2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
Canım ne hastaneyi ne de evi süsleyeceğim.hastaneye gelecek kimse yok,bir kutu tatlı alınır onu da biz yeriz büyük ihtimalsen de içinden nasıl geliyorsa öyle yap.süslemek istiyorsan aklında kalmasın.

Aynen hastane odasını bende düşünmüyorum. Sadece hastanede bebişin yatağına bir etek diktim onu koyacağım. Zaten kapısına standart bir kapı süsü koyuyorlarmış.

Odasını birazcık süsledim aslında ama diğer yerlere gerek var mı bilemedim. Bir tek evin dış kapısını süsletmeyi istiyorum. Onuda eşime yıktım zaten hoş ne kadar becerebilir muallak
Hediyelik bile almadım ben, dedim doğum yapan benim beni kutlasınlar ben niye hediye veriyorum sadece lokum yaptıracağım hacı şeriften

chicco tarak ve fırça seti alan var mı arkadaşlar fırçası fln nasıldır acaba almalı mı bilemedim..
tavsiye de alabilirim alan ve beğenen varsa teşekkür ederim :)

Ben aldım. Tarağı uzun süre kullanacağımı düşünmüyorum muhtemelen keltoş olacak
Fırçası çok güzel ve konak olursa diye aldım.

Canım ne hastaneyi ne de evi süsleyeceğim.hastaneye gelecek kimse yok,bir kutu tatlı alınır onu da biz yeriz büyük ihtimalsen de içinden nasıl geliyorsa öyle yap.süslemek istiyorsan aklında kalmasın.

Aynen hastanede 1 gece kalacağız zaten. Bana kalsa 40ı çıkana kadar kimse gelmesin
Eminim ertesi gün eve akınlar başlar bizim

iyi yapmışsın canım, elinden geleni yapsınlar işte boşver. ben de hediyelik almadım çünkü kimsecikler yok bizim bu şehirde. kendi annemlere de eşiminkilere de sonradan lokum yollatırım diye düşündüm ben de. dağıtsınlar tebriğe gelenlere diye. zaten o lokumları buraya istesem bi tane vermem kimseye bu iştah nerden çıktı son son anlamadım ki .

Evet canım hazırlıklar bitti çok şükür iyiyim bebekte iyi maşallah 24 Ağustos sezeryan tarihim
çok şükür canım sevindim sizin için. maşallah bebişine de. 24ünde ve 25inde sezaryeni olan arkadaşlarımız çoğalıyor, ay ne heyecanlı . hepimizden güzel doğum hikayeleri gelsin inşallah. herkese en güzelinden en kolayından doğum diliyorum. ilerleyen günlerde doğum hikayeleri sayfamızı da boş bırakmayalım lütfen, okudukça mest oluyor insan

Sırf bu yüzden son dakikaya bırakıyorum bende siparişi
2 kutu isteyeceğim ve eminim yarısını biz höplete höplete yeriz
Son ay tatlı iştahım arttı benimde

evet yaaa ağustoscular çoğalıyo milletin 40 ı çıkacak biz hala buralarda takılıcaz heralde grubun küçükleri olarak

60 çok yüksek gldi sanki bana canım bilemedim ki :) fikir almak lazım bnde kararsızimm

Ben de bebek hijyen programını seçtim, 60 derecede yıkadım.

Dimi kapısını ve duvarlarını biraz süsledim zaten ama diğer taraflar gerekir mi bilemedim.
ajenjo nun dediği gibi gönlünden nası geçiyosa öyle yap tabi ama şimdi çok hevesliyiz ya heryere bebek bişeyleri koyasım geliyo benim de miniğin bi doğsun gözün hiç bişeyi görmücek zaten salona gerek yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…