- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Teşekkürler cnm bunu bir deneyeyimKabızlık için yazan bi arkadaşa yazmıştım canım kuru kayısı hoşafı kesinlikle sindirimi rahatlatıyor normalde kabızlık sıkıntım vardı seklaj yapıldı bana hastaneye gitmeden yaptım dolaba koydum hastanede inanılmaz gaz sıkıntım vardı ve serklajdan dolayı iyice canımı yakıyordu eve çıkınca onunla rahatladım diyebilirim ama az şekerli yap ve çok fazla tüketme şekere de dikkat etmek lazım
Ben çok büyük faydasını gördüm canım serklajdan sonra bi hafta boyunca ara öğün niyetine bi kase devam ettim hiç sindirim sıkıntım olmadı azıcık gazım olsa dikiş yeri inanılmaz acıyordu kurtarıcım oldu resmen kuru erik de koyuyorum ben içine onunla da deneyebilirsinTeşekkürler cnm bunu bir deneyeyim
Doğumdan 3 hafta önce işten ayrılırsam sonrasına 13 hafta kalıyor yaklaşık 3 ay ama sonrasında yıllık iznimden de kullanıp 4-5 ay sonra işe başlamış olurum diye düşünüyorum. Sonrasında zaten yarı zamanlı çalışma hakkımız var 3 ay onu kullanırım. Ücretsiz izne çıkma ihtimalim yok malesef benim Sen?
:)) ayy hadi hayirlisi ayrintili nezaman?
kesinlikle canım. savaş olayını söyleyecektim bende- depremden daha olası zira- ama dilim varmadı. ne günlere kaldık. umarım çocuklarımız bizden şanslı olurlar. başka bişi diyemiyorum. bu arada tetanosu dün vurdurmuştum, kolumdaki ağrı akşama doğru arttı ve soluma yatamadım. kolumu yukarı kaldıramıyorum, fena acıyor. hala da devam ediyor. aşıyı vurulacaklar günü iyi ayarlasın, kollarını pek kullanamayabilirler bikaç gün.Ben de ayni nedenden asiyi yaptiracagim. Oyle dengesiz bir siyasi ortamda yasiyoruz ki iki ay sonra savas cikmayacaginin garantisi dahi yok. Su an plan hastanede steril bir ortamda planli bir dogum ama gelen gun ne getirir bilemeyiz
canım ben de dün vurulduktan bikaç saat içinde çok ağrı olmadı ama akşama coştu, üstüne yatamadım ve kolumu yukarı kaldıramıyorum acısından. hala da öyle. bikaç gün geçmez gibi bu ağrı. ama kişiden kişiye göre değişirmiş. yani ağrı da ateş de yapabilir ama illa yapcak diye bişi yok. yine de anlattığın durum şüphe verici yani hemşirenin yaptığı şey çok yanlışmış. yakınsa istersen bi git sor normal mi diye. dolabı da kontrol ederler belki. ama bence için rahat olsun.Tetanoz asisi olan arkadaslara bir sorum var. Ben dun asiyi oldum. Saglik ocagindaki hemsire 2 gun agri yapar kolunun ustune yatma dedi. Ama bende hic agri diye birsey yok. Icime bir suphe dustu. Şoyle ki; igneyi dolaptan alirken hemsire digerlerine tetanoz bu asisi bu muydu diye sordu. Sonra digeri de onde olan gibi birseyler soyledi. Acaba diyorum yanlis igne vurulmus olabilir mi? Dunden beri kafamda bu soru ve tedirginim. Yanlis bir igneyse bebegime zarar verirse diye cok korkuyorum
Ayy çok merak ediyorum bana haber ver ben catladim buradaaaa :)Benimki supriz olucak canim bu gidislebu ayin sonunda randevum var detayli ultrasyon orda tam belli olur insallah
Buakşam denicem yicem çikolataları yatıcam bakalım noluo yeter yabu aralar biraz kendini dinle canım. bende 17. hafta başlarında hissetmeye başladım ama öyle otururken falan değil. sırtüstü uzanınca minicik pıtpıt hissettim iki tane, gaz hareketiyle çok net ayırt ediliyor bende gaz problemi çok yaşıyorum çünkü. bir gün hissettim 2 -3gün hissetmedim. sonra yine pıt pıt hissettim. Dün akşam da pıt pıt yerini bum bum a bıraktı hatta eşim elini koyduğunda oda hissettiondan sonra olmadı birdaha. endişe etme hiç yakın zamanda hissedersin. Bir de bebeğin konumu senin pozisyonun da etkili hareketlerini hissetmende.
