2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

R rootstock hazırlıkların harika olmuş, hani evlendiğimizde çeyiz serme gibi bişey olur yaa bizde bebişimizin kıyafetlerini seriyor gibiyiz çok güzeller yaa, isimlikte çok güzelmiş bende intagramda bir yerden fiyat almıştım 40 tl demişlerdi buna benzer birşeydi eğer o arkadaşının intagram ismini yollarsan iletişim kurabiliriz

Tabi ki canım. vilma_kokulutas isminden bakabilirsiniz.

tiphareth Canım benimde klimaya alerjim vardı bi dönem hosteslik yaptım hatta çok zorlanıodum ama bi ilaç kullandım o zamandan beri iyiyim çok şükür ama bu seneye kadar bende vantilatörle idare ettim olur ya gene çıkar alerji die....kendine buz torbaları yap mutlaka senin köleninde adı güzelmiş ya vur kırbacı arada sırtına bide pembe güzelde adamları ikna etmek cidden zor benim eşim çok inatçı bakalım napcaz

B Besyildiz okuyunca içim bi cız etti sahiden aynıymış resmen...eşimle baya üzüldük doğrusunu sölemek gerekirse ve gittiğimiz hiç bi doktor bize uzun bi süre denemeyinde demediği için 6 ay boyunca ha bu ay ha su ay die için için birbirimizi yedik üzücü zamanlardı...neyse işte çok bekletmedi ufaklık o açıdan seviniorum

Benim esim siyah ve beyaz disinda her rengi giyer. Dolabi benimkinden cok daha fazla renkli. Her rengin her tonundan varBizde pazar gunu pembe gomlek aldik babamiza

Haklısın canım, her zamankinden çok desteğe ihtiyacımız oluyor ,anlıktı zaten, dediğim gibi 2 dakikaya geldi zaten yanıma, ben ona kıyamıyorum o bana bekar arkadaşlarıyla konuşurken şahit oluyorum, "ne duruyorsunuz hala, evlilik sultanlıktır" filan diyor mutlu oluyorum

Kızlar eşim konusunda koşulsuz övünebileceğim nokta süper ütü yapıyor adam,hiç mütevazi olamayacağım 3 yıllık evliyiz, benim yaptığım ütü sayılıdır, en çok da bebeğin kıyafetlerini ütüledim, kendi kıyafetlerimizi eşim ütülüyor.
Hazırlıklar mı dedinizzz Emzik, biberon, emzik kutuları, silikon kaşıklar, süt sağma makinasının parçaları, süt saklama kapları vs. derken tam 3 tepsi malzeme oldu, ne çok ıvır zıvırı varmış sterilize edilecek öyle kızlar ... ben önce bulaşık makinasında yıkadım, çıkarınca da kaynattığım suyun içerisine daldırıp 5 dk süreyle beklettim, bu esnada ocağın altı kapalıydı. Lavanta keselerini instagramdan sipariş geçtim haftaya geliyor, bebek sabunlarını da dün sipariş geçtim, onlar da haftaya elimde inşallah, bir şekerlemeler kaldı, onlar da ağustosun 2. 3. haftası sipariş edilecek. Onun harici hazırlığımız tamam kızlar, sağlıkla minik kuşlar gelsin inşallah

tubisimben sana tepsilerini soracaktım, metal mi plastik mi bilemiyorum ama fotoğrafta paylaştığın o tepsilerden çok aramış bulamamıştım, ikeada metal olanları var ama ölçüleri uygun değildi, sen nereden almıştın?

Bir de takı yastığı almadım, daha sonra ne amaçla kullanılacağını bilemedim, ortalıkta kalabalığı da sevmediğimden çok gerek görmedim, sizler alıyor musunuz ?

Çok güzelmiş tatlım, en mutlu anınızın tacı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…