- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.501
Canım o hoşgeldin Bebek paketinde neler var? Bir de ücreti ne kadar? Ben de farklı bir acıbademde doğum yapacağım inş, yarın fiyatları konuşacağız. Aklımda bulunsun.Aynen baby cotton serisini aldık biz. Hastahane'yi de iyi tahmin etmişsin canım. Acıbadem AtakentÇok teşekkür ederiyoruz ayrıca canım kızımla
Kopyaladım canım aşağıya. Hamile yogası için gittim yazın yapılmıyormuş, Eylül'de başlayacak dendi. O secenek yok yani bizim hastahanede. Belki senin gittiğinde vardır canım. Fiyatta yine değişiklik gösteriyormuş. Bakırköydekine gitmeyi düşinüyordum bir ara, değişiklik yapmak istesem oradada bu pakeketi alabilir miyim dedim, fiyat farkı çıkar demişlerdi. Bizim hastahanede 990tl canım.Canım o hoşgeldin Bebek paketinde neler var? Bir de ücreti ne kadar? Ben de farklı bir acıbademde doğum yapacağım inş, yarın fiyatları konuşacağız. Aklımda bulunsun.
Aynen baby cotton serisini aldık biz. Hastahane'yi de iyi tahmin etmişsin canım. Acıbadem AtakentÇok teşekkür ederiyoruz ayrıca canım kızımla
Merhabalar, benim doktorumda Mesut Bey :) Aynen bayram haftasina denk geliyoruz. İnş kalmayız. Doğum şekliniz için yorum yaptı mı Mesut Bey? Acaba bayramda çalışacak mı kendisi. Bir kere sormuştum doğum bayram haftası burada olucak mısınız diye, ins olurum demistimerhaba tour guide bende Acıbademe gidiyorum atakente doktorum mesut bey senin doktorun hangisi?Doğum tarihlerimizde yakınmış:) Ama doğumum bayrama denk geliyor inş bayrama kalmayız
Yakın bir arkadaşım oturuyordu da ordan biliyorum taşındılar şimdi ordanAynen baby cotton serisini aldık biz. Hastahane'yi de iyi tahmin etmişsin canım. Acıbadem AtakentÇok teşekkür ederiyoruz ayrıca canım kızımla
Almışken 3 kapaklı olsun dedim. Bizimki 5 günde geldi. Forum İstanbul'daki Çilekten aldık. Onların depoda hazır olduğu için çabuk teslim yapıyorlarmış. E5 üzeri tüm Çilekler onlara aitmiş. Bilgin olsun canım. Çiziksiz güzel geldi mobilyası. Halı'yı da Çilekten aldık biz. Halı, uyku seti & cibinlik romantic serisinden.Yakın bir arkadaşım oturuyordu da ordan biliyorum taşındılar şimdi ordan
Dolabını aldın mı peki 2 kapaklı ve 3 kapaklı arasında kaldım da ben, yeter heralde 2 diyorum sonra almışken 3 mü alsam diyorum falan netleştiremedim bir türlü
Ne kadar zamanda getirdiler bir de onu soracaktım, 15 gün diye iddia ediyor ama internette baktım 1.5ay olmuş anca getirdiler diye şikayetler de var
teşekkürlerFotoğraftaki gibi şeffaf dikişsiz kilotlar. Ped koyduğunuzda çok rahat ediliyor. Ben kimden duyduysam çok memnun kaldıklarını söylediler.
Aa süpermiş teşekkür ederim öğrendiğim iyi olduAlmışken 3 kapaklı olsun dedim. Bizimki 5 günde geldi. Forum İstanbul'daki Çilekten aldık. Onların depoda hazır olduğu için çabuk teslim yapıyorlarmış. E5 üzeri tüm Çilekler onlara aitmiş. Bilgin olsun canım. Çiziksiz güzel geldi mobilyası. Halı'yı da Çilekten aldık biz. Halı, uyku seti & cibinlik romantic serisinden.
