- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
bu aralar biraz kendini dinle canım. bende 17. hafta başlarında hissetmeye başladım ama öyle otururken falan değil. sırtüstü uzanınca minicik pıtpıt hissettim iki tane, gaz hareketiyle çok net ayırt ediliyor bende gaz problemi çok yaşıyorum çünkü. bir gün hissettim 2 -3gün hissetmedim. sonra yine pıt pıt hissettim. Dün akşam da pıt pıt yerini bum bum a bıraktı hatta eşim elini koyduğunda oda hissettiKızlar benimle aynı haftada olup bebeğinin hareketini hissedemeyen varmı ya doktor üç hafta içinde hissedebilrsn dedi ama olmuyor gaz problemim var şişlik vs oyuzdenmidir ya herkes soruyor sinirim bozuluyor oğluşumu hssedemiorumdoktor zayıfsın hssetmen lazımdı dedi ama
elosch81 valla en rahatı dediğin gibi çok pinpiriklenmeden az öz ve kaliteli beslenmeyle ve deneyimlilerinde sölediği gibi bol bol emzirerek bu işi kolaylaştırcaz inşallah hmdekileri gördümde kaç kilo alırım hiç bilemediğimden gidip almaya cesaret edemedm sadece 4/5 tshirt aldım ordan hatta sütyenlerini sordum izmirde nette olanların bi çoğu yokmuş yoksa süper modeller ve çok kullanışlı anneler için belli @olbey bugün annemle konustum o da aynı şeyleri söledi senin gibi bide kocamda az yemek yiyosun die sölenmese dünyalar benim olcak süt yapan şeyleri çoğunlukla insanlar tatlı şeyler diolar peki bu doğrumu yoksa başka şeylerde varmı ?annemle aramızda 10 sene olcak onun hamileliğyle benimkisi arasında ama hedefim annemin kilosuna yakın bi şekilde doğuma girmek fiziksel olarak çok benziyoruz kısmet işte olursa
Akşamları göbeğime eşim sürüyor lieracı, ben üşeniyorumbenim kuzenimin bebeği erkekti canım 7. ayından sonra karından değil de hani şu yan bölge dediğimiz bel kısmı varya tam da oralardan çatladı hatta resmen yarık gibi oldu, çok şaşırdık bizde çünkü göbekte hiçbişey yok. Sonra geçenlerde şahit olduğum eşimin kuzeni doğum yaptı onunda meme bedeni normalde çok küçükmüş, hamileliği boyunca memelerde şişme büyüme olunca göbekten çok göğüs kafesinin altına doğru memeler çatlamış. Herkesin yapısı çok farklı gerçekten. Bende görerek edindiğim tecrübelerden sonra lieracı belime ve göbekten kasıklarıma kadar akşamları sürüyorum. onun haricinde her banyodan sonra bebe yağını omuz göğüs kafesi meme bölgesine masaj yapar gibi uyguluyorum. Benim kuruluk bölgesel alanlarda mesela kasıklarım ayak bileklerim ellerim dirseklerim gibi. resmen pul pul oluyorlargeçenlerde gratiste vaseline markasının baby vazelin diye bir ürününü gördüm. biraz kullananların yazılarını okudum cok güzel nemlendiriyormuş. onu denemeyi düşünüyorum
Ben de aynı durumdayım. 4e kadar Bebek arabası baktım gece. Sonuç olarak hala içime sinmedi hiç bir model
Sen iyiymiş sin eşin daha da iyiymişAkşamları göbeğime eşim sürüyor lieracı, ben üşeniyorumbari bel, kalça, göğüs, bel çevresi filan hep sürdüreyim, zaten kilo vermekle uğraşacağız seneye, bir de çatlaklarla uğraşmayalım uzun soluklu.
