Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah canım yavruna Bizde dün kontroldeydik. 16+6 gitmiştim kızım 186gr çıktı. 4 gün öndeymiş gelişimi, iyi beslemişsin dedi doktorumuz
Masaallah prensesine ne güzel iyi beslenmişsin ki bebise de yaramış bana Dr herşeyi ortalamada dedi ne geride ne ileride tüm ölçümleri olmasi gereken haftayla uyumluymus. Asimetrik çocuğum benim :)

oğluşumu memeden kestim gibi görünüyo bakalım nasıl olacak
Selamlar ben de 19 haftalık hamileyim. Ve 15 aylık oğlum var. 2 ay kadar önce çevredeki baskıya dayanamayarak kestim memeden. Çok düşkündü ama herkes süt hasta eder dediği için bıraktırdım. Siz devam etmişsiniz. Bi sıkıntı oldu mu bebekte?

Selam kizlar, ,, ben bebegimin hareketlerini cok erken hissetmisdim 12 haftalik falan ve Dünden beri rahat tekmelerinide hissediyorum kizlar bebis hep solumda ve gobegim ciktigi icin cok degisik bir sekli var sol taraf siskin sag taraf daha icde böyle olan varmi baska gobeginin tek tarafi daha sisen

Benim karın seklim öyle ama sivrilik var o yüzden goren herkes erkek diyor

Canm benim karnimda bir tuhaf anlam veremedim:)) bir taraf daha şiş

Kızlarrr merhabaa nasılsınızzz? Biz oğluşumla iyiyiz şükür ama bugun gögüsümden sıvı gelmiş sanki nemliydi çamaşırım çok degil bir lira boyutunda böyle bişey yaşayan varmı anneme sordum normal diyo ama doktora gitsemmi acaba mayısın 1o unda randevu ama ne yapayım normalmidir

Canm bende de oluyor korkma normaldir süt kanalları açılıyor:))

Birkac gundur ayni seyi yasiyorum. Kolostrum denilen sut salgilaniyor, telas edilecek bir durum yok. Hamileligin 6. ayindan sonra daha cok artacakmis.

Slm kizlar nasilsiniz bugun 4 lu tarama vardi girdik sonuclar daha sonra cikacak bakalim insallah hayirliai olur, yeni bir doktora gidiyorum cinsiyeti 16 haftada erkek olrak ogrenmistik ama bu doktor kiz dedi sizce hangi doktor yanilmistir suan 18 haftadiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…