Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar ya ben bogazima dur diyemiyorum. 2 saatte bir acikiyorum. Daha simdiden 6kg aldim. Bu boyle devam ederse fil gibi olacagim sanirim sizde benim gibi sık acikiyor musunuz?

canım ben bugun doktora gittim mukus şeklindeki akıntım arttı ıyıce enfeksiyon olmusum fitil verdi
hadi ya çok geçmiş olsun merak etme bende 4 hafta önce fitilden kullanmıştım iki tane. Hemen etkisini göstermişti. Vajinal mi muayene etti nasıl anladı enfeksiyonu?

Canım ben kum döktüm geçenlerde. Biraz kasık ağrım vardı yanlarıma kadar vuran. Çok şükür bebekle ilgili değil diyince dr tahlil yaptık kum dedi. Bana sadece bol su iç hamilelikte vücut üretebiliyormuş öyle demişti. Dışarıda sebze salata yeme kuruyemişlere bir süre ara ver dedi. Çok su içtim ama geçen hafta tahlil yaptım ve kum gözükmüyordu artık. Tahlil sonucuma göre dr ürolojiye gönderecekti. Korkma suyunu normalinden fazla iç.

Kızlaaarr ben kızımı hissetmeye başladımmm geçenlerde pıtpıt yapıp duruyodu iki kere tam emin olamadım ama içten içe kızım olduğunu biliyodum bugün de resmen karnımda beni gıdıklayan bişey var gül gül öldüm sürekli gıdıklıyor pıtpıt yapıp duruyo gözümde ultrasondaki hareketleri canlandı ya yeriiimmm ben bunuuu

Sagol canim allah razi olsun icimi rahatlattin bol su icmeye calisiyorum bende ama dikisim oldugu icin bu kadar cok tedirgin oldum insallah su ise yararda kurtulurum

Kizlar ya ben bogazima dur diyemiyorum. 2 saatte bir acikiyorum. Daha simdiden 6kg aldim. Bu boyle devam ederse fil gibi olacagim sanirim sizde benim gibi sık acikiyor musunuz?
Bende nasılll sürekli birşey yemem gerekiyor ama tutuyorum açıkcası özellikle ıvır zıvır yememeye çalışıyorum kilo almaktan korkuyorum meyve ceviz fln yiyorum cok canm isterse yoksa şişeer giderim :))

Sagol canim allah razi olsun icimi rahatlattin bol su icmeye calisiyorum bende ama dikisim oldugu icin bu kadar cok tedirgin oldum insallah su ise yararda kurtulurum
İnşaallah birşey olmaz canım sağ salim zamanında kavusuruz bebislerimize. Sen şu iç dediğim gibi birde Nette yoğurt turununde iyi geldiğini duymustum yoğurdun suyu felen. Ben icmedim tabiki :) inşaallah sende kısa surede atlatırsın. İcini ferahlattiysam ne mutlu :)

Ama ben cok acikiyorum ki. Karnim resmen kiyiliyor. Gerci yedigimde de hemen doyuyorum ama yine fazla kilodan korkuyorum. Kendi uzerimde kalacagi icin degil korkum dogumda sıkıntı yasarsam diye

ayyy ne mutlu ne güzelll ilk bebiş mi ilkse süper erkenden hissetmen

Kızlar tuhaf birşey var karnım küçüldü. 11 haftalık ve 19 haftalık fotoğraflarımı yan yana koyunca 11 haftalık daha büyük duruyor İlk foto 19. Hafta 2. foto 11. Hafta

Eki Görüntüle 1809531
hakikaten baya fark var. sindirimle ilgili olsa gerek herhalde. umarım benimki de biraz küçülür.

slm kizlar catlaklar oluyor malesef ama benim size tavsiyem dogumdan sonra bi sure hic karniniza bakmayin atlet giyin aradan zaman gecince rengi ten rengine donecek ve cok belli olmayacak bos yere morelimizi bozmayalim bide bacak ve basan bolgesi catlamasin dikkat edin oralari daha kotu gorunuyor karin daha cabuk topluyor kendini

canim canim sana tamamen katiliyorum benimde dogumum kardesiminkiyle ayni haftaya denk geldi ilk bebegiydi annem onun yanina gitti bende kayinvldeyi cagardim kendim istedim aslinda bi geldi dogum oldu hic bekledigim gibi gecmedi ben sok oldum hic beklemezdim daha dogrusu yaz dan yaza goruyodum taniyamamisim demek ki simdi 7 ay gecti daha dun gibi herseyi hatirliyorum cok etkilendim bide bana geldi bakti oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…