Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sen nerelerdeydin şimdi görünce dedim eveeeeet kaç gündür yoklamada yoksun :) hayır olsun Nasıl geçiyor günler
bizden haberdar oldun sen de ne var ne yok:)

Ay bende mide bulantilari fena. 3 Aydan sonra gecer dediler benim ki gayet formunda anlamadim neden Boyle oluyor? Sen de almissin guzel haberleri gozun aydin :)

aynen her iyi haberde ben de dolu dolu oluyorum. hepimizinkilerden guzel haberler almak nasib olsun insallah..

saol canim benim. allah saglikla en hayirli evlatlari nasib etsin hepimize.

saol canim pek bisi kalmamissen de guzel haberlerle gel insallah.

saol canimmm :)

allah kismet ederse diyelim. cok cok saol. senin de guzel haberlerini alalim insallah

tebrik ediyorum :)) nasilokudun o kadar mesaji..

benim oglumda yaptigim bi liste vardi zamanlar yaklassin paylasirim. ama inan simdi bambaska bir liste hazirlayacagim. bakis acim o kadar degisti ki hazirlik islerine :)

gozun aydin canimmmm. :KK200::KK200:

Olbeyim o zaman yeni listeni 4 goz bekleyecegim :)

İleri haftalardasın diye mi terkettin bizi naptın :) hoşgeldin cnm ya liste fln ilerlesin iyice didikleriz heralde ikinci cocugu olanları :)

Yok ya boynum tutuldu baston gibi kaldim iki gun ise de gitmedim. Ilac da icemiyoruz malum :( bide mide bulantisi ustune ohhh masallah! iki gun de ancak bu mesajlari okudum heheheh :)

Cin takvimi erkek rus takvimi kiz demisti bana nub da erkek dedi. Ama doktor kiza benziyor dedi bakalim kim bilcek :)

Cin takvimi erkek rus takvimi kiz demisti bana nub da erkek dedi. Ama doktor kiza benziyor dedi bakalim kim bilcek :)
şu nub muhabbetını anlayamadım gitti bende çin takvimi ( ki allah bilir ama herkes tutuyor dıyor ) kız dedı ama iki tospık var ıkısıde mı kız kocaşim bi kız bı erkek olsun cok ıstıyor kayınvalıdem umrede muhtemelen bırı kız bırı erkek olsun dıe dua edıyordur hayırlısı su ense ölcumunu bı atlasak hayırlsıı ıle benım ıcın hıcc farketmıo

aynen her iyi haberde ben de dolu dolu oluyorum. hepimizinkilerden guzel haberler almak nasib olsun insallah..

saol canim benim. allah saglikla en hayirli evlatlari nasib etsin hepimize.

saol canim pek bisi kalmamissen de guzel haberlerle gel insallah.

saol canimmm :)

allah kismet ederse diyelim. cok cok saol. senin de guzel haberlerini alalim insallah

tebrik ediyorum :)) nasilokudun o kadar mesaji..

benim oglumda yaptigim bi liste vardi zamanlar yaklassin paylasirim. ama inan simdi bambaska bir liste hazirlayacagim. bakis acim o kadar degisti ki hazirlik islerine :)

gozun aydin canimmmm. :KK200::KK200:
Teşekkürler ederim cnm

O kadar da tatlı yedim valla göstermedi minnos teyzesi, siz öğrendin iz mi
ahh kuzum nerdee bız daha kucuguzz 9 mart randevu gunu ense burun ölçmü yapılıcak heycan korku tedırgınlık var ozaman doktor ıhtımal soyler mı bılemıyorum sağlıklı sıhatlı haberını alıyımde cınsıyetı gecte öğrensem olur

Yeriiim maaşallah :KK200:

Yaaaaaaaa!!! Ayyy ben kıza cok adapte olmuştum sende :) sağlıklı ya cok sükür bin sükür! Gözün aydın:)

Oof sorma :D çok güldüm doktorun yanında :D değiştiremiyormuyuz dedim :D saol canım.

gözünaydın canım maşallah ya cinsiyetı öğrenenler ÇİN TAKVİMİne bakmışmıyıdınız :)

Saol canım hepsi yalan oldu vallahi. Hepsinde kız çıkıyordu :D

Eylul ayi erkek bebek cogunlugu var gibi sanki :)

Aynen ağustos ayıda aynı :D erkek yılı sanırım.

Aa hayırlı olsun. Hepimiz için sürpriz oldu:)

Saol canım aynen :D kurdelalar elimde patladı hahaha:D

Anaaaaa kiz kiz dedin Ben de kiz bekliyorum haftalardir :) hayirli olsun canimm artik ikinciye takarsin kurdeleyi saca :))

Sorma ya :D o kadar ekşi yedim turşu yedim yok erkek çıktı pipiyi gösterdi zibidi :D

Ramzi tutmadi sende desene :KK66:

Aynen ama nub olarak erkek görünüyor:KK73:

Bu pipisi :KK70:
image.webp

Buda minnoşun kendi 4 boyutluda, nasıl hareketliydi ağzım açık izledim :KK57:
image.webp

Buda nub

image.webp

Back
X