Demezler inş canım, gidin sorun biran önce. Vaktinde var aslında tabii bebiş son dk'ya kadar beklerse.Aa süpermiş teşekkür ederim öğrendiğim iyi olduHalıya internetten baktım ya unuttum mağazadayken bakmayı her model uymayabilir naturaya kendi takımını alcam gibi görünüyo, gidip almam lazım bir an önce benim şansım yoktur stokta kalmadı efendim teslimat süremiz şu kadar derler kesin
Kusura bakma canım görmemişim mesajını.Bu bebek arabasının oturma kısmı çıkıyor.ana kucağı direk arabanın iskeletine oturuyor.Bu şekilde görüntüsü ancak göz hizası yukardan baktığımız için sırt yatırma ünitesi göze batmıyor.hiç oyle resimdeki gibi kötü deil.Bilmiyorum bize çok pratik geldi tek elle açılıp kapanıo ve omzuna çanta gibi asıp gidebiliyosun.Toplam ağırlığı 5 kg ve katlı şekilde bebeğin dolabında çok rahat muhafaza edebildik:)S Seaworld35 mrhba Casual otto alan sendin değil mi :) ulaştı mı yazmıştım sana ama dönmedin merak ettiklerim vardı
Bayram haftası hastanede olmazlar gibi gelio ama emin değilim:)Doğumada başka doktor girsin istemiyorum kısmet artık bakalım bebeklerimizin canı ne zaman gelmek isticek nasıl denk gelicek:)Doğum şeklini henüz konuşmadık 37.haftada belli olucak ama kendiside normal doğumdan yana bende normal çok istiyorum bebeğimin kilosuda hep önde 4kg a kadar hiç korkmayın 4kg a kadar normal doğum yapabilirsiniz demişti.Bide doğum için bayramı beklemez eylulün ilk haftası gibi gelir dedi bana bakalım merakla bekliyoruz bebeğimizi:)Merhabalar, benim doktorumda Mesut Bey :) Aynen bayram haftasina denk geliyoruz. İnş kalmayız. Doğum şekliniz için yorum yaptı mı Mesut Bey? Acaba bayramda çalışacak mı kendisi. Bir kere sormuştum doğum bayram haftası burada olucak mısınız diye, ins olurum demisti
Aminn canım, çok teşekkür ederim. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize hepimiz inşTour Guide canım eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor hepsi Allah beşiğinin içini doldursun hediyeliklerini de ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin
Casual otto trona travel die geçio arabanın ismi yani ikiside aynı.Katlanıp omuza asılmasıda bu şekildeCasual otto ve Casual otto trona farklı arabalar mı? Bir videoda oto koltuğunu diğer oturma ünitesinin üzerine takıyor ben ondan hoşlanmıyorum ama fotoğraflarda tek takılmış koltuk anlayamadım
Aynı şeyleri banada söyledi. Bebek iri önden gidiyor hatta kafa çapı 2 hafta önde demişti. Geçen cuma kontrolumuz vardı 33+6'da 2,403gr 46cm çıkmıştı kızım. Normal yapabilir miyim diye sordum çatın ile alakalı izin verirse elbette olur dedi. Bakalım nasıl olucak. Banada başka yorum yapmadı. Çatı'ya ne zaman bakacak acaba? Bende ondan başkasını istemiyorum başından beri hep o takip etti bizi. Son dk'ya bebeklerin sadece %4'ü kalıyor demişti ama bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı artık.Bayram haftası hastanede olmazlar gibi gelio ama emin değilim:)Doğumada başka doktor girsin istemiyorum kısmet artık bakalım bebeklerimizin canı ne zaman gelmek isticek nasıl denk gelicek:)Doğum şeklini henüz konuşmadık 37.haftada belli olucak ama kendiside normal doğumdan yana bende normal çok istiyorum bebeğimin kilosuda hep önde 4kg a kadar hiç korkmayın 4kg a kadar normal doğum yapabilirsiniz demişti.Bide doğum için bayramı beklemez eylulün ilk haftası gibi gelir dedi bana bakalım merakla bekliyoruz bebeğimizi:)
Aynen hakkımızda hayırlısı.Benim 2.trimesterım sıkıntılıydı 2 ay boyunca plesentada kanamam vardı her hafta acildeydim acıbademdeki bütün doktorlara gittim ama sadece mesut bey bizi çok ayrıntılı bir şekilde aydınlattı ve rahatlattı.Oyüzden doğumda kendisi olursa korkmamda başka doktor olursa doğumdan korkabilirim.Benim oğlumunda kafası hep 2 hafta önde ama sanırım normalmiş çoğu bebeklerin kafası haftasından önde gidiyor.İnş normal doğuma engel olmaz.Aynı şeyleri banada söyledi. Bebek iri önden gidiyor hatta kafa çapı 2 hafta önde demişti. Geçen cuma kontrolumuz vardı 33+6'da 2,403gr 46cm çıkmıştı kızım. Normal yapabilir miyim diye sordum çatın ile alakalı izin verirse elbette olur dedi. Bakalım nasıl olucak. Banada başka yorum yapmadı. Çatı'ya ne zaman bakacak acaba? Bende ondan başkasını istemiyorum başından beri hep o takip etti bizi. Son dk'ya bebeklerin sadece %4'ü kalıyor demişti ama bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı artık.
İnş canımm! Tedirgin oldum şimdi, inş tatil araya girmeden doğursakta kurtulsak.Aynen hakkımızda hayırlısı.Benim 2.trimesterım sıkıntılıydı 2 ay boyunca plesentada kanamam vardı her hafta acildeydim acıbademdeki bütün doktorlara gittim ama sadece mesut bey bizi çok ayrıntılı bir şekilde aydınlattı ve rahatlattı.Oyüzden doğumda kendisi olursa korkmamda başka doktor olursa doğumdan korkabilirim.Benim oğlumunda kafası hep 2 hafta önde ama sanırım normalmiş çoğu bebeklerin kafası haftasından önde gidiyor.İnş normal doğuma engel olmaz.
Ck teşekkür ederim cevabın için cnm. Kafana takılan oydu ben oturma ünitesinin üstüne monte edince sevmiyorum kaba görünüypr ama bu gayet iyi. Eşim oturma ünitesine küçük diyor uzun süre kullanılmaz çocuk büyüyünce rahat etmez vs diye sence Nasıl boyutuKusura bakma canım görmemişim mesajını.Bu bebek arabasının oturma kısmı çıkıyor.ana kucağı direk arabanın iskeletine oturuyor.Bu şekilde görüntüsü ancak göz hizası yukardan baktığımız için sırt yatırma ünitesi göze batmıyor.hiç oyle resimdeki gibi kötü deil.Bilmiyorum bize çok pratik geldi tek elle açılıp kapanıo ve omzuna çanta gibi asıp gidebiliyosun.Toplam ağırlığı 5 kg ve katlı şekilde bebeğin dolabında çok rahat muhafaza edebildik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?