- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.461
Yok canım ya bana hastane süslemek bile zor geliyor eltim hazırladı herşeyi sağolsun bebek odasını süslemen yeterli bence
Canım ne hastaneyi ne de evi süsleyeceğim.hastaneye gelecek kimse yok,bir kutu tatlı alınır onu da biz yeriz büyük ihtimalKızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
bende süslemeyeceğim evide odasınıda hatta, ne kadar sade o kadar güzel bence, ben hastane odasında o kadar süse, tüle, kumaşa vs. nasıl izin veriyorlar hiç anlamıyorum, kapıya sade birşey içeri bir kaç parça düşünüyorum, heryerin tülle kaplı olması heryerde yazılar vs. bence çok boğucu oluyor :)
bence canın öyle çekiyorsa öyle yap, kimseyi düşünmeden sen evine geldiğinde öyle bir ortam istiyorsan öyle olmalı bence. ben yapmıyorum, ama yapsaydım da kendim için yapardım, zaten burda kimsemiz yok gelenimiz de pek olmayacak. yapacaksan da bu işleri başkasına yüklemek lazım bu halde sen sadece organizasyonu planla, sonra etrafında kim varsa ver talimatları yapsınlar canım, aaaa, ben bu ara bi tuhaf oldum, bencilleştim galiba
Bende öyle yapayım canım TeşekkürlerELA3411 bende kısa programda 30 derece 30 dk yıkadım. Yumuşatıcı koymadım.
Zaten sadece tozlu oluyor. Birde evin içinde kuruttum dışarıya asmadım
chicco tarak ve fırça seti alan var mı arkadaşlar fırçası fln nasıldır acaba almalı mı bilemedim..
tavsiye de alabilirim alan ve beğenen varsa teşekkür ederim :)
Canım ne hastaneyi ne de evi süsleyeceğim.hastaneye gelecek kimse yok,bir kutu tatlı alınır onu da biz yeriz büyük ihtimalsen de içinden nasıl geliyorsa öyle yap.süslemek istiyorsan aklında kalmasın.
iyi yapmışsın canım, elinden geleni yapsınlar işte boşver. ben de hediyelik almadım çünkü kimsecikler yok bizim bu şehirde. kendi annemlere de eşiminkilere de sonradan lokum yollatırım diye düşündüm ben de. dağıtsınlar tebriğe gelenlere diye. zaten o lokumları buraya istesem bi tane vermem kimseye bu iştah nerden çıktı son son anlamadım kiOdasını birazcık süsledim aslında ama diğer yerlere gerek var mı bilemedim. Bir tek evin dış kapısını süsletmeyi istiyorum. Onuda eşime yıktım zatenhoş ne kadar becerebilir muallak
Hediyelik bile almadım ben, dedim doğum yapan benim beni kutlasınlar ben niye hediye veriyorumsadece lokum yaptıracağım hacı şeriften
çok şükür canım sevindim sizin için. maşallah bebişine de. 24ünde ve 25inde sezaryeni olan arkadaşlarımız çoğalıyor, ay ne heyecanlıEvet canım hazırlıklar bitti çok şükür iyiyim bebekte iyi maşallah 24 Ağustos sezeryan tarihim
Fotoğraftaki gibi şeffaf dikişsiz kilotlar. Ped koyduğunuzda çok rahat ediliyor. Ben kimden duyduysam çok memnun kaldıklarını söylediler.loğusa külodu nasıl oluyor ki?
iyi yapmışsın canım, elinden geleni yapsınlar işte boşver. ben de hediyelik almadım çünkü kimsecikler yok bizim bu şehirde. kendi annemlere de eşiminkilere de sonradan lokum yollatırım diye düşündüm ben de. dağıtsınlar tebriğe gelenlere diye. zaten o lokumları buraya istesem bi tane vermem kimseye bu iştah nerden çıktı son son anlamadım ki.
Fırçayı merak ediyordum tarak sonra kullanılır muhtemelen :) cok teşekkür ederimBen aldım. Tarağı uzun süre kullanacağımı düşünmüyorum muhtemelen keltoş olacak
Fırçası çok güzel ve konak olursa diye aldım.
evet yaaa ağustoscular çoğalıyo milletin 40 ı çıkacak biz hala buralarda takılıcaz heralde grubun küçükleri olarakçok şükür canım sevindim sizin için. maşallah bebişine de. 24ünde ve 25inde sezaryeni olan arkadaşlarımız çoğalıyor, ay ne heyecanlı. hepimizden güzel doğum hikayeleri gelsin inşallah. herkese en güzelinden en kolayından doğum diliyorum. ilerleyen günlerde doğum hikayeleri sayfamızı da boş bırakmayalım lütfen, okudukça mest oluyor insan
canım kendi kıyafetimiz olsa olur da bebişin diye ben üzerinde 30 yazanları bile çoğunlukla 60a attım mikrobu kırılsın diye, en uzun programı seçmiştim, 3 saat kadardı o da. titizliğim de yoktur ama konu bebiş olunca hassas oldum sanırım, bilmem iyi mi yaptım.
60 çok yüksek gldi sanki bana canım bilemedim ki :) fikir almak lazım bnde kararsızimm
Selam, bir selam verip çıkıyorsunSlm anneler nasıl gidiyor
Takvimin de aynı şeyi söylüyor zaten, 2 hafta sonrasını diyorEvet canım hazırlıklar bitti çok şükür iyiyim bebekte iyi maşallah 24 Ağustos sezeryan tarihim
Canım ben aldım, 2 defa yıkadım, fırçası yumuşacık ama tabi deneyemediğim için olumsuz bir şey diyemem.chicco tarak ve fırça seti alan var mı arkadaşlar fırçası fln nasıldır acaba almalı mı bilemedim..
tavsiye de alabilirim alan ve beğenen varsa teşekkür ederim :)
Teşekkürler cnm fırça yumuşaksa yeterli şimdilik. bakalım tecrübe ederiz inş bebişler gelinceCanım ben aldım, 2 defa yıkadım, fırçası yumuşacık ama tabi deneyemediğim için olumsuz bir şey diyemem.
Dimi kapısını ve duvarlarını biraz süsledim zaten ama diğer taraflar gerekir mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?