2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

ellerine sağlık ohh miiiiisss olmuş hepsi..ya bana da hep az almışım gibi geliyo sanki çocuk açıkta kalcak...bende haftaya bu işe girişicem bakalm.ama az bence ya benim, en azından 0-3 ay az,çocuğum iri deil zaten 0-3 aylklar lazm olcak.

Benim ilk çekmece 0-3 ay, ikincisi 3-6 ay ve birkaç tane 9 aylık badiler var. Yenidoğan olarak 2-3 parça şey var diğerlerini ben de büyük büyük almaya çalıştım canım.

Benim ilk çekmece 0-3 ay, ikincisi 3-6 ay ve birkaç tane 9 aylık badiler var. Yenidoğan olarak 2-3 parça şey var diğerlerini ben de büyük büyük almaya çalıştım canım.
Ben de ayni konuyu dusunup duruyorum da yenidoganlarim zaten 0-3ay icin hep. Ve az aldim onlari. Buyuk kiyafeti cok ama. Bazen yeter mi diye supheye dusuyorum ama gunune yaklasirsa bizimki 4kilo olurmus en az. Sanirim buyuk bodylerini de giydirebilirim yetmezse. Oyle umuyorum bakalim.
bu arada R rootstock cok duzenli cok cici olmus dolaplarin, ellerine saglik. Isimlik ve diger figurlere de bayildim.

bencede öyle maviye şartlanmamak lazım ama çevre faktörü işteee :) paylaşırsan sevinirm tatlım ya fikir olurr

saol tatlım ya gelip yardım etmiş kadar oldun aslında çok merkezi yerdeyim mecidiyeköyde çalışıorum ama akşam enerji sıfır oluoo :/ nyse bugün baya enerji moral verdiniz bu hafta baya bişey hallederimm iyiki varsınızzz

sağol canım iyi fikirmiş bizde yok ama hiç pembe bişey yaa ama alırsam giymek zorunda kalabilir bende klima alerji yapıyo açamıyorum vantilatör dönüyo fır fır en iyi arkadaşım oldu şu zor günlerimde bi de isim koydum ruhi o da elinden geleni yapıyo zavallı

Oh oh maşallah eline sağlık çok düzenli olmuş iyi günlerde giysin minnoşun

Kızlar haftasonundan beri giremedim foruma, ne çok şey birikmiş okunmamış:) Kaç yıldır forumda olmama rağmen şu çoklu alıntıyı beceremiyorum. Alıntıladıklarım hep kaybolmuş yine:) Neyse isimleri hatırlayabildiğim kadar yazayım. Öncelikle ajenjo ve sinemnur hastane çantası listeleriniz için saolun kızlar, sayenizde hazırlayabileceğim inş.
tubisimben benim de eşim benden küçük, ve bunu benden saklamıştı ilk zamanlar. Gerçi bizde aile geleneği oldu bu durum. Abilerim yengelerimden küçük, ablam da eniştemden büyük:) o yüzden kolay uyum sağladım bu duruma:)
@Fairy_tale84 seninle de hikayemiz benzermiş. Ben de geçen temmuzda düşük yaptım. İlk denemede olmuştu, ama tutunamadı. Yaşasa tam evlilik yıldönümümüzdü beklenen doğum tarihi. Hala dediğin gibi şu kadar aylık olacaktı diye hesaplayıp duruyorum. 6 ay sonra kızıma hamile kaldım, kucağıma da almaya az kaldı artık. Bu hesapları bırakırım inş:)
banu86 ben de bu koltuktan yaptırmayı düşünüyorum. Kaça yaptırdın? 900 tl fiyat verdiler bana. Hediye olacak ama yine de kararsız kaldım.
R rootstock bayıldım isimliğe. Hele Zeynep olunca iyice bayıldım:) Fiyatını bekliyoruz.

Bence de biran once hallet islerini canim. 2-3 haftaya agirlasacaksin ve isler gozunde o kadar buyuyecek ki. Bitsin biran once hepsi

Bende senin gibi maviyi çok seven biri değilim ama açık tonlar her zaman hoşuma gider, iyi yapmışsın önceden söylemekle, kız deyince pembe erkek deyince mavi geliyor büyüklerimizin, bana da kv dem bebek için yelek hırka örmüş, Allahtan pembe rengi tatlı bir pembeydi, tabi ben sarıları özellikle beyaz krem tonlarını çok severim

Bende buna benzer şeyler bakmıştım ama instagramdan hiç fiyat almadım, çarşıda böyle şeyler yapan bir tanıdığım var ona sordum, anne tacı için 30 tl dedi indirim yapabileceğini söyledi ben kararsız olduğum için pazarlığa girişmedim. Sen ne kadara yaptırıyorsun ikisini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…