• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@myssteriouss benide listeye eklermisin
sehir istanbul
yas 30
sat 24.12.2015
beklenen dogum tarihi 29.09.2016(sezeryan olacagi icin biraz erken olabilir)
2.cocuk

Bugun 2 adet hamile pantalonu aldim bebisim sıkışmayacak artik icerde :) ben 1 ay onden gidiyorum 4 aylik oldum valla :)

Ben seviniyorum mide bullantim olmadgna çünkü olunca çok zorlaniyordum yemek yemekte yapmakta şimdi hafif hafif basladm yemek yapmaya bile
Aslında haklısın ;) biz de ne istediğimizi bilmiyoruz...bulantı olsa gitsin diye uğraşıyoruz olmadığı zamanda neden yok diye üzülüyoruz :KK70:

merhaba eylul anneleri
eylul annelerine ilk aday olanlardandim ama eylulun basindan yakalayamamistik sonra cok calistik :) sonundan yakaladik
temmuz ayinda 5+4gunluk bir dusuk yasamistim o haftayi gecmeden yazmak istemedim :/ cok sukur gectik ozamani bende artik yazmaliyim dedim :))
sabah 200mg aksam 200mg progestan kullaniyorum bu yuzden gunun buyuk bir bolumu uyuyorum :)
midemdeki gazdan dolayi surekli bir bulantim var ama cikartmiyorum,surekli tuzlu seyler yemek istiyorum tatli bisey yiyince hatta yedigimi dusununce cok kotu oluyorum :/
30 yasindayim
5yasinda bir oglum var
Rabbim bunuda kucagima almayi nasip eder insallah
11subatta kalp atislarini duymak icin dr.a gidecegim kismetse
benden simdilik bukadar:KK68:
Slm cnm aramıza hoşgeldin...ınş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...gaz sancısı bende de oluyor arada bulantı da sabahları oluyor bazen ama 2 gündür yok :(

bu arada guya tecrubeliyim kizim 2.5 yasinda ama sanki ilk hamileligim :) cok az sey hatirliyorum.. ama su kesin ki 4 aylik olana kadar gunler gecmiyo bunu kesin hatirliyorum :))

Back
X