- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.481
Ben sezeryan istiyorum cnmTakvimin de aynı şeyi söylüyor zaten, 2 hafta sonrasını diyorneden sezaryen canım, özel tercih mi, bebekle mi alakalı?
İsimliğimi kim nazar etti itiraf etsin.Ben de annemi bekleyecektim ama dayanamadım yıkadım tüm kıyafetlerini bebişin, ütüleyip yerleştirdim. Ben az aldım sanıyorken hediyelerle birlikte baya bir şeyimiz olmuş. Belim tıkandı bir süre oturamadım bile.Dolabımız yok henüz, taşındıktan sonra odasını yapacağım, şimdilik benim askılığımı kullanacak minnoş. Bir de arkadaşıma şifonyerin üstüne kokulu taşlardan isimlik yaptırdım. İsteyenler varsa önerebilirim ismini, çok güzel hediyelikler de hazırlıyor kendisi. İnstagram üzerinden satış yapıyor.
Canım ben google görsellerden taramıştım, kendin tasarla sayfalarını buldum, oradan denedim birkaç tane sonra beğenemedim, şekermalzemecim.comdan hazır etiketlerden sipariş geçtim, ister yapışkanlı etiket ister kart şeklinde gönderiyorlar, bugün elime ulaştı, bu dert de bitti:)Kızlar hediyelikler için etiket tasarlayanlarınız olmuştu. Nasıl yapılıyor bu iş?
ben hemen yıkanmasını istemiyorum canım ama yine de havlusunu koydum nedense. pişik kremi yerine normalde zeytinyağı kullanıcam ama pişik kremini de çantasına koydum orada kullanılır belki diye.İyi geceler kızlar hazırladıklarımı bavula yerleştiriyim hem de bi son eksiklerimi kontrol ediyim dedim bebek için havlu şampuan bebe yağı pişik kremi gerekir mi hemen ilk günlerde
Koyuyorum ikna oldumben hemen yıkanmasını istemiyorum canım ama yine de havlusunu koydum nedense. pişik kremi yerine normalde zeytinyağı kullanıcam ama pişik kremini de çantasına koydum orada kullanılır belki diye.
Ben de bakayım oraya canım, çok teşekkürler.Canım ben google görsellerden taramıştım, kendin tasarla sayfalarını buldum, oradan denedim birkaç tane sonra beğenemedim, şekermalzemecim.comdan hazır etiketlerden sipariş geçtim, ister yapışkanlı etiket ister kart şeklinde gönderiyorlar, bugün elime ulaştı, bu dert de bitti:)
chicco tarak ve fırça seti alan var mı arkadaşlar fırçası fln nasıldır acaba almalı mı bilemedim..
tavsiye de alabilirim alan ve beğenen varsa teşekkür ederim :)
İsimliğimi kim nazar etti itiraf etsin.şifonyerin tozunu alırken kırdım ya nasıl içim cız etti anlatamam. Neyse ki parçalarına ayrılmadı da yapıştırıcıyla tamir edebileceğim gibi.
Emeğine sağlık hepsi çok güzel görünüyor beşik ve uyku seti de çok güzel fazla cicili bicili değil tam bnm tarzım :) ben de bu şekilde puantiyeli pötikare fln kullanıyorım odamızaEki Görüntüle 1868566 Eki Görüntüle 1868567 Eki Görüntüle 1868569 Eki Görüntüle 1868570 Eki Görüntüle 1868571 Eki Görüntüle 1868572 Eki Görüntüle 1868573 Eki Görüntüle 1868566
Günaydın kızlar, bizde uyku setimizi ve cibinliğimizi yıkadık ütüledik. Gerçi bu yatakta 6 ay kadar yatmıycak ama yinede yıkamak istedim. Çilek'ten almıştım kalitesinden memnun kaldım. Bebeğimin odasına duvar kağıdı yaptıramadım evimiz kira olduğu için biraz boş kaldı gibi.
Bu arada kızlar, bir önceki evimizde giysi odamız vardı oraya şapkalı lamba almıştık bu evimize taşındığımızda bebek odasına takmıştık, şimdi değiştirmeyelim kalsın dedik eşimle. Bir yandan acaba oldu mu diyorum. Loş bir ışık veriyor gerçi bebeğede uygun ama yinede bebek odasında kullanılan ayılı o tarz lamba mı alsam, ne dersiniz kızlar?
Lavanta keseli bebek yaptırdım ben dağıtmak için, arkadaşımın anneside hediye olarak keçeden magnet fil yapmış. Onlarıda kenarlarında bebek olan bir sepet aldım öyle götüreceğim hastahaneye. Takı yastığı yaptırdım, hastahaneye de götüreceğim foto çekimlerinde kullanılır diye. Kapı süsü yaptırmadım. Acıbademde doğum yapacağım. Paketleri vardı hoşgeldin bebek diye. Orada oda süslemesi var. Balon ve yatak ucuna tül koyup, basit birşey koyuyorlarmış kapıya süs olarak. Yeter dedim. Evide süsleyecek enerjim yok cidden. Güzel bir çikolata almak istiyorum sadece. Melodi'ye bakıcam onun için. Nişanda çikolatımızı oradan almıştık cidden çok lezizdi. Bizden hazırlık olarak bu kadar kızlar.
Hastahane çantamız hazır. Sadece kendi giyeceklerimi ve iç çamaşırlarımı tozlanmasın ve ütüsü bozulmasın diye çantaya koymadım ama bebeğin herşeyi çantasında. Hastahane bizim sitenin içinde yani yürüyerek 5dk birşey olursa çok rahat gidip alınabilecek mesafede.
Ay çok güzel olmuş güle güle büyüsün kuzucuk orda :) e kullan lambayı biraz içine sinmezse sonradan değiştirirsin birşey olmaz :) karyola çilek baby cotton mu ben mi benzettim çilekten alalım dedik biz de natura olanını seninliyle arasında kalmıştım :) hastane olayı süpermiş gerçekten ikitellide olan mı? :)Eki Görüntüle 1868566 Eki Görüntüle 1868567 Eki Görüntüle 1868569 Eki Görüntüle 1868570 Eki Görüntüle 1868571 Eki Görüntüle 1868572 Eki Görüntüle 1868573 Eki Görüntüle 1868566
Günaydın kızlar, bizde uyku setimizi ve cibinliğimizi yıkadık ütüledik. Gerçi bu yatakta 6 ay kadar yatmıycak ama yinede yıkamak istedim. Çilek'ten almıştım kalitesinden memnun kaldım. Bebeğimin odasına duvar kağıdı yaptıramadım evimiz kira olduğu için biraz boş kaldı gibi.
Bu arada kızlar, bir önceki evimizde giysi odamız vardı oraya şapkalı lamba almıştık bu evimize taşındığımızda bebek odasına takmıştık, şimdi değiştirmeyelim kalsın dedik eşimle. Bir yandan acaba oldu mu diyorum. Loş bir ışık veriyor gerçi bebeğede uygun ama yinede bebek odasında kullanılan ayılı o tarz lamba mı alsam, ne dersiniz kızlar?
Lavanta keseli bebek yaptırdım ben dağıtmak için, arkadaşımın anneside hediye olarak keçeden magnet fil yapmış. Onlarıda kenarlarında bebek olan bir sepet aldım öyle götüreceğim hastahaneye. Takı yastığı yaptırdım, hastahaneye de götüreceğim foto çekimlerinde kullanılır diye. Kapı süsü yaptırmadım. Acıbademde doğum yapacağım. Paketleri vardı hoşgeldin bebek diye. Orada oda süslemesi var. Balon ve yatak ucuna tül koyup, basit birşey koyuyorlarmış kapıya süs olarak. Yeter dedim. Evide süsleyecek enerjim yok cidden. Güzel bir çikolata almak istiyorum sadece. Melodi'ye bakıcam onun için. Nişanda çikolatımızı oradan almıştık cidden çok lezizdi. Bizden hazırlık olarak bu kadar kızlar.
Hastahane çantamız hazır. Sadece kendi giyeceklerimi ve iç çamaşırlarımı tozlanmasın ve ütüsü bozulmasın diye çantaya koymadım ama bebeğin herşeyi çantasında. Hastahane bizim sitenin içinde yani yürüyerek 5dk birşey olursa çok rahat gidip alınabilecek mesafede.
Herşeyin cok guzel görünüyor canım sağlıkla gelsin bebeğin Bukren inşallahEki Görüntüle 1868566 Eki Görüntüle 1868567 Eki Görüntüle 1868569 Eki Görüntüle 1868570 Eki Görüntüle 1868571 Eki Görüntüle 1868572 Eki Görüntüle 1868573 Eki Görüntüle 1868566
Güle güle, güzel günlerde kullanın canım inşalah, ellerine, emeklerine sağlık, hepsi şahane görünüyor, tekrar tekrar baktım, baktıkça içim açıldı, bükre berenimiz hep güzel günler görsün inşallah.Eki Görüntüle 1868566 Eki Görüntüle 1868567 Eki Görüntüle 1868569 Eki Görüntüle 1868570 Eki Görüntüle 1868571 Eki Görüntüle 1868572 Eki Görüntüle 1868573 Eki Görüntüle 1868566
Çok teşekkür ederiz canım. Bütçe var ama bunuda seviyorum. Biraz kullanayım artık, ona göre karar veririmEmeğine sağlık hepsi çok güzel görünüyor beşik ve uyku seti de çok güzel fazla cicili bicili değil tam bnm tarzım :) ben de bu şekilde puantiyeli pötikare fln kullanıyorım odamızaşapka hoş görünüyor farklı birşey bence kalabilir ama bütçen varsa içine sinmiyorsa değiştir içinde kalmasın görsel olarak sıkıntı yok bnce cnm güzel günlerde kullansın bükre Beren :)
Aynen baby cotton serisini aldık biz. Hastahane'yi de iyi tahmin etmişsin canım. Acıbadem AtakentAy çok güzel olmuş güle güle büyüsün kuzucuk orda :) e kullan lambayı biraz içine sinmezse sonradan değiştirirsin birşey olmaz :) karyola çilek baby cotton mu ben mi benzettim çilekten alalım dedik biz de natura olanını seninliyle arasında kalmıştım :) hastane olayı süpermiş gerçekten ikitellide olan mı? :)
Aminnn canım, çok çok teşekkür ederim!Güle güle, güzel günlerde kullanın canım inşalah, ellerine, emeklerine sağlık, hepsi şahane görünüyor, tekrar tekrar baktım, baktıkça içim açıldı, bükre berenimiz hep güzel günler görsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?