- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.441
Annem de öyle dedi canım kvalide diyince dinlenmiyo anne diyince mantıklıEvet canim ayniyizz :) cok heyecanlı gerçekten minik minik herseyy ..buarada ilk bebis kıyafetlerini kaç derece de yikiyosunuz kızlar k.v 15 dk fln at toz zaten sadece dedi ama sizceer
Aynen tatlım annm dese direk yapardm k.v diyince size sorayim dedimAnnem de öyle dedi canım kvalide diyince dinlenmiyo anne diyince mantıklıfotoğraf bekliyoruz ayrıca zaten dışarı çıkamıyruz sıcaklarda ev gezmesi gibi olur bize de
Canım telefondan normal boyutta ben de atamıyorum fotoyu düzenle diyosun ya yanlardan hafif kırpınca atabiliyorum sıkboğaz etmek istemem canım yanlış anlama sakın müsait olduğunda ya da canın isterse atarsın bi de oyle dene bakalımAynen tatlım annm dese direk yapardm k.v diyince size sorayim dedimya foto yüklemeyi denedim olmadi pc den yüklüyordm oysa. Kapi süsü dagitilicklar uyku seti çok cici şeyler aldik teyzesi hastane odası süsleme den balonlarina kadar ama atamiorum
Kırpa Kırpa attim bitane :) bu hastane kapı süsü muz sonra odasina ascaz inşCanım telefondan normal boyutta ben de atamıyorum fotoyu düzenle diyosun ya yanlardan hafif kırpınca atabiliyorum sıkboğaz etmek istemem canım yanlış anlama sakın müsait olduğunda ya da canın isterse atarsın bi de oyle dene bakalım
canım kendi kıyafetimiz olsa olur da bebişin diye ben üzerinde 30 yazanları bile çoğunlukla 60a attım mikrobu kırılsın diye, en uzun programı seçmiştim, 3 saat kadardı o da. titizliğim de yoktur ama konu bebiş olunca hassas oldum sanırım, bilmem iyi mi yaptım.Evet canim ayniyizz :) cok heyecanlı gerçekten minik minik herseyy ..buarada ilk bebis kıyafetlerini kaç derece de yikiyosunuz kızlar k.v 15 dk fln at toz zaten sadece dedi ama sizceer
60 çok yüksek gldi sanki bana canım bilemedim ki :) fikir almak lazım bnde kararsızimmcanım kendi kıyafetimiz olsa olur da bebişin diye ben üzerinde 30 yazanları bile çoğunlukla 60a attım mikrobu kırılsın diye, en uzun programı seçmiştim, 3 saat kadardı o da. titizliğim de yoktur ama konu bebiş olunca hassas oldum sanırım, bilmem iyi mi yaptım.
Canım bende 30 dk lık programda 30 derecede yıkadım,ilaveten bir kez daha durulama yaptım.zaten ütüleneceği için çok yüksek yıkamadım. Birde bozulur birşey olur diye çekindim açıkcası..60 çok yüksek gldi sanki bana canım bilemedim ki :) fikir almak lazım bnde kararsızimm
Canım şu aslı beyza bi de damla ablayı nerden buluyoruz sen onu söyle bizemerhaba, henüz alışveriş kısmına tam geçemedim, büyük kalemlerin hepsi arkadaşlardan geldi bize o nedenle almayacağız yoksa bebek arabası seçiminde benim kadar kararsız bir insan kafayı yerdi sanırım. ben kendime bir liste yaptım, zaten heryerde liste var dersiniz ama ben marka ve fiyat araştırmalarını da koydum yanına. listeler hep var ama marka olmadığı için karar veremiyordum hangi marka ve fiyatları nerede uygun die. sinir oluodum hepsini araştırdım sağlam bi liste oldu. belki sizede faydası olur son anlarda. ayrıca eğer ki listede eksik görürseniz lütfen söyleyin eklemelerimi yapayım. sonra çıkıp bikaç saatte toplayıp hepsini dönmek istiyorum birara inşallah :) excell yükleyemedim sadece resim yüklüyor yada ben beceremedim o nedenle resim olarak yükledim.
Yok canım ya bana hastane süslemek bile zor geliyor eltim hazırladı herşeyi sağolsun bebek odasını süslemen yeterli benceKızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
Canım şu aslı beyza bi de damla ablayı nerden buluyoruz sen onu söyle bize
bence canın öyle çekiyorsa öyle yap, kimseyi düşünmeden sen evine geldiğinde öyle bir ortam istiyorsan öyle olmalı bence. ben yapmıyorum, ama yapsaydım da kendim için yapardım, zaten burda kimsemiz yok gelenimiz de pek olmayacak. yapacaksan da bu işleri başkasına yüklemek lazım bu halde sen sadece organizasyonu planla, sonra etrafında kim varsa ver talimatları yapsınlar canım, aaaa, ben bu ara bi tuhaf oldum, bencilleştim galibaKızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
bizler iyiyiz canım sen nasılsın? dün aklıma gelmiştin epeydir yazdığını görmedim diye yazacaktım ama böyle ses gelmeyen arkadaşlara da bi yandan yazmaya korkuyorum Allah korusun bişi olmuşsa diye. nasıl gidiyor bebişinle hayat, hazırlıklarını tamamladın mı?Slm anneler nasıl gidiyor
loğusa külodu nasıl oluyor ki?Ben 5 li kullan atlardan 1 paket, 10lu büyük kadın pedi, dependden de 5 tane aldım canım. Muhtemelen birkaç tane kullanıp çıkacağız. Ne rahat gelir tam bilmediğimden tedbir amaçlı ikisinden de koydum. Lohusa küloduyla rahat edebilir miyim bilemem diye birkaç tane de yüksek bel çamaşır ekledim. Fazla risk hesaplamış oldum yani.Benim hastane de normal/sezeryan farketmiyor 24 saat tutuyor.
Evet canım hazırlıklar bitti çok şükür iyiyim bebekte iyi maşallah 24 Ağustos sezeryan tarihimbizler iyiyiz canım sen nasılsın? dün aklıma gelmiştin epeydir yazdığını görmedim diye yazacaktım ama böyle ses gelmeyen arkadaşlara da bi yandan yazmaya korkuyorum Allah korusun bişi olmuşsa diye. nasıl gidiyor bebişinle hayat, hazırlıklarını tamamladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?