Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkürler cnm bunu bir deneyeyim

Teşekkürler cnm bunu bir deneyeyim
Ben çok büyük faydasını gördüm canım serklajdan sonra bi hafta boyunca ara öğün niyetine bi kase devam ettim hiç sindirim sıkıntım olmadı azıcık gazım olsa dikiş yeri inanılmaz acıyordu kurtarıcım oldu resmen kuru erik de koyuyorum ben içine onunla da deneyebilirsin

Valla doğuma kadar çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum ama sonrasında 6 ay çalışmam herhalde hiç bilemiyorum ki, tecrübe eden arkadaşlar nasıl yapmış ne sonuçlar almış acaba?

Ben de ayni nedenden asiyi yaptiracagim. Oyle dengesiz bir siyasi ortamda yasiyoruz ki iki ay sonra savas cikmayacaginin garantisi dahi yok. Su an plan hastanede steril bir ortamda planli bir dogum ama gelen gun ne getirir bilemeyiz
kesinlikle canım. savaş olayını söyleyecektim bende- depremden daha olası zira- ama dilim varmadı. ne günlere kaldık. umarım çocuklarımız bizden şanslı olurlar. başka bişi diyemiyorum. bu arada tetanosu dün vurdurmuştum, kolumdaki ağrı akşama doğru arttı ve soluma yatamadım. kolumu yukarı kaldıramıyorum, fena acıyor. hala da devam ediyor. aşıyı vurulacaklar günü iyi ayarlasın, kollarını pek kullanamayabilirler bikaç gün.

canım ben de dün vurulduktan bikaç saat içinde çok ağrı olmadı ama akşama coştu, üstüne yatamadım ve kolumu yukarı kaldıramıyorum acısından. hala da öyle. bikaç gün geçmez gibi bu ağrı. ama kişiden kişiye göre değişirmiş. yani ağrı da ateş de yapabilir ama illa yapcak diye bişi yok. yine de anlattığın durum şüphe verici yani hemşirenin yaptığı şey çok yanlışmış. yakınsa istersen bi git sor normal mi diye. dolabı da kontrol ederler belki. ama bence için rahat olsun.

Buakşam denicem yicem çikolataları yatıcam bakalım noluo yeter ya eşimde arıo bugün tekme attımı dioo üff yok diye bağırdım artık bende hahha akşam olsun beraber duyarz belkii

elosch81 valla uzun zamandır yurt dısından bişey almamıştım ne yenilikler çıkmış yaa benim tereddütle yaklaştığım şey amerika bedenleri tr bedenlere nazaran biraz daha dar kalıplı olması örneğin carters dan da bişeyler almaya yeltendim dükkanda sağına baktım soluna baktım o kadar ufak geldiki satıcı kızında sölediğine göre işte bunlar esnio boyları zaten uzun olmalı vs vs bazen bişeyi kaktırmak için sallıolar hissi gelir ya ondan cesaret edemedim... Yani işin aslı değişimi kolay olmaz die bebek için alışverişi düşünemiorum ama kendime sahiden bileşler almayı düşünüorum teşekkür ederm fikir için

şimdi marketten geldim, bugün hamişler günü maşallah marketin önünde 3 hamiş karşılaşınca sohbet başladı. 7buçuk aylık hamile bi kız vardı, ona hep erkek demişler, en son kız olduğu ortaya çıkmış. erkek gibi görünmesinin sebebi göbek kordonunun görüntüyü değiştirmesiymiş. artık iyice meraklanmaya başladım. bi de kızı çok kıskandım ya bi gram fazlalık olmamış sadece küçük ve tatlı bi göbek var. gebelikten önce giydiği elbiseyi giymiş çıkmış. bende 4. ayda o göbek var. zaten onlar da şaşırdı henüz dört aylık olduğuna. bu arada nubumuz bariz erkekti ama bakalım tutacakmı. ramzi de tutuyor o zaman ama çin kız diyordu. ben de ayrıntılıyı bekliyorum hadi bakalım.

böyle diyince şuanda bende kız olduğundan şüphelenmeye başladım en iyisi ayrıntılı sanırım bir süprizle karşılaşmam umarım :)

emin olmamakta fayda var canım ben de çoğu alışverişimi yaptım ama zaten sarı, yeşil, ekru, beyaz renkler aldım. yani şimdilik bu tarz şeyler al, hem zaten doktor kesin dese bile çok kişiden duydum doğumda süprizlerle de karşılaşıyorlarmış. sonra tatlı oğluşumuza pembiş pembiş kıyafetler giydirmeyelim. en iyisi hep ara renk almak. ayrıntılıda da kız derseler ondan sonra pembelere başlarsın mesela.

kilo işi bünyeden bünyeye değişiyor yapacak birşey yok
en garantisi zaten ayrıntılıda baktırmak.

Evet Canim bende ayrintiliyi bu ayin sonunda yaptiricam 20 haftalik olucam bide tam ogrenirim insallah

inşallah öğrenirsin canım, sağlıkla gelsinler minişler

Insallah gönlündekidr canim ya bazen icime doguyor bazilarinin dusun kendi bebegimi bile hissetmiyorum 18 Haftalik oldum hala bilmiyorum ney? Senin nezaman randevun
Cok tesekkur ederim Rabbim hepimize gonlundeki nasip etsin insallah(oncelikle hayirli saglikli uzunomurlu olmasi tabi)
sali gunu randevum az kaldi
bana hep erkek gibi geliyir daha dogrusu gamile degilken bile sanki benim hic kizim olmazmis gibi geliyordu,hani bazilari erkege cok takarya bende kiza taktim
dunyalar tatlisi canimin ici bir oglum var birde kizin tadina bakmak istiyorum :))
en son sen ogreneceksin galiba dimi?

kızlar sizce ayrıntılıyı radyoloji uzmanının mı yapması doğru yoksa uzman perinatologun mu?
doktorum radyoloji merkezine yönlendirdi , fakat tanıdık uzman perinatolog buldum kendime.
birde hala birşeyler aşermek normal mi? ben kızımda hiç aşermedim ama şimdi bunda helede bu hafta her gün birşeyler istiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…