- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 41
Teşekkür ederim canm sağlıklı olsunlardaMasallah ona uzun boylu guzel bir kiz olcak belli ki. Saglikla gelsin canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canm sağlıklı olsunlardaMasallah ona uzun boylu guzel bir kiz olcak belli ki. Saglikla gelsin canim.
Gayet güzel aslında boy ve kilosu maşallah benimde 26 da 950 gr dı çok hızlı büyüyorlar bu haftalarda eminim sende gittiğinde baya şaşıracaksın.canm bende kısa deilim aslında 165 orta hallice:) eşimin yanında ama faciayım topuksuz25 haftalık gitmiştik 740 gram 31-32 cm demişti.bakalım 1 hafta kaldı 5 haftadır görmediğimden çok merak ediyorum.sağlıklı olsun bebeklerimiz başka bişey istemem aslında dr da sağlıklı herşey gayet normal dedi
tubisimben
Şimdilik 3 haftada bir gidiyorum ama ileriki haftalarda sıklaştırır mı bilmiyorum, benim özellikle 32. Haftada çağırdı çalıştığım için çalışabilir raporu yazacak, oda 3 haftaya denk geldiNe siklikla gidiyorsunuz doktora? Benim ki 2haftada 1 cagiriyor cuma da nst ye giricem.
Evet canım o yüzden sürekli yatmak istiyorum bendeKizlar ya otururken kaburgalarima baski çok hissediyorum meme alt tarafım komple ağrıyor.sizde de var mi
Ayak serçe parmağıyla yanındaki parmak arası anne vücudunda bebeğe direk etki e den akupunktur noktasıymış. Orası uyarılınca iğneyle Bebek pozisyon değişebiliyormuş. İğneyle uyaramam ama masajla çimdikle belki bir işe yarar. Zararı olmaz belki faydası olursabaha kadar rüya kabus uyuymadım. sen dönmemiş deyince bende kendimi kafaya taktım iki hafta nasıl beklicem bilmiyorum ya . yani niye dönmüyolar anlamıyorum dön işte o şekilde pozisyon daha rahat . umarım dönerler canım ya
Bir dokun bin ah isit derler ya öle olduk hepimiz benimde gögüs altim cok agriyor oturamiyorum oturdummu kalkamiyorum ,, bebis kendini cevirdigi icin oluyor bu agrilar ve artik buyudugu icinKizlar ya otururken kaburgalarima baski çok hissediyorum meme alt tarafım komple ağrıyor.sizde de var mi
Evet. Haklısın benim doğum için tercihim olabilir ama bebeğin sağlığı benim doğum tercihimden önemli. Amaç sağlıkla kucaklamak değil mi bebeklermiziCanım şimdiden bu kadar strese girme dr seni en olmazini hesaba katman için demistir. Benim çocuk nerdeyse başından beri baş asagidaydi ama son kontrolde yana donmustu sırtı asagiya doğru gibi. Ben sezeryan istiyorum Allah biliyor ya ondan sevinmistim Dr da bana çok sevinme en az 34-35 haftadan sonra aldığı pozisyonu pek degistirmiyor öncesinde değiştirebilir dedi. Senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi daha kolay ve güzel olacak Rabbim nasip etsin sana da hepimizide. Öyle dua et lütfen ve kendini bu bu ihtimale de hazirla. Allah gönlüne göre versin.
Bende 2 haftada 1 gidiyorum ama ebenin yanina ctg yapiyor yani kalp atisina sancilara falan bakiyorlarNe siklikla gidiyorsunuz doktora? Benim ki 2haftada 1 cagiriyor cuma da nst ye giricem.
ayyyy canım ya umarım dönerler. bugün meraktan kendimi acilen atacaktım pozisyonunu görmek için baktım uzatacaklar girmedim. en iyisi beklemek . sıcak ve su soğuk su mantıklı geldi. diğer lerini bende okudum mantıklı gelmedi. bakalım canım yaaaaa. sağ göğüs altımda baskı hissedince diyorum bence döndü buda ayağı umut işte. sağlıkla kalAyak serçe parmağıyla yanındaki parmak arası anne vücudunda bebeğe direk etki e den akupunktur noktasıymış. Orası uyarılınca iğneyle Bebek pozisyon değişebiliyormuş. İğneyle uyaramam ama masajla çimdikle belki bir işe yarar. Zararı olmaz belki faydası olur
Bir de yabancı sitelerde okudum bunu soğuk sıcak kompres yaparak yönlendirebilirmişiz bebeği. Misal benim başı yukarda ya yukarı soğuk havlu kompres yapıp doğum kanalı tarafına sıcak aynı anda. Bebek soğuktan kaçar sıcağa yönelirmiş. Bunu Da deneyeceğim.
İnşallah dönmüştür senin ki inşallah benimki de döner sağlıkla
Ben de tüm gece okudum araştırdım. 37 de kendiliğinden dönen tek bir isim buldum. Çoğu dönmemiş ve sezaryen olmuş
Sadece kk da değil başka sitelerde de okudum dönene çok rastlamadım yani.
Bir ilk oluruz belki.
Benim aşırı uykusuzluğum var resmen iç organlarım acıyor ağrıyor sağa dönüyorum sola dönüyorum sabahı sabah ediyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten ama bugünümüze şükür inşallah sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizibir an önce zaman geçsin doğum iznine çıkayım çok zor oluyor artık devamlı yorgunum ayaklarım agrıyor şişyor sallamaktan terlikle dolaşıyorum tırnaklarım bile ağrıyor sanki![]()
Benim aşırı uykusuzluğum var resmen iç organlarım acıyor ağrıyor sağa dönüyorum sola dönüyorum sabahı sabah ediyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten ama bugünümüze şükür inşallah sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi
Evet zor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) bu arada aramızda 3 gün varmış takviminden gördüm şimdiamin işalah ama zormuş gerçekten
Evet zor ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) bu arada aramızda 3 gün varmış takviminden gördüm şimdi