Benim icinde icine bisey dogsun yaaa :))Nub Fotosu varmi canim at bakalim? Kizmi erkekmi ama bence senin erkek icimede öle doguyor
şimdi marketten geldim, bugün hamişler günü maşallah marketin önünde 3 hamiş karşılaşınca sohbet başladı. 7buçuk aylık hamile bi kız vardı, ona hep erkek demişler, en son kız olduğu ortaya çıkmış. erkek gibi görünmesinin sebebi göbek kordonunun görüntüyü değiştirmesiymiş. artık iyice meraklanmaya başladım. bi de kızı çok kıskandım ya bi gram fazlalık olmamış sadece küçük ve tatlı bi göbek var. gebelikten önce giydiği elbiseyi giymiş çıkmış. bende 4. ayda o göbek var. zaten onlar da şaşırdı henüz dört aylık olduğunaGünaydın Herkese
dün sana yazarken bunu da yazacaktım sonra inanan arkadaşlar var diyerek vazgeçtim.
çinliler bizim baktığımız çin takvimini kullanmıyorlar , hatta bilgileride yok bu konuda.
nub da benim kız gibi demişti bir arkadaş ama çokta net değildi.
gerçi 2 hafta sonra ayrıntılı var orada birde kız derlerse şaşırmam ben
şimdi marketten geldim, bugün hamişler günü maşallah marketin önünde 3 hamiş karşılaşınca sohbet başladı. 7buçuk aylık hamile bi kız vardı, ona hep erkek demişler, en son kız olduğu ortaya çıkmış. erkek gibi görünmesinin sebebi göbek kordonunun görüntüyü değiştirmesiymiş. artık iyice meraklanmaya başladım. bi de kızı çok kıskandım ya bi gram fazlalık olmamış sadece küçük ve tatlı bi göbek var. gebelikten önce giydiği elbiseyi giymiş çıkmış. bende 4. ayda o göbek var. zaten onlar da şaşırdı henüz dört aylık olduğuna. bu arada nubumuz bariz erkekti ama bakalım tutacakmı. ramzi de tutuyor o zaman ama çin kız diyordu. ben de ayrıntılıyı bekliyorum hadi bakalım.
emin olmamakta fayda var canım ben de çoğu alışverişimi yaptım ama zaten sarı, yeşil, ekru, beyaz renkler aldım. yani şimdilik bu tarz şeyler al, hem zaten doktor kesin dese bile çok kişiden duydum doğumda süprizlerle de karşılaşıyorlarmış. sonra tatlı oğluşumuza pembiş pembiş kıyafetler giydirmeyelimkızlar 16 h 5 günlüğüm Dr.a gittim ucunda bir çıkıntı var ve kız kesin dedi. arkadaşlara bakıyorm kız olanlarda benim haftamda kısacık bile olsa çıkıntı yok. anlamadım gitti, alışveriş yapıcaz dr.un net konuşmaması yüzünden yapamıyorz bir türlü.
Insallah gönlündekidr canim ya bazen icime doguyor bazilarininBenim icinde icine bisey dogsun yaaa :))
Evet Canim bende ayrintiliyi bu ayin sonunda yaptiricam 20 haftalik olucam bide tam ogrenirim insallahsağol canım , hepimize inşallah
ayrıntılıyı bu ayın son haftası yaptırmam gerekiyor.seninde kontrolun o zaman dimi?
Ilk sana yazicam canim hic merak etme az kaldi; ) son iki haftaAyy çok merak ediyorum bana haber ver ben catladim buradaaaa :)
şimdi marketten geldim, bugün hamişler günü maşallah marketin önünde 3 hamiş karşılaşınca sohbet başladı. 7buçuk aylık hamile bi kız vardı, ona hep erkek demişler, en son kız olduğu ortaya çıkmış. erkek gibi görünmesinin sebebi göbek kordonunun görüntüyü değiştirmesiymiş. artık iyice meraklanmaya başladım. bi de kızı çok kıskandım ya bi gram fazlalık olmamış sadece küçük ve tatlı bi göbek var. gebelikten önce giydiği elbiseyi giymiş çıkmış. bende 4. ayda o göbek var. zaten onlar da şaşırdı henüz dört aylık olduğuna. bu arada nubumuz bariz erkekti ama bakalım tutacakmı. ramzi de tutuyor o zaman ama çin kız diyordu. ben de ayrıntılıyı bekliyorum hadi bakalım.
Evet Canim bende ayrintiliyi bu ayin sonunda yaptiricam 20 haftalik olucam bide tam ogrenirim insallah
Cok tesekkur ederim Rabbim hepimize gonlundeki nasip etsin insallah(oncelikle hayirli saglikli uzunomurlu olmasi tabi)Insallah gönlündekidr canim ya bazen icime doguyor bazilarinindusun kendi bebegimi bile hissetmiyorum 18 Haftalik oldum hala bilmiyorum ney? Senin nezaman randevun
ben de seninkini çok merak ettim en başından beri. seninki kız diye söylemiştim sanırım sana ben. hadi bakalım, sağlıklı olsunlar gerisi boş.Ilk sana yazicam canim hic merak etme az kaldi; ) son iki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?