- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.301
Analı kızlı hastane yıkılacak canmEki Görüntüle 1865000
Tamam canım olurhem nasıl sıcak hanım buzlara yatıcam yakında bütün haftanın hava durumuna baktım sıcaklık artıyomuş daha da bak koydum geceliğin fotosunu kızıma da kaneviçeli tulum buldum :))
Tabi ki canım. vilma_kokulutas isminden bakabilirsiniz.R rootstock hazırlıkların harika olmuş, hani evlendiğimizde çeyiz serme gibi bişey olur yaa bizde bebişimizin kıyafetlerini seriyor gibiyizçok güzeller yaa, isimlikte çok güzelmiş bende intagramda bir yerden fiyat almıştım 40 tl demişlerdi buna benzer birşeydi eğer o arkadaşının intagram ismini yollarsan iletişim kurabiliriz
Sağol tatlumAnalı kızlı hastane yıkılacak canm
Teşekkür ederim canım. Nasıl ulaşabiliriz yapan kişiye? İnstagramım yok ama
Özelden yazıyorum canım.Teşekkür ederim canım. Nasıl ulaşabiliriz yapan kişiye? İnstagramım yok ama
http://instagram.com/vilma_kokulutas Buradan ulaşabilirsin canım.Hangi adresti canim link atabilir misin?
Benim esim siyah ve beyaz disinda her rengi giyer. Dolabi benimkinden cok daha fazla renkli. Her rengin her tonundan vartiphareth Canım benimde klimaya alerjim vardı bi dönem hosteslik yaptım hatta çok zorlanıodum ama bi ilaç kullandım o zamandan beri iyiyim çok şükür ama bu seneye kadar bende vantilatörle idare ettim olur ya gene çıkar alerji die....kendine buz torbaları yap mutlaka senin köleninde adı güzelmiş ya vur kırbacı arada sırtına bide pembe güzelde adamları ikna etmek cidden zor benim eşim çok inatçı bakalım napcaz
Haklısın canım, her zamankinden çok desteğe ihtiyacımız oluyor ,anlıktı zaten, dediğim gibi 2 dakikaya geldi zaten yanıma, ben ona kıyamıyorum o banasinemnur süpürme konusunda aynı düşüncedeiz ve dediğim gibi ne çabuk bitio işler 2 kişi olunca...tartışmayın ama şimdi herzamankindeb cok desteğe ihtiyacın var anlıktır zaten sen eşine kıyamazsın kesin hep çok iyi anlatıosun
Kızlar eşim konusunda koşulsuz övünebileceğim nokta süper ütü yapıyor adam,hiç mütevazi olamayacağımO ütüler var ya eşim her dışarı çıktığında baştan aşağıya yeni giyiyo beni çıldırtıo bende valla dolaplara koymakdan bu 9 ayda cok yoruldum koydum sepete ordan alıo giyiyo dağıtması yok çok şükür ama afedersin anasının evinde titizlenmediği kadar bu evde titizlenio ya beni ayrı bi öldürüotubisimben canım benim bavul aslında fiilen olmasada hazır gibi gibi içine koymadım birde son ısmarladıklarımın içinde bavula koyulcaklar var bugün taç siparişi verdim o da ayın 15 de gelcekmiş bir terlik alcam o kadar bugün aldığım gecelikte gelicek hafta gelcek.lavanta kesemi bu hafta hazırlıycam inşallah.ben biberon emzik gögüs pompası almadım ama steril için ben kaynarken su içine konulur die biliorum zira ben kavanoz domates yapıorum her yaz onları öle yapıorum kapaklarla ama bu işi en iyi @olbey bilir yada @tembelanne... Ben bebeğinkileri hazırladım herşey yıkandı hazır bitek keselere koyması kaldı aynı safhadaıx yani boşuna endişe etme ama bu topicde ilk sinemnur bitirir bu işler demedi deme
Çok güzelmiş tatlım, en mutlu anınızın tacı olsun inşallahBu arada kızlar ben aslında http://instagram.com/taccollection bu hesapdan almayı düşünüodum tacımı bayanın çalışmları çok çok güzel ama hazirandan beri sipariş almıorum dedi resmen yalvardım tık etmedibende alternatif aradım http://instagram.com/fosforluatolye bu bayandan verdim siparişi güzel şeyler yapıo sizede seçenek olsun belki beğenirsiniz bizim taç buna benziycek ama bebişin lastiği biraz daha ince olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?