sor cnm mutlaka benim baya acimisti 2012 yilinda...ihmal etme ama belki senin agri esigin yüksekYok canim ya. Ne bir agri nede dokunuca filan aci. Acaba diyorum 5-6 yil once filan elimi kesmistim ve tetanoz olmustum. Bunyem hala direncli mi bu asiya da ondan mi pek etkilemedi acaba. Ogleden sonra tahlil sonuclari icin gedecegim sorcam o zaman aile hekimine
Tabiki de:) :) O zamaaannnn indirim görürsek haberdar edelim birbirimizi
evet Cnm önlem almak şart tabi..ilk hamileligimde hiç olmadı bende ınş yine olmaz...ama sana tavsiyem belli bir zaman sonra karnin büyüdüğünde çok kasinicak kasima..ya da pamuğun üstüne biraz badem yağı falan sur öyle kasi...evet genetikle alakalı ama herkes memnun ya önlem alalım bakalm nekadar işe yarayacak sipariş verdm glsin başlayyaım canımm
Fotosu varmi canim nuba göre bakariz Kizmi erkekmiBizde de bir çıkıntı vardı hatta ben erkek sandım ama kız dedi dr .) senin ki de kızdır canım
Foto varsa at canim yorumlayalim nuba göre, ,,, ama kiz olan arkadaslar artmisdi cikinti yoktu ki Seninki 16 haftalik tam belli olmali Kizmi erkekmi? Ama bazi kizlarin seyi erkege benziyor hatta pipi gibi bile durabiliyorkızlar 16 h 5 günlüğüm Dr.a gittim ucunda bir çıkıntı var ve kız kesin dedi. arkadaşlara bakıyorm kız olanlarda benim haftamda kısacık bile olsa çıkıntı yok. anlamadım gitti, alışveriş yapıcaz dr.un net konuşmaması yüzünden yapamıyorz bir türlü.
Nub Fotosu varmi canim at bakalim? Kizmi erkekmi ama bence senin erkek icimede öle doguyorGünaydın Herkese
dün sana yazarken bunu da yazacaktım sonra inanan arkadaşlar var diyerek vazgeçtim.
çinliler bizim baktığımız çin takvimini kullanmıyorlar , hatta bilgileride yok bu konuda.
nub da benim kız gibi demişti bir arkadaş ama çokta net değildi.
gerçi 2 hafta sonra ayrıntılı var orada birde kız derlerse şaşırmam ben
Fotosu varmi canim nuba göre bakariz Kizmi erkekmi
Kabızlık için yazan bi arkadaşa yazmıştım canım kuru kayısı hoşafı kesinlikle sindirimi rahatlatıyor normalde kabızlık sıkıntım vardı seklaj yapıldı bana hastaneye gitmeden yaptım dolaba koydum hastanede inanılmaz gaz sıkıntım vardı ve serklajdan dolayı iyice canımı yakıyordu eve çıkınca onunla rahatladım diyebilirim ama az şekerli yap ve çok fazla tüketme şekere de dikkat etmek lazımMerhaba arkadaşlar gaz sorunu için ne yapıyorsunuz?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi.
Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Sağolsun canım eşim akşamları saçlarımı filan kurutur hep, şimdi krem sürme işi de onun sorumluluğundaSen iyiymiş sin eşin daha da iyiymiş
Benimki supriz olucak canim bu gidisleCilekkokusu12345 kız daha cinsiyet belli olmadı miii
benm şimdiden başladı kaşıntılar tatlım ya kaşımıyorum ama yine de :/evet Cnm önlem almak şart tabi..ilk hamileligimde hiç olmadı bende ınş yine olmaz...ama sana tavsiyem belli bir zaman sonra karnin büyüdüğünde çok kasinicak kasima..ya da pamuğun üstüne biraz badem yağı falan sur öyle kasi...
Nub Fotosu varmi canim at bakalim? Kizmi erkekmi ama bence senin erkek icimede öle doguyor
:)) ayy hadi hayirlisi ayrintili nezaman?canım benimki salı günü kesinleşti.
erkek dedi doktor.
lakin ben kendimi ayrıntılıya odakladığım için orada kız derlerse şaşırmıycam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?