Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım valla onun bi yolu varsa o kadar dua ederim ki söyleyene. Aslında oncekinin nedeni belli olmadıgından ben evhamlanıyorum cunku sebepsizce ileri haftada kaybettim sürekli hatırlama nedenim acaba aynısı şimdi de olur mu diye. Yine gayet sakinim daha da delirebilirdim :)
ben bak soyle soliyim kotu konusan varsa uzak dur iyi niyetli konusanlara yanas insanin enerjisini aliyo olumsuz dusunceler mesela bnm arkadaslarim duyduklrinda konustuk dedim ayni seyleri yasamktn korkuyorum ya gene bi sey olursa bana dedikleri bi sey olmiycak iyi dusun olumsyz dusunme artik her sey yolunda iyi hisset hamileligin keyfini cikar vs ayni seyleri kayinvaldemle gorumceme soledim bana dedikleri bi sey olursa da uzulme bizim icin cocuk olsa da olur olmasa da biz illa cocuk olsun demiyoruz zaten nasil uzuldum agladim ben hamileyken edilcek laf mi bu hamile olmasaydim derdim teselli ediyorlar ay cok yazdim ben de enerjimi alanlara set koyuyorum uzulmemek icin sen de aynen bu sefer tadini cikar eskileri dusunme tabi gene dikktli de olcanim y

Kvalde ve görü
ben bak soyle soliyim kotu konusan varsa uzak dur iyi niyetli konusanlara yanas insanin enerjisini aliyo olumsuz dusunceler mesela bnm arkadaslarim duyduklrinda konustuk dedim ayni seyleri yasamktn korkuyorum ya gene bi sey olursa bana dedikleri bi sey olmiycak iyi dusun olumsyz dusunme artik her sey yolunda iyi hisset hamileligin keyfini cikar vs ayni seyleri kayinvaldemle gorumceme soledim bana dedikleri bi sey olursa da uzulme bizim icin cocuk olsa da olur olmasa da biz illa cocuk olsun demiyoruz zaten nasil uzuldum agladim ben hamileyken edilcek laf mi bu hamile olmasaydim derdim teselli ediyorlar ay cok yazdim ben de enerjimi alanlara set koyuyorum uzulmemek icin sen de aynen bu sefer tadini cikar eskileri dusunme tabi gene dikktli de olcanim y
kvalde ve görümceye siz olsanız da olur olmasınız da demek geldi içimden. Halbuki ben de bir görümceyim. Ama görümce var görümce var

Kvalde ve görü

kvalde ve görümceye siz olsanız da olur olmasınız da demek geldi içimden. Halbuki ben de bir görümceyim. Ama görümce var görümce var
ben de gorumceyim ama bu lafi hamile iki dusuk gecirmis geline de etmezdim biz ole olmayiz eminim merhametini almasin allah bizleri de kem gozlerden uzak tutsun bebislerimizi korusun saglikla dogup buyusunler insallah

Kızlar sabah tadilattaydai site :))) baktım iyi haber alanlar olmuş tebrik ederim bi kızımız daha oluyormuş olbey olbey tebrik ederim. Ay 9 mart gelse bende su ölçümleri sağlıklı haberleri alsam inşallah bi oh dicem

Benim doktorda resmen nazlaniyo 17 haftadan once belli olmazmis hihhh su 2 li taramanin sonucu ciksin haftaya baska doktora gidicem cumartesi 12 haftaya giriyorum 13-14 de cogu soyluyo artik

disarda boyat :)) ben bi keresinde icerde dumanalti olmus resmen baska bi kac islem vardi, bunlari soluyamam diyip islemimi disarda yapmistim. ki o zaman hamile bile diildim ama icerisi cidden cok kotu olmustu

akşam geç saatte gidiyorum tatlım, kimse olmuyor çok iyi oluyor.

Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.

rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..

@evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah

Güzel sonuçlar gelince çok iyi moral oluyor valla. Gözün aydın tatlım.

