selam herkesee...
guzel haberlerin cok olacagi bir gun olsun :))
canim hadi iyi haberlerle gel yazacaktim ki duymussun bile :)) cok sevindim gozun aydin, saglikla buyusun insallah kuzucuk..
hosgeldiiinnnn.. saglikla al kucagina insallah..
uzun bi maraton var senin ufakligin onunde desene :)) hem ona hem sana kolay gelsin cok.
guzel haberlerini bekliyoruz canimm :))
eger evde oturmak daha cok strese sokacaksa doktora git. ama cogumuzun tecrubesi kahverengi lekelerin tehlike olmadigi yonunde.. ayaklarini dikip yat dinlen..
hikayenin sonu guzel bitsin bu kez insallah. saglikla al kucagina :) dualar musterek...
canim emegine saglik. ben de ozel mesaj atsam mi diye dusunuyodum dun bi baktim coktaaaaan eklemissin :)
ohh ohh ne guzelll haberler :)
cok zorlanmayacaksan gidin bi hayirli olsun de ve don. uzun oturmali bisi yapma. ama diyorum ya zorlanmayacaksan. oncelikli olan tabiki sensin ama bazen kucuk jestler esleri pek bi hosnut eder. ailesinden ziyade onun bakis acisi onemli bence...
ben cok sakiz cigneyince cenem dusuyo :))) arada atiyorum agzima ama surekli olamiyor ortodonti problemim yuzunden..
ben kendikardesimin nisaninda 31 haftalik hamile ve hastanede yatiyordum.. ne gunlerdi yahu.. nisana skyptan katilmistim herkes agliyodu evde

sukur oglum atlatti o gunleri de biz kardesimin nisanini huzne bogdugumuzla kaldik