- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Bana doktorum yarım kullan dedi diye hatırlıyorum ve yarım kullanıyorum yaa az mı gelir acaba
Bir doktoruna sor istersen telefonla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum yarım kullan dedi diye hatırlıyorum ve yarım kullanıyorum yaa az mı gelir acaba
ben tam kullanıorm cnmFolbiol kullanan arkadaşlar yarım mı kullanıyosunuz tam mı?
Timam :))Nasil geçti gününuz bakalim
Benimde kalinlasti cnm, hatta dun hamile pantolonu aldim 2 tane heveslendim:) ne rahatmis hamile pantolonlari:))
Ben cok şişim balon gibi oldum![]()
Bir dugunde iki gebelikte opmeden birakmiyorlarBugün gidip hamile pantolonu aldım 1 tane.
Felaket rahatmış yahu
Bilsem hamile değilkende alırdım o derece sevdim.
Lcw den aldım ama hamile kıyafeti diye resmen kazıklıyorlar. Aynı tip normal belliler 40 lira hamile kotları 60 lira
Pijamalarda öyle, normali 1 se hamile için olanları 3![]()
Aynen bende lcw den aldım, bundan sonra hamile pantolonundan başka pantolon kullanmak doğumdan sonra da:))Bugün gidip hamile pantolonu aldım 1 tane.
Felaket rahatmış yahu
Lcw den aldım ama hamile kıyafeti diye resmen kazıklıyorlar. Aynı tip normal belliler 40 lira hamile kotları 60 lira
Neden ki bu doktorlar hep folbiol yazıyor anlamadım15 tl cnm
Bende aldım ya inanılmaz rahatttt...çok ta güzel modeller varAynen bende lcw den aldım, bundan sonra hamile pantolonundan başka pantolon kullanmak doğumdan sonra da:))
Yaa bende cok sisim valla 5ayligim desem inanirlarBen cok şişim balon gibi oldum![]()
Ben iğne olarak alıyorum haftada bir. Çok yoğun olduğu için belki de. Bi de tam dün oldum, ondan bugün böyle olabilirim.Progestannnnnnn yapiyor maalesef vajinal alirsan daha iyi olur.
Canm iyi geliyom ve kac ölçekBen iciyorum
Benimde olmuyor dugme yetismiyorKızlar birde benim pantolonların beli dar gelmeye başladı. Çok erken diye biliyorum ama var mı aranızda böyle olanlar? Karnım dev gibi şiş
Bulantı ve kusmadan dolay 5 kg verdim paçalar kalça bol geliyor ama bel kısmı mıh gibi çakılıyor üstüme. Kilotlu çorapların bel bölümüne makasla kesik atmak zorunda kalıyorum o derece![]()
Canım internet sitesinde outlet kısmında cok uygun oluyor fiyatlar bir daha alırsan ordan bak istersen. İnt ten alısveriş yapıyorsan tabi :)Bugün gidip hamile pantolonu aldım 1 tane.
Felaket rahatmış yahu
Canım internet sitesinde outlet kısmında cok uygun oluyor fiyatlar bir daha alırsan ordan bak istersen. İnt ten alısveriş yapıyorsan tabi :)Bugün gidip hamile pantolonu aldım 1 tane.
Felaket rahatmış yahu
AynenYaa bende cok sisim valla 5ayligim desem inanirlar![]()
Cekecekler bizi artik can tasiyoruz kolay miBen iğne olarak alıyorum haftada bir. Çok yoğun olduğu için belki de. Bi de tam dün oldum, ondan bugün böyle olabilirim.
Sabah bir yemek kasigi zorlarsa aksam da 1 yemek kasigi yani gunde 2 yemek kasigi zaten max doz bu kadar. Iyi gelmesine gelince refluye cok iyi geliyor reflu kesildi ama bulantiya yari yariya iyi geliyor.Canm iyi geliyom ve kac ölçek
Tuzlu krakerÇok kötü kusuyorum yardım edin ne yemeliyim
Elma iyi gelir miTuzlu kraker
Bence de yani:))Cekecekler bizi artik can tasiyoruz kolay mi