2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Eki Görüntüle 1868729
Kızlar bişey sorucam ya bu hastane çıkışı takımından da lastikli alt göbek bağı için sıkıntı olur mu sizce
yok canım benimkide öyle sanmıyorum sıkıntı olcağını çünkü daha küçücük oldukları için tepeye göğüs hizasına kadar ulaşıyor bunun lastik yeri hem de zıbın üstüne giydirildiği için tene rahatsızlık vermez diye düşünüyorum.

Bebek 1 yaşına gelene kadar ana kucağını kullanıyor die biliyorum yani mesela benim arkadaşımın bebeği 1 yaşında hala ana kucağında büyük puset kısmına geçmediler.1 yaşından sonrada normal puset kısmına geçince 3 yaşına kadar çok rahat kullanır.Küçük gibi duruyor ama hiç küçük deil.Aslında ben concord neo alıcaktım en çok onu beğeniyordum ama çok ağır bi araba. çocuğa annelerimiz bakıcak concordu merdivenlerden indiremezler die mecbur hafif bide pratik arabaları tercih etmek zorunda kaldık.

İnş canımm! Tedirgin oldum şimdi, inş tatil araya girmeden doğursakta kurtulsak.
Ayy evet dimi doğursakta kurtulsak çok az vakit kaldı ama sanki hala doğuma çok var gibi gelio sanki 3-4 ay var gibi hala 4 hafta içerisinde her an doğum yapabilirmişim gibi gelmio:)Ama arkadaşlar yavaş yavaş doğum yapmaya başlamış.Neyse sağlıklı olsunlarda

Teşekkür ederim canım ya siz olmasaydınız ben napıcaktım acaba

Biraz da çocuğa baglı sanırım boyu kilosu Nasıl olacak bnm içime sindi eşim ikna olursa almak istiyorum cok pratik ve cok hafif bir arabaya benziyor gördüklerim içinde en kolay kapanan bu araba siz de iyi günlerde kullanın tşk ederm tekrar

Kızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
Ben odasını zaten ponponlarla süsleyeceğim salonda ise masaya örtü filan aldım üzerine cupcake standları, badem şekerliği gibi şeyler aldım birde dağıtacağım şeyleri koyarım öyle süslenir gibi düşündüm ayrıyetten bir süs düşünmüyorum

Bende kalpli olanlardan yapmayı düşünüyorum pintereste yapılışı var kendim yapmayı düşünüyorum beşiğine asacağım bende, üstüne isim yazabilirimde yazmayabilirimde henüz karar vermedim

Hepsi de çok güzeller canm lamba bence gayet güzel değiştirmeye gerek yok, benim de takı yastığım ve magnetlerim aynı bebekli banada haftaya gelecek inş.

Kizlar emzikleride sterilize ederken kaynamis suyun icine atiyoruz bildigim kadariyla.yapan arkadaslar varsa nasil yaptilar?
Emzik ve biberon icin kutusundaki talimata gore kaynayan suda 5 dakika kaynattim, goguspompasini da 10 dakika ayni sekilde yani kaynayan suya atmak degil de birlikte kaynatmak daha iyi sanirim. Butun aparatlarini sokup iyice suya batmalarini sagladim tabi. Sonra da temiz havlu ustunde iyice kurumalarini bekledim. Urunun kendi talimatlari vardir kutusunda, belki degisir bilemiyorum canim.

Bende kalpli olanlardan yapmayı düşünüyorum pintereste yapılışı var kendim yapmayı düşünüyorum beşiğine asacağım bende, üstüne isim yazabilirimde yazmayabilirimde henüz karar vermedim
Yetenek varsa demek ki kalpliler de cok tatlı olur yapınca fotoğraf bekleriz

Eki Görüntüle 1868729
Kızlar bişey sorucam ya bu hastane çıkışı takımından da lastikli alt göbek bağı için sıkıntı olur mu sizce

Yok bisi olmas bence. Gobek bagi mandalina kiyfetler pek zarar vermez tutarken dikkat etmek gerekiyor sadece biraz :)

Tour Guide canim cok cici olmus herbiseysi. Saglikla kullanmak dagitmak nasib olsun insallah.

Yetenek varsa demek ki kalpliler de cok tatlı olur yapınca fotoğraf bekleriz
Dikiş konusunda iyiyimdir ama önce çarşıya gitmem lazım kumaş için, içi için evde silikon pamuk vardı onları kullanırım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak yapınca yüklerim tabiki

Dikiş konusunda iyiyimdir ama önce çarşıya gitmem lazım kumaş için, içi için evde silikon pamuk vardı onları kullanırım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak yapınca yüklerim tabiki
Benm yıldızların içinde lavanta var sanırım lavanta kesesi diye geciyor kokusu bebişi sakşnleştiriyormus belki eklemek istersin sende

Biz de de durum aynı, ikramlıkları, hediyelikleri salona yemek masasının üzerine yerleştiriyorum, extra balon,ponpon vs süslemeyeceğim ben hediyelikleri alırken eşim gülüyordu, ne çok şeye kafa yoruyorsun diye, şimdi yurt dışındaki arkadaşlarının, şehir dışındaki arkadaşlarının eşleri dahi soruyor, tebrik kartı, çiçek vs için adres istiyorlar, "bari bebek hediyeliklerinden onlara da ayarlayalım"diyor bugün, ah bu erkekler ya çok rahatlar ya da kafaları hep geç çalışıyor hepsi tembel ruhtan geliyor gerçi, gece gece adama veriştirip duruyorum, ben sancıyla sıcakla boğuşurken yanımda horul horul uyumasından mütevellit olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…