- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Galiba genelimiz tutmayacak :)bebişler sağ olsun tutarz daha sonrabende tutamam canım bende acıkınca bayılcakmışım gibi hissediyorum
Şişkinlik ağrı yapıyo cnım akşam tatana kadar ölüyorm masaj yapıyor yinede boş geceleri zindan oldu bize ama gündüz hiç birşy yok sen guatr testini yaptn mıCanım benim agri da var karnımda bugünde mide..
Sa
kız karardı gözmde eşim çinediğinde bile midem bulanıyo
Balla pirinçpilavi sakız bide çaykokusu öay hastasıydm günde sadece bir en fazla iki oda çooook açık olacak kola kahve hepsinden tiksindimHadi ya :)
Balla pirinçpilavi sakız bide çaykokusu öay hastasıydm günde sadece bir en fazla iki oda çooook açık olacak kola kahve hepsinden tiksindim
hiç duymamıştım Allahin izmiye benim pek temiz olacakÇok zor bir durum gerçi bende limona ete bayılırdım şimdi nasıl kaçacağımı şaşırıyorum
bende sigara tiryakiliği gibi sakız tiryakiliği oldu diyorum eşime 2 günde 1 paket bitiyor ama hepsi değil sadece karadutlu olacak , annemde dalga geçiyor önceden hamileleere sakız çiğnetmezlermiş bebek b*klu olur diyeeğer doğruysa biz bez yetiştiremicem
Kaç hafralıksın yatın 18. Hafta olacam 1 haftadır bazen bi iki kıpırtı oluyo ama emin değilim bebek mi değil mi ilk gebelikler 22 haftaya kadar hissedilmeyebilir diyo drKızlar benimle aynı haftada olup bebeğinin hareketini hissedemeyen varmı ya doktor üç hafta içinde hissedebilrsn dedi ama olmuyor gaz problemim var şişlik vs oyuzdenmidir ya herkes soruyor sinirim bozuluyor oğluşumu hssedemiorumdoktor zayıfsın hssetmen lazımdı dedi ama
Ben 17. Haftada doktoruma 2 gun hissettim simdi hissetmiyorum acaba anormal bi durum mu var diye sordugumda hissetmen anarmol demistiKızlar benimle aynı haftada olup bebeğinin hareketini hissedemeyen varmı ya doktor üç hafta içinde hissedebilrsn dedi ama olmuyor gaz problemim var şişlik vs oyuzdenmidir ya herkes soruyor sinirim bozuluyor oğluşumu hssedemiorumdoktor zayıfsın hssetmen lazımdı dedi ama
Kızlar benimle aynı haftada olup bebeğinin hareketini hissedemeyen varmı ya doktor üç hafta içinde hissedebilrsn dedi ama olmuyor gaz problemim var şişlik vs oyuzdenmidir ya herkes soruyor sinirim bozuluyor oğluşumu hssedemiorumdoktor zayıfsın hssetmen lazımdı dedi ama
16+3 üz bugün karnımda baloncuk gibi kıpırtılar var ama gaz şişlinlk nedeniyle diye düşünüyorum hani tuhaflık bende mi emin olamadım benm gbi olan varmııKaç hafralıksın yatın 18. Hafta olacam 1 haftadır bazen bi iki kıpırtı oluyo ama emin değilim bebek mi değil mi ilk gebelikler 22 haftaya kadar hissedilmeyebilir diyo dr
huff miniğim iyi olsunda hssetmem önemli değil ama daha 2 hafta var kontrolüme tedirgin oluorum 10 günden snra başlıorum zaten mızmızlığa bebeğimi özledim diye bende yakında hssederm inşşBen 17. Haftada doktoruma 2 gun hissettim simdi hissetmiyorum acaba anormal bi durum mu var diye sordugumda hissetmen anarmol demistiilk gebelik 19 dan sonra hissetmeye baslarsin dedi.bende 19. Haftada bi tekme yedim simdi sadece minik kipirtilar oluyor.sabirla bekliyoruz
beklicez ozaman yapck bişi yok normalmiş demekk :)bende hissetmiyorum benim dr um 18 - 20 . hafta arasında dedi
