Arkadasim oncelikle gecmis olsun, bende olmustu adet oldum sanmistim ama sonra azalmisti bayaa. Senin ki ne kadar surduMerhaba kızlar. Öncelikle herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Benim durumum karışık biraz. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Biraz destek istiyorum sanırım. Birilerinin hamilelik mucizelerini dinleyip avutmak istiyorum kendimi. Benim Cuma ve Cumartesi aşırı kanamam ve sadece sol tarafımda ağrım oldu. Sonra ne ağrım oldu ne de kanamam. 2 kez dış gebelik geçirdim belki bu da onlardan 3. sü olabilir. Değerlerim ikiye katlanıyor şükür. SAT 15.12.2015
18.01 beta hcg 94
20.01 beta hcg 108
22.01 beta hcg 227
24.01 beta hcg 415
Değerlerim sanki normal hamilelik gibi duruyor ama bilemiyorum. Belkide tüpün içinde büyümeye çalışıyor. Yoksa neden ağrım ve kanamam olsun ki. Doktor değerlerini takip edip bekleyeceğiz dedi. Yarın tekrar kan vereceğim. Aranızda aşırı kanama geçiren var mı acaba? Yerleşme kanaması bu kadar fazla olmasa gerek diye düşünüyorum. Şimdilik kanamam yok ağrım yok. Bütün gün uzanıyorum dinleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ya?