6 kg aldim malesef karnim surekli acikiyor mesela sabahtan beri 2 kez yemek yedim ve simdi yine acim canim pek birsey istemiyor isteksiz yiyorum ama surekli mide kazintisi. Ben rekora gidiyorum sanirim sizlerin arasinda. Gerci evde surekli yatiyorum dusuk riskim vardi ve yuruyus yasak. Biraz duzeleyim yuruyuslere baslayacagim
Canım benim senden bir farkın yok ilk zaman bende de dusuk tehlikesi vardı ondan yuruyemiyordum birde kan ilacı iciyorum o da yemek yediriyor 5 kilo aldim şimdi yürüyorum ve az yemeye çalışıyorum kilo sorun degilde doğum zor olur diye korkutuyorlar benii
Canım benim senden bir farkın yok ilk zaman bende de dusuk tehlikesi vardı ondan yuruyemiyordum birde kan ilacı iciyorum o da yemek yediriyor 5 kilo aldim şimdi yürüyorum ve az yemeye çalışıyorum kilo sorun degilde doğum zor olur diye korkutuyorlar benii
Benim hiç alerjim veya hastalığım olmamasına rağmen sabahları burun tukanıklığı ile uyanıyorum bazı zamanlar nefes almakta zorlanıyorum doktor kontrolünde sormayı düşünüyorum tabi o an heyecandan unutmazsam
Kizlar bu arada listeye eklemedigim yada bilgileri guncellemedigim islem kaldimi yogunluktan unutmus olabilirim tekrar hatirlatirsaniz ekleyeyim cinsiyetler net olmayabilir siz bildirin netlesince tekrar guncelleriz opuyorum hepinizi
Canim benide ekler misin?
Sat 12 aralık, tahmini doğum, 17 eylül, istanbul, 30 yaş, kız bebek, bebiş ismi Beren Bükre, ilk hamileliğim. Cevaplamayı unuttuğum var mi bilmiyorum.
Günaydın güzel anneler, dün öğrendik %99 kızımız olacakmış . 20. hafta içinde detaylı ultrason için çağırdı doktorumuz. Siz kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı?
Günaydın güzel anneler, dün öğrendik %99 kızımız olacakmış . 20. hafta içinde detaylı ultrason için çağırdı doktorumuz. Siz kaçıncı haftada yaptıracaksınız detaylıyı?
Kızlar selam selam Dr geliyorum bebisin bana el salladı ayak tabanlarını bile gordum masaallah ona :) benimde Dr erkek dedi ilk açtı hemen bacak arasını sıpa kilosunu 156gr dedi az mı sizce Sizinkiler 16 haftalarda felen nasıldır? Rabbim sağlıkla kucaklarimiz almayı nasip etsin inşaallah