Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim senden bir farkın yok ilk zaman bende de dusuk tehlikesi vardı ondan yuruyemiyordum birde kan ilacı iciyorum o da yemek yediriyor 5 kilo aldim şimdi yürüyorum ve az yemeye çalışıyorum kilo sorun degilde doğum zor olur diye korkutuyorlar benii

İlk 3 ayda 5 kilo almak normalmiş. Bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi sıkıntı değil :)

Gecmiş olsun benimde geceleri burnum tıkanıyor kuruyor ve iki gündür grip gibiyim muhtemelen alerjim azdı polenler felan bahar malum
Benim hiç alerjim veya hastalığım olmamasına rağmen sabahları burun tukanıklığı ile uyanıyorum bazı zamanlar nefes almakta zorlanıyorum doktor kontrolünde sormayı düşünüyorum tabi o an heyecandan unutmazsam

Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Canim benide ekler misin?
Sat 12 aralık, tahmini doğum, 17 eylül, istanbul, 30 yaş, kız bebek, bebiş ismi Beren Bükre, ilk hamileliğim. Cevaplamayı unuttuğum var mi bilmiyorum.

Günaydın güzel anneler, dün öğrendik %99 kızımız olacakmış . 20. hafta içinde detaylı ultrason için çağırdı doktorumuz. Siz kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı?
Günaydın Aynı canım benim de 20.hafta hayırlı olsun ne güzel haber

Günaydın güzel anneler, dün öğrendik %99 kızımız olacakmış . 20. hafta içinde detaylı ultrason için çağırdı doktorumuz. Siz kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı?
Günaydın Aynı canım benim de 20.hafta hayırlı olsun ne güzel haber

oğluşumu memeden kestim gibi görünüyo bakalım nasıl olacak

Maşallah canım yavruna Bizde dün kontroldeydik. 16+6 gitmiştim kızım 186gr çıktı. 4 gün öndeymiş gelişimi, iyi beslemişsin dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…