Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Balla pirinçpilavi sakız bide çaykokusu öay hastasıydm günde sadece bir en fazla iki oda çooook açık olacak kola kahve hepsinden tiksindim

Çok zor bir durum gerçi bende limona ete bayılırdım şimdi nasıl kaçacağımı şaşırıyorum

bende sigara tiryakiliği gibi sakız tiryakiliği oldu diyorum eşime 2 günde 1 paket bitiyor ama hepsi değil sadece karadutlu olacak , annemde dalga geçiyor önceden hamileleere sakız çiğnetmezlermiş bebek b*klu olur diye eğer doğruysa biz bez yetiştiremicem

Kızlar benimle aynı haftada olup bebeğinin hareketini hissedemeyen varmı ya doktor üç hafta içinde hissedebilrsn dedi ama olmuyor gaz problemim var şişlik vs oyuzdenmidir ya herkes soruyor sinirim bozuluyor oğluşumu hssedemiorum doktor zayıfsın hssetmen lazımdı dedi ama

hiç duymamıştım Allahin izmiye benim pek temiz olacak

Kaç hafralıksın yatın 18. Hafta olacam 1 haftadır bazen bi iki kıpırtı oluyo ama emin değilim bebek mi değil mi ilk gebelikler 22 haftaya kadar hissedilmeyebilir diyo dr

Ben 17. Haftada doktoruma 2 gun hissettim simdi hissetmiyorum acaba anormal bi durum mu var diye sordugumda hissetmen anarmol demisti ilk gebelik 19 dan sonra hissetmeye baslarsin dedi.bende 19. Haftada bi tekme yedim simdi sadece minik kipirtilar oluyor.sabirla bekliyoruz

bende hissetmiyorum benim dr um 18 - 20 . hafta arasında dedi

Kaç hafralıksın yatın 18. Hafta olacam 1 haftadır bazen bi iki kıpırtı oluyo ama emin değilim bebek mi değil mi ilk gebelikler 22 haftaya kadar hissedilmeyebilir diyo dr
16+3 üz bugün karnımda baloncuk gibi kıpırtılar var ama gaz şişlinlk nedeniyle diye düşünüyorum hani tuhaflık bende mi emin olamadım benm gbi olan varmıı

huff miniğim iyi olsunda hssetmem önemli değil ama daha 2 hafta var kontrolüme tedirgin oluorum 10 günden snra başlıorum zaten mızmızlığa bebeğimi özledim diye bende yakında hssederm inşş

huff miniğim iyi olsunda hssetmem önemli değil ama daha 2 hafta var kontrolüme tedirgin oluorum 10 günden snra başlıorum zaten mızmızlığa bebeğimi özledim diye bende yakında hssederm inşş
Ben 14. Hafta basladim hadi pit pitla diye :)) 20. Hafta hala ayniyim.22ye kadar sabretmek lazim sanirim cunku ancak o zman netlesiyormus hareketleri

Ben de mustela yağ aldım sprey olandan cok memnun kaldım lierac da kullanıyorum hic kuruluk yok

Hiç sorma, hep dert dediğin gibi :) Benim iyi gidiyor şimdilik, kocaman bir göbeğim oldu şimdiden :) senin ikiz tutmuştu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba, doğum tarihlerimiz de denk gelir belki

Hiç sorma, hep dert dediğin gibi :) Benim iyi gidiyor şimdilik, kocaman bir göbeğim oldu şimdiden :) senin ikiz tutmuştu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba, doğum tarihlerimiz de denk gelir belki
Benm de büyüdü karnım var sadece yok cnm Benm 2 transfer ama tek bebişim var normalde senden gerideyim ama gelişimi önde gidiyor 1 hafta dogum tarihime de sezaryen olursa en gec 7 eylüle kadar alınır dedi bakalım hayırlısı :)

benim kuzenimin bebeği erkekti canım 7. ayından sonra karından değil de hani şu yan bölge dediğimiz bel kısmı varya tam da oralardan çatladı hatta resmen yarık gibi oldu, çok şaşırdık bizde çünkü göbekte hiçbişey yok. Sonra geçenlerde şahit olduğum eşimin kuzeni doğum yaptı onunda meme bedeni normalde çok küçükmüş, hamileliği boyunca memelerde şişme büyüme olunca göbekten çok göğüs kafesinin altına doğru memeler çatlamış. Herkesin yapısı çok farklı gerçekten. Bende görerek edindiğim tecrübelerden sonra lieracı belime ve göbekten kasıklarıma kadar akşamları sürüyorum. onun haricinde her banyodan sonra bebe yağını omuz göğüs kafesi meme bölgesine masaj yapar gibi uyguluyorum. Benim kuruluk bölgesel alanlarda mesela kasıklarım ayak bileklerim ellerim dirseklerim gibi. resmen pul pul oluyorlar geçenlerde gratiste vaseline markasının baby vazelin diye bir ürününü gördüm. biraz kullananların yazılarını okudum cok güzel nemlendiriyormuş. onu denemeyi düşünüyorum

Şişkinlik ağrı yapıyo cnım akşam tatana kadar ölüyorm masaj yapıyor yinede boş geceleri zindan oldu bize ama gündüz hiç birşy yok sen guatr testini yaptn mı
Bir sürü test yapıldı arasında var mı bilmiyorum cnm. Onunla alakalı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…