Ben 14. Hafta basladim hadi pit pitla diye :)) 20. Hafta hala ayniyim.22ye kadar sabretmek lazim sanirim cunku ancak o zman netlesiyormus hareketlerihuff miniğim iyi olsunda hssetmem önemli değil ama daha 2 hafta var kontrolüme tedirgin oluorum 10 günden snra başlıorum zaten mızmızlığa bebeğimi özledim diye bende yakında hssederm inşş
Ben de mustela yağ aldım sprey olandan cok memnun kaldım lierac da kullanıyorum hic kuruluk yokkızlar ben sabah bebe yağı akşamlarıda mustela rahatlatıcı nemlendirici krem sürüyorum hatta saatler geçiyo karnım hala nemli , birde mustelanın nemlendirici sprey yağını aldım ben memnun kaldım hemde uygun fiyatı
annem de diyor amannn bizim zamanımızda ne bulursak sürerdik biz vazelin arko hepsini sürüyolarmış ve bir tane çatlağı yok birazda galiba yapı :):)
Hiç sorma, hep dert dediğin gibi :) Benim iyi gidiyor şimdilik, kocaman bir göbeğim oldu şimdiden :) senin ikiz tutmuştu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba, doğum tarihlerimiz de denk gelir belkiMerhaba cnm hatırladım tabikiNasıl gidiyor hamilelik? Teşekkür ederim cnm bilgiler için ben de bıraktım fitili ıslaklık var eğer o geçmezse tahlil yapacak bana su gelme riskine karşı bu alıntılar hep dert hic kurtulamadım zararlı olmasın da inş
:) :) O zamaaannnn indirim görürsek haberdar edelim birbirimiziO halde sorun yok gibi görünüyor internetten indirime girmesini beklemek kalıyor
Benm de büyüdü karnım var sadeceHiç sorma, hep dert dediğin gibi :) Benim iyi gidiyor şimdilik, kocaman bir göbeğim oldu şimdiden :) senin ikiz tutmuştu değil mi yanlış mı hatırlıyorum acaba, doğum tarihlerimiz de denk gelir belki
benim kuzenimin bebeği erkekti canım 7. ayından sonra karından değil de hani şu yan bölge dediğimiz bel kısmı varya tam da oralardan çatladı hatta resmen yarık gibi oldu, çok şaşırdık bizde çünkü göbekte hiçbişey yok. Sonra geçenlerde şahit olduğum eşimin kuzeni doğum yaptı onunda meme bedeni normalde çok küçükmüş, hamileliği boyunca memelerde şişme büyüme olunca göbekten çok göğüs kafesinin altına doğru memeler çatlamış. Herkesin yapısı çok farklı gerçekten. Bende görerek edindiğim tecrübelerden sonra lieracı belime ve göbekten kasıklarıma kadar akşamları sürüyorum. onun haricinde her banyodan sonra bebe yağını omuz göğüs kafesi meme bölgesine masaj yapar gibi uyguluyorum. Benim kuruluk bölgesel alanlarda mesela kasıklarım ayak bileklerim ellerim dirseklerim gibi. resmen pul pul oluyorlarBen normalde cilt temizleme ve bakım ürünlerini de netten alıyorum canım, eczane fiyatının çok altında oluyor, lierac da zaten pahalı bir ürün, gerek yok eczaneye fazladan para vermeye katılıyorum. Ben de ellerim haricinde kuruma yok ama çok kuruysa cildin, bebe yağıyla filan nemlendir ihtiyaç duyuyorsan, bir de ben lieracı sadece karın bölgesine sadece akşamları sürüyorum,bacaklar ve kalçaya sürmüyorum, erkek bebek bekliyoruz, erkekte kalça ve bacaktan kilo alımı çok olmuyor diyorlar ama bünyeye göre değişir herhalde, sen ne şekilde sürüyorsun?
Bir sürü test yapıldı arasında var mı bilmiyorum cnm. Onunla alakalı olabilir mi?Şişkinlik ağrı yapıyo cnım akşam tatana kadar ölüyorm masaj yapıyor yinede boş geceleri zindan oldu bize ama gündüz hiç birşy yok sen guatr testini yaptn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?