- 2 Ekim 2015
- 1.413
- 1.124
- 53
- 41
Çok sevindim iyi sonuçlara canım. Hep böyle devam etsin.Teyzelerr biz ikili testen geldik :) yaaa cok ugrastirdi doktoru ense kalinligi olcumu yaparken totosunu donmus yatiyor o kadar rahatsiz ediyoruz bana misin demedi kimildiyor ama bu sefer yuzustu yatiyor dolandim yemek yedim tekrar ugraslar sonucu doktor goruntu yakaladi cok sukur bi sıkıntı cikmadi ultrason olcumlerinde:) bi de baak bu da muhtemelen pipisi diye pipisink gosterdi :))) o kadar kiz sanmistim ki cevremdeki herkes de kiz demisti sok oldumm:). Yer annesi onun pipisini:)
Oğlunuz geliyormuş hayırlı olsun sağlığıyla gelsin. İnsan çevresinden de çok etkileniyor cinsiyet tahmini konusunda. Bana da hep erkek diyor çevrem bir tek annem kız diyor. Rüyasında görüyormuş hep.
Benim de doktorum sorduğumda genelde 16.hafta kontrolünden önce söylemem dedi. Ama belki size bir kıyak yaparım dedi.Kizlar bugun dr gittik gayet saglikli 2 li tarama sonuclari 3 gun sonra cikacakmis insallah hersey guzel cikar burnunu ve kafataso kemiklesmesini gorsum dedi doktor onceden sadece.ellerini belirgin goruyorduk bu kez hem elleriyle hemde ayaklariyla bize bye bye yapti oyu amnesi yesin onuu cinsiyetle ilgili birak tahmini 16 haftada ancak belli olur deyip gecistirdi

Senin de sonuçların iyi çıkar inşallah.
Ben saçlarımı boyatmayı düşünüyorum canım. Hamileliğimi öğrenmeden birkaç hafta önce boyatmıştım ama bir şey olmaz herhalde. Zaman geçmesini bekliyorum biraz, beyazım pek yok ama bakımlı da olmak istiyorum. Doktorum bana sorun olmaz dedi. Artık boyalar daha kalitelidir diye düşünüyorum. Oğluma hamileliğimde boyatmamıştım hiç, ama gençtim o zaman saçımı da hiç boyatmamıştım o zamanlar zaten.Boyatabilir miyiz
Ekşiyi yiyenin Ayşe'si olur derler.benımde sureklı hapur hupur limon yıyesım var tuza banıp banıp enfess![]()