Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi çok tatli ya maşallah yavrucumSecdeye durmuş tontik![]()
Sen nerelerdeydin şimdi görünce dedim eveeeeet kaç gündür yoklamada yoksun :) hayır olsun Nasıl geçiyor günler
bizden haberdar oldun sen de ne var ne yok:)
aynen her iyi haberde ben de dolu dolu oluyorum. hepimizinkilerden guzel haberler almak nasib olsun insallah..
saol canim benim. allah saglikla en hayirli evlatlari nasib etsin hepimize.
saol canim pek bisi kalmamissen de guzel haberlerle gel insallah.
saol canimmm :)
allah kismet ederse diyelim. cok cok saol. senin de guzel haberlerini alalim insallah
tebrik ediyorum :)) nasilokudun o kadar mesaji..
benim oglumda yaptigim bi liste vardi zamanlar yaklassin paylasirim. ama inan simdi bambaska bir liste hazirlayacagim. bakis acim o kadar degisti ki hazirlik islerine :)
gozun aydin canimmmm.![]()
Aa hayırlı olsun. Hepimiz için sürpriz oldu:)Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş![]()
İleri haftalardasın diye mi terkettin bizi naptın :) hoşgeldin cnm ya liste fln ilerlesin iyice didikleriz heralde ikinci cocugu olanları :)
Ben bakmıştım Çin de Rus da kız diyordu. Doktor da öyle dedi:)gözünaydın canım maşallah ya cinsiyetı öğrenenler ÇİN TAKVİMİne bakmışmıyıdınız :)
Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
şu nub muhabbetını anlayamadım gitti bende çin takvimi ( ki allah bilir ama herkes tutuyor dıyor ) kız dedı ama iki tospık var ıkısıde mı kız kocaşim bi kız bı erkek olsun cok ıstıyor kayınvalıdem umrede muhtemelen bırı kız bırı erkek olsun dıe dua edıyordur hayırlısı su ense ölcumunu bı atlasak hayırlsıı ıle benım ıcın hıcc farketmıoCin takvimi erkek rus takvimi kiz demisti bana nub da erkek dedi. Ama doktor kiza benziyor dedi bakalim kim bilcek :)
Ramzi tutmadi sende deseneKızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Teşekkürler ederim cnmaynen her iyi haberde ben de dolu dolu oluyorum. hepimizinkilerden guzel haberler almak nasib olsun insallah..
saol canim benim. allah saglikla en hayirli evlatlari nasib etsin hepimize.
saol canim pek bisi kalmamissen de guzel haberlerle gel insallah.
saol canimmm :)
allah kismet ederse diyelim. cok cok saol. senin de guzel haberlerini alalim insallah
tebrik ediyorum :)) nasilokudun o kadar mesaji..
benim oglumda yaptigim bi liste vardi zamanlar yaklassin paylasirim. ama inan simdi bambaska bir liste hazirlayacagim. bakis acim o kadar degisti ki hazirlik islerine :)
gozun aydin canimmmm.![]()
totosunu ısırırım onunnnBenim minnos yüz üstü uyuyordu göremedik cinsiyetini 2 hafta sonra tekrar gidecem :)))
O kadar da tatlı yedim valla göstermedi minnos teyzesi, siz öğrendin iz mitotosunu ısırırım onunnn
ahh kuzum nerdee bız daha kucuguzz 9 mart randevu gunu ense burun ölçmü yapılıcak heycan korku tedırgınlık var ozaman doktor ıhtımal soyler mı bılemıyorum sağlıklı sıhatlı haberını alıyımde cınsıyetı gecte öğrensem olurO kadar da tatlı yedim valla göstermedi minnos teyzesi, siz öğrendin iz mi
Bebegimi gördüm :))Eki Görüntüle 1782597
Yaaaaaaaa!!! Ayyy ben kıza cok adapte olmuştum sende :) sağlıklı ya cok sükür bin sükür! Gözün aydın:)
gözünaydın canım maşallah ya cinsiyetı öğrenenler ÇİN TAKVİMİne bakmışmıyıdınız :)
Eylul ayi erkek bebek cogunlugu var gibi sanki :)
Aa hayırlı olsun. Hepimiz için sürpriz oldu:)
Anaaaaa kiz kiz dedin Ben de kiz bekliyorum haftalardir :) hayirli olsun canimm artik ikinciye takarsin kurdeleyi saca :))
Ramzi tutmadi sende desene![]()
Bnm tuttu değişmezse ilerleyen ZamandaRamziye baktıran arkadaşlar tahminler tuttumu?merak ediyorum.