Benim doktorda resmen nazlaniyo 17 haftadan once belli olmazmis hihhh su 2 li taramanin sonucu ciksin haftaya baska doktora gidicem cumartesi 12 haftaya giriyorum 13-14 de cogu soyluyo artik
Benim doktorum da çok nazlaniyor 16 haftada net söylerim dedi daha erken dedi tahmin yokmu dedi iri çocuk dedi kız çocuğu narin olur herhalde anneme kalsa iki hafta sonra başka doktora gidip baktircaz o benden daha sabrsiz suan

Ben imalatta çalışıyorum, proses devam ederken kaygan zeminde topuklularla koşuyordum acil durumlarda:KK70: ama evet bu sevdamdan vazgeçmem gerekecek biliyorum:KK20: spor ayakkabı seviyorum neyseki , yaz boyunca spor ayakkabılarla geçireceğim herhalde:)
Ben spor ayakkabısı cahiliyim ya. 2 tane var, onlar da sadece planlı yürüyüş için aldığım hantal şeyler. Normal zamanda tercih etmem. Şöyle günlük hayatta giyilebilecek, dar paça pantolonlarla da güzel duran kibar model önerilerine açığım:)

Cok sukur gittim geldim atkadaslar. simdilik bi sorun yok ense kalinligi normal, burun kemigi olusmus, mesaneyi gorduk cis yapmaya baslamis :)) kalp odaciklari olusmus, omurga duzgun. eller kollar parmaklar duzgun, beyin loblari olusmus. bissuru baska sey de saydi :) saolsun baya uslu bi bebikti pozisyonu duzgundu cok ugrastirmadan tum olcumleri yapti anlatti doktor. kan da verdim sonuclar 4-5 gun sonra dediler ama usg taramasinda sorun yok dedi.

rapordaki degerleri bi kontrol edicem internetten bi kac bold deger var neden oyle yazilmis diye. rahim agzi 3cm su an daha yukari cekilir o dedi. veeeeee.... kesin olmamakla birlikte kiz bebek geliyor dedi. 2-3 haftaya doktorunuz kesin soyler ama su an oyle gorunuyor dedi..

@evsannn cim buyuk mu konustum dun acaba diye dusunmeye basladim :))

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canim ses ver guzel haberler alalim senden de insallah
Hadi canım seninde gözün aydın çok güzel haberler demek bir prenses geliyor

Ben spor ayakkabısı cahiliyim ya. 2 tane var, onlar da sadece planlı yürüyüş için aldığım hantal şeyler. Normal zamanda tercih etmem. Şöyle günlük hayatta giyilebilecek, dar paça pantolonlarla da güzel duran kibar model önerilerine açığım:)

rahat ve hamilelikte ayak şişmelerini de absorbe edebilecek marka ve vazgeçilmezim ; Sckechers ;)

Kızlar üşenmedim 1500 küsür mesajı okudum :) İyi haber alan arkadaşların gözü aydın ! Daha 1 ay önce cinsiyet öğreneceğimiz günler gelsin diyorduk da gelmiş bile :) Bu arada tecrübeli annelere bir sorum olacak; liste falan hazırlıyorlarmış ne alınacağına dair siz hazırladınız mı böyle bir liste? En son DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS muayeneye giriyordu galiba hayırlı haberlerle dön inşallah.. :)

rahat ve hamilelikte ayak şişmelerini de absorbe edebilecek marka ve vazgeçilmezim ; Sckechers :KK66:

Çok pahalılar ya cimri miyim neyim
her şeye ilk tepkim çok pahalı oluyor.
Bir de kafamdan fiyat biçerim şu kadar olaydı iyiydi o Zaman alırdım diye.
Zaten yapı olarak indirime girmemiş promosyonu olmayan bişeyi çok nadir alıyorum 200tl lik ayakkabı indirimle 200 lira artı 100 liralık harcamaya 25 TL indirim dese sadece
200 lirayı harcayacakken olur o 275 TL
Allahım be kadar ekonomiğim

Back
X