- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.521
yok canım benimkide öyle sanmıyorum sıkıntı olcağını çünkü daha küçücük oldukları için tepeye göğüs hizasına kadar ulaşıyor bunun lastik yeri hem de zıbın üstüne giydirildiği için tene rahatsızlık vermez diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1868729
Kızlar bişey sorucam ya bu hastane çıkışı takımından da lastikli alt göbek bağı için sıkıntı olur mu sizce
Bebek 1 yaşına gelene kadar ana kucağını kullanıyor die biliyorum yani mesela benim arkadaşımın bebeği 1 yaşında hala ana kucağında büyük puset kısmına geçmediler.1 yaşından sonrada normal puset kısmına geçince 3 yaşına kadar çok rahat kullanır.Küçük gibi duruyor ama hiç küçük deil.Aslında ben concord neo alıcaktım en çok onu beğeniyordum ama çok ağır bi araba. çocuğa annelerimiz bakıcak concordu merdivenlerden indiremezler die mecbur hafif bide pratik arabaları tercih etmek zorunda kaldık.Ck teşekkür ederim cevabın için cnm. Kafana takılan oydu ben oturma ünitesinin üstüne monte edince sevmiyorum kaba görünüypr ama bu gayet iyi. Eşim oturma ünitesine küçük diyor uzun süre kullanılmaz çocuk büyüyünce rahat etmez vs diye sence Nasıl boyutu
Ayy evet dimi doğursakta kurtulsak çok az vakit kaldı ama sanki hala doğuma çok var gibi gelio sanki 3-4 ay var gibi hala 4 hafta içerisinde her an doğum yapabilirmişim gibi gelmio:)Ama arkadaşlar yavaş yavaş doğum yapmaya başlamış.Neyse sağlıklı olsunlardaİnş canımm! Tedirgin oldum şimdi, inş tatil araya girmeden doğursakta kurtulsak.
Teşekkür ederim canımyok canım benimkide öyle sanmıyorum sıkıntı olcağını çünkü daha küçücük oldukları için tepeye göğüs hizasına kadar ulaşıyor bunun lastik yeri hem de zıbın üstüne giydirildiği için tene rahatsızlık vermez diye düşünüyorum.
katılıyorum canım, buradan, sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki ne kadar teşekkür etsem azTeşekkür ederim canımya siz olmasaydınız ben napıcaktım acaba
Biraz da çocuğa baglı sanırım boyu kilosu Nasıl olacak bnm içime sindi eşim ikna olursa almak istiyorum cok pratik ve cok hafif bir arabaya benziyor gördüklerim içinde en kolay kapanan bu araba siz de iyi günlerde kullanın tşk ederm tekrarBebek 1 yaşına gelene kadar ana kucağını kullanıyor die biliyorum yani mesela benim arkadaşımın bebeği 1 yaşında hala ana kucağında büyük puset kısmına geçmediler.1 yaşından sonrada normal puset kısmına geçince 3 yaşına kadar çok rahat kullanır.Küçük gibi duruyor ama hiç küçük deil.Aslında ben concord neo alıