendim baka baka bakmayı öğrenirim siz mesafir olarak gelip seversiniz torununuzu dedim. bizde kız annesi bakar, izinlerim bitene kadar ondan sonrada bakıcı bulurum sizleri yormam dedim, tek kelime diyemedi. düşükte bana yaşattığı kapris bana ders oldu, evimde günlerce tutupta sinir hastası olamam. kız annesi gibi olamıyor erkek anneleri yani gizlidin gizliye kusur bulmalar vs. kızı olan erkek annelerini tenzih ediyorm onlar biraz daha empati kuruyorlar gördüğüm kadarıyla toplumda.
canim ben dun resmen yemek yerken kendimi kaybetmisim bide hamur isi hic dayanamam ama sonra si tabi beni cok rahatsiz etti gece yatamadimBen oyleyim canim hatta annem bıktı artıkher an yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?