Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bu aralar biraz kendini dinle canım. bende 17. hafta başlarında hissetmeye başladım ama öyle otururken falan değil. sırtüstü uzanınca minicik pıtpıt hissettim iki tane, gaz hareketiyle çok net ayırt ediliyor bende gaz problemi çok yaşıyorum çünkü. bir gün hissettim 2 -3gün hissetmedim. sonra yine pıt pıt hissettim. Dün akşam da pıt pıt yerini bum bum a bıraktı hatta eşim elini koyduğunda oda hissetti ondan sonra olmadı birdaha. endişe etme hiç yakın zamanda hissedersin. Bir de bebeğin konumu senin pozisyonun da etkili hareketlerini hissetmende.

Hamilelik kıyafetleri için yurtdışından getirmek istersen Amerikandaniste.com ve amerikapostam.com adlı siteler çok iyi hizmet veriyorlar, burdaki seçeneklerin bin misli orda var bence bi göz at derim. Bu sitelerin sisteminde Normal sitelerden alışveriş yapıyorsun dediğim iki site aracı olarak eşyalarını sana yolluyor. Hatta amerikadaniste.com Bugaboo Bebek arabaları için özel kampanya bile açmıştı. Amerika fiyatları nerdeyse herşeyde daha ucuz. Mesela ben Bebek arabasını burdan alıyorum çünkü ağırlık nedeniyle getirmesinde ekstra fiyat biniyor ama geri bütün aksesuarlarını yurtdışından getirteceğim. Ağarlığı hafif olan diğer ne varsa Amerika'ndan alıyorum.

Hamile kıyafetlerinde o kadar çok marka varki zevkine göre bakarsın ama Bebek için tavsiyelerim:

buybuybaby.com
Yummymummy.com
Albeebaby.com

Süt içinde özel karışımlar varmış bildiğim kadarıyla ben şekerli şeylerin tüketimine pek iyi bakmıyorum. Bi 8. Aya girelim olarında listelerini çıkarırız.

Akşamları göbeğime eşim sürüyor lieracı, ben üşeniyorum bari bel, kalça, göğüs, bel çevresi filan hep sürdüreyim, zaten kilo vermekle uğraşacağız seneye, bir de çatlaklarla uğraşmayalım uzun soluklu.

Ben de aynı durumdayım. 4e kadar Bebek arabası baktım gece. Sonuç olarak hala içime sinmedi hiç bir model

Ben toplamda 20 yakın marka inceledim en sonunda 5 markaya düştü seçeneklerim mutlaka gidip test edin arabaları. İnternette çok güzel gözüküyorlar fakat gidip bakınca aman allahım ya çok ağar yada kullanılan kumaşlar haşır huşur.
Şürüşteki rahatlık ancak ele alınınca anlaşılıyor. Inglesia vardı mesela çok iyi araç ama bi Arnavut kaldırımında kullansan arabayı pazar arabası gibi langır lungur. Siz siz olun sakın test etmeden almayın en az iki yıl o arabayı iteceksiniz katlayacaksınız arabaya koyup çıkartıcksınız. İçimdeki aparatları sökecek takacaksınız.

Arabaları kullanacağınız yerleride düşünün ben ormanda gitmesini ve kumsalda sürüle bilmesine önem verdim mesela o yüzden her lastik tipi bana uymadı.

Ağarlığı,kolay açılıp kapanması, süspansiyon sistemi ve yol tutuşu en önemli faktörlerden. Sonrasında ek eşyalarının çeşitliliği önem kazanıyor. bide iş sadece arabayla bitmiyor yok güneşliği, yok yağmurluğu, yok hava geçiren tentesi, yok kışık ayak koruma kılıfı, yok yazlık ayak koruma kılıfı derken şunu anladım ki çok detaylı işmiş bu Bebek arabası.

Araba koltuklarında ise 0-6 ay için mutlaka bebeğinize boyun ve gövde desteği veren modellere bakın derim bide yatar pozisyona geçmeleri önemli. Bunu sağlayan ve uçak içine alınan tek bir marka var oda maxi cosi pebble plus. Benim gibi Bebeğinizle çok uçak seyahati yapmalı planlıyorsanız öneririm zira bu uçak içine alınan tek araba koltuğu.

sor cnm mutlaka benim baya acimisti 2012 yilinda...ihmal etme ama belki senin agri esigin yüksek

:) :) O zamaaannnn indirim görürsek haberdar edelim birbirimizi
Tabiki de Senin sorduğun yerde ne kadardı dün gittigidiyorda baktım 390 tl ye buldum. Şuana kadar baktıklarım içinde en uygunu buydu ama acele etmeye de gerek yok belki daha uygun da bulabiliriz

evet genetikle alakalı ama herkes memnun ya önlem alalım bakalm nekadar işe yarayacak sipariş verdm glsin başlayyaım canımm
evet Cnm önlem almak şart tabi..ilk hamileligimde hiç olmadı bende ınş yine olmaz...ama sana tavsiyem belli bir zaman sonra karnin büyüdüğünde çok kasinicak kasima..ya da pamuğun üstüne biraz badem yağı falan sur öyle kasi...

Selam kızlar var bi sorum olack Baby Scope uygulaması kullanan varmı su uygulamanın bir Zararı var mı acaba

Foto varsa at canim yorumlayalim nuba göre, ,,, ama kiz olan arkadaslar artmisdi cikinti yoktu ki Seninki 16 haftalik tam belli olmali Kizmi erkekmi? Ama bazi kizlarin seyi erkege benziyor hatta pipi gibi bile durabiliyor

Nub Fotosu varmi canim at bakalim? Kizmi erkekmi ama bence senin erkek icimede öle doguyor

Merhaba arkadaşlar gaz sorunu için ne yapıyorsunuz?
Sürekli karın ağrım var bugün mide de eklendi.
Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Kabızlık için yazan bi arkadaşa yazmıştım canım kuru kayısı hoşafı kesinlikle sindirimi rahatlatıyor normalde kabızlık sıkıntım vardı seklaj yapıldı bana hastaneye gitmeden yaptım dolaba koydum hastanede inanılmaz gaz sıkıntım vardı ve serklajdan dolayı iyice canımı yakıyordu eve çıkınca onunla rahatladım diyebilirim ama az şekerli yap ve çok fazla tüketme şekere de dikkat etmek lazım

benm şimdiden başladı kaşıntılar tatlım ya kaşımıyorum ama yine de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…