- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.281
bi de benim gibileerrrAyy teşekkür ederiz teyzesibanu86 valla biraz becerikli olsam burdaki arkadaşlar gibi yapcam bişeyler ama el mahkum insanlarda benim gibiler sayesinde valla çoşuolar deli gibi fiyatlar zaten sölemeye dilim varmıo
ellerine sağlık ohh miiiiisss olmuş hepsi..ya bana da hep az almışım gibi geliyo sanki çocuk açıkta kalcak...Ben de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile.Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.
Benim ilk çekmece 0-3 ay, ikincisi 3-6 ay ve birkaç tane 9 aylık badiler var. Yenidoğan olarak 2-3 parça şey var diğerlerini ben de büyük büyük almaya çalıştım canım.ellerine sağlık ohh miiiiisss olmuş hepsi..ya bana da hep az almışım gibi geliyo sanki çocuk açıkta kalcak...bende haftaya bu işe girişicem bakalm.ama az bence ya benim, en azından 0-3 ay az,çocuğum iri deil zaten 0-3 aylklar lazm olcak.
Ben de ayni konuyu dusunup duruyorum da yenidoganlarim zaten 0-3ay icin hep. Ve az aldim onlari. Buyuk kiyafeti cok ama. Bazen yeter mi diye supheye dusuyorum ama gunune yaklasirsa bizimki 4kilo olurmus en az. Sanirim buyuk bodylerini de giydirebilirim yetmezse. Oyle umuyorum bakalim.Benim ilk çekmece 0-3 ay, ikincisi 3-6 ay ve birkaç tane 9 aylık badiler var. Yenidoğan olarak 2-3 parça şey var diğerlerini ben de büyük büyük almaya çalıştım canım.
ELA3411 canım küvet gecelik vs bende daha geçen haftalarda halletttim,lavanta kesesini topicde ilk alan benim hala bitirmedim,dolaplarıda valla yalan yok anneme babama cok baskı yaptım sıkıla sıkıla geldiler 4 günde halledip gitttiler yani burda dediğim gibi planlı bi listeyle işleri düzene koyabilirsin zamanın var daha[/QUOTEk]
okadarda gec kalmadın diyosun yanii :) bu hafta sonu halledicemliste yaptım kendimegüncelledim flan iyi oldu sizinle konuşmam
bencede öyle maviye şartlanmamak lazım ama çevre faktörü işteee :) paylaşırsan sevinirm tatlım ya fikir olurrCanım benim mesajı alıntılamışsın ama benim listeme göre mi dedin hazırlık fotosu paylaşan arkadaşa mı bilemedimben gecelikleri paylaşmıştım, tekrar paylaşırım istersen Bir de konuşulmuş burada da, ben hiç erkek annesi olacağım diye mavi giymeye odaklanmadım, öyle mi oluyor o işler, benim ömrümde giydiğim mavi renk blue jean pantolonlar ve blue jean kot gömleklerle sınırlıdır zorlasam birkaç yazlık tişört , body zor çıkar yani, oğlan giysin maviyi de , ben cinsiyet değiştirmiyorum ki anne oluyorum ben de mi mavi giyeceğim pembe geceliklerle görünce beni karıştırıp kız bebiş getiriler mi ki bana hastanede
bizde aynı durumdayızzz bol bol ısınıcazzbu kış oğluş sayesindde heheDoğru ben geçtiğimiz kış çok üşümedim evi de çok ısıtmadık doğal olarak eşime bu faturalara elveda de artık seneye bebiş olduğunda ne kadr ödeyeceğiz kim bilir diyordum
çokklasik dimi yaa bencede daha güzeli olabilir kolaya kaçtım biraz sankiBu modeller güzel ama çok bilinen modellerden eğer seviyorsan olabilir ama başka alternatiflere bakabilirsin, intagramda da var bi çok model oradadan da yaptırabilirsin
saol tatlım ya gelip yardım etmiş kadar oldunAyy böyle sayınca gelip sana yardım edesim geldiaynı şehirde olaydık gelirdim gerçektende ben çoğu siparişimi internetten aldığım için çok yorulmadım çarşı dolaşmak zor oluyor, sen önce liste yap eksiklerini sonra çarşıya git küçük olan şeyleri al, sonra odası için babayla mobilyacıya gidin eksikleri tamamlayın, mobilya gelene kadar kıyafetlerini yıkar ütülersin, çantanı hazırlarsın herşey olur merak etme
sağol canımAy bayıldım süper kombin olmuş annesi çok cici olcak belli kızıntiphareth izmirde yanıo bu ay elektrik ne kdar gelcek sahiden merak ediorum bende nerdeyse hiç durmuo klima ....bizim hastane çıkışlarımız birbirimizle çok uyumlu deil ama babamızı ikna edebilirsem pembe tshirt giydircem
Teşekkür ederim canımay bu ne güzel kombin olmuş cuk oturmuş güzel günlerde giyin anne kıız
Oh oh maşallah eline sağlık çok düzenli olmuş iyi günlerde giysin minnoşunBen de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile.Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.
Bence de biran once hallet islerini canim. 2-3 haftaya agirlasacaksin ve isler gozunde o kadar buyuyecek ki. Bitsin biran once hepsisaol tatlım ya gelip yardım etmiş kadar oldunaslında çok merkezi yerdeyim mecidiyeköyde çalışıorum ama akşam enerji sıfır oluoo :/ nyse bugün baya enerji moral verdiniz bu hafta baya bişey hallederimm iyiki varsınızzz
Bende senin gibi maviyi çok seven biri değilim ama açık tonlar her zaman hoşuma gider, iyi yapmışsın önceden söylemekle, kız deyince pembe erkek deyince mavi geliyor büyüklerimizin, bana da kv dem bebek için yelek hırka örmüş, Allahtan pembe rengi tatlı bir pembeydi, tabi ben sarıları özellikle beyaz krem tonlarını çok severimHiç sorma canım ya, pembenin o kötü tonlarını tedavülden kaldırmak elimde olsa kaldıracağım, ben kendi anneme de diyorum, kız yeğenim için pazar pembesi, pazar morundan aman uzak dur diye, " o ne demekmiş" diyor, başka tanımlama bulamadım ne yapayım, bu çingene pembesi dedikleri tonlar gibi bir şey işte, ufacık bir parçada güzel olabiliyor, bir bandana, bir saç bandı, belki bir çorap filan ama, baştan ayağa o renge boyanınca çok cümbüş görünüyor, zevk meselesi tabii, cümbüşü seven de var, benim de adım çıktı, nerede somon, pudra pembesi görse ablam, annem, "sinem pembesi " deyip gülüyorlarKayınvalide, görümce ilk bebiş haberini alınca bir şeyler örmeye başladılar, önden ayarlama modunda sohbetler açıp, bebeğin her şeyinin mavi olmasının çok saçma olacağını aşıladım, yelekler, hırkalar istediğim gibi beyaz, gri renkte oldu, battaniyesi ve puset örtüsü de sarı beyaz renkte, yoksa muhtemelen mavinin bilimum tonlarında işler çıkabilirdi, biraz kontrol manyağı olduğum doğrudur ama yapacak bir şey yok
Bende buna benzer şeyler bakmıştım ama instagramdan hiç fiyat almadım, çarşıda böyle şeyler yapan bir tanıdığım var ona sordum, anne tacı için 30 tl dedi indirim yapabileceğini söyledi ben kararsız olduğum için pazarlığa girişmedim. Sen ne kadara yaptırıyorsun ikisini?Bu arada kızlar ben aslında http://instagram.com/taccollection bu hesapdan almayı düşünüodum tacımı bayanın çalışmları çok çok güzel ama hazirandan beri sipariş almıorum dedi resmen yalvardım tık etmedibende alternatif aradım http://instagram.com/fosforluatolye bu bayandan verdim siparişi güzel şeyler yapıo sizede seçenek olsun belki beğenirsiniz bizim taç buna benziycek ama bebişin lastiği biraz daha ince olcak
Teşekkürlee canm bakayım bende intagramdanCanım bende berjer mi jozephin mi bu mu arasında çok kaldım ama bunun rahatlığı paha biçilemez.sonra da dinlenme amaçlı kullanılacak. Moby tasarıma yaptırdık .ınstagramdada varlar.
Teşekkürler canm bende bu aralar o aşamaya geçeceğim, hiç üstlerini okumamıştımsuyla beraber kaynattım canım ben talimatları üzerine, biberon emzik aparatlarını 5er dakka, göğüs pompası aparatlarını 10ar dakka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?