- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah:)Bu pipisi
Eki Görüntüle 1782675
Buda minnoşun kendi 4 boyutluda, nasıl hareketliydi ağzım açık izledim
Eki Görüntüle 1782681
Buda nub
Eki Görüntüle 1782688
şu nub muhabbetını anlayamadım gitti bende çin takvimi ( ki allah bilir ama herkes tutuyor dıyor ) kız dedı ama iki tospık var ıkısıde mı kız kocaşim bi kız bı erkek olsun cok ıstıyor kayınvalıdem umrede muhtemelen bırı kız bırı erkek olsun dıe dua edıyordur hayırlısı su ense ölcumunu bı atlasak hayırlsıı ıle benım ıcın hıcc farketmıo
Canım ben bu isten pek anlamıyorum ama sanki icime biri erkek gibi dogduulenn yorum yaptınız yaptınız benım sıpalara gelınce kayboldunuz![]()
Kızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş![]()
Soldaki erkek gibi ama sağdakini anlayamadımAyy benide kendinize benzettiniznub mudur nedir barı bana bisi diyin ben baktım anlamadım vajinal bu
Canim masallah resimlerine bayildim. Cok sukur saglikliymis kuzun. Sakin ola ki uzulme erkek ve sen kiz istiyordum diye. Hayatinin aski geliyor diim sana.
Ilkinde ben de kiz istiyor ve bekliyordum. Dr erkek diyince 20. Haftaya kadar toparlayamadim resmen. Ama evlat kuskusuz seviliyor zaten de erkek evlat ilerleyen zamanlarda cidden ask oluyor. Duyarliligi gelip gelip sarilmasi seni sahiplenmesi bambaska. Gozun aydin hayatta hic tadamayacagin bi sevgiyle tanisacaksin insallah :))
Gözün aydin canim hayirli bir evlat olur insallah. Bende heyecanlandim valla saglicakla kucagina al insallah. Cinsiyeti en son biz öğrenicezYok yok o işin espiri kısmıydı :))
İlk bir dumur oldum ama kıpraşınca ağzımı açıp izledim.
Olsun yahu kurdela bağlayacak birşeyleri var buna şükür![]()
Benimde cevremdeki cogu kisi erkek diyor babasida erkek olsun diyor bakalim hayirlisiyla ne olacak bakalimBende merak ediyorum ama beklemek istiyorum benim arkadaşım var ebelik 3. Sınıfta artı stajer o erkek gibi duruyor dedi babasıda rüyasında erkek gormus bende doktora gitmeden evvel pipi görmüştüm
Saol canım. Hepimizinki sağlıklı hayırlı kuzular olsun inşallah. Darısı başınaGözün aydin canim hayirli bir evlat olur insallah. Bende heyecanlandim valla saglicakla kucagina al insallah. Cinsiyeti en son biz öğrenicez
Ya maşallah ilk defa ikiz Bebek görüyorum allahım esirgesin onları bi kız bi erkek okur inşallaaaahAyy benide kendinize benzettiniznub mudur nedir barı bana bisi diyin ben baktım anlamadım vajinal bu
Maşallah kuzuyaaa gözün aydin canimKızlaaar kurdelayı pipiye takıyormuşuzhahahaha
Çok şükür hiç bir sorun yok ve bebiş hafta olarak öne geçmiş![]()
Mrhb cnm masallah görmüssün bebegini bnm de halen kahve akintim devam ediyor ben diken üzerindeyim eveli gün gittim dr bnm dr. Da pek iplemiyor acikcasi rengini soruyor olabilr diyor. proluton igne atti sadece. BiZ mi cok endiseleniyoruz acaba 1 damla gelmesi bile beni telasa boguyorSelam kızlar
DIPTISDIPTIS ve
olbey
Cinsiyet öğrenmişsiniz, hayırlısı ile gelsin bebişler
Ben de bugün kontroldeydim, hafta olarak öne geçmiş benimki, kanamamı pek iplemedi doktor çünkü baya kalp atışı filan iyiymiş, progesterona devam dedi. İshal için dahiliye yönlendirilirdim, tahlil yapıldı yine sonucu yarın öğrenicem
İkili için gelicek salıya randevulaştık, baya yorulduğum yine az kahve akıntı geldi o yüzden salıya kadar raporluyum
İkili için 175 tl dediler, sizlerin ne kadardı?
Birde benim düğme burunun son profil bakışı bu
Eki Görüntüle 1782779
Teşekkürler teyzesi ama göstermedi kendisini:))))Gözün aydın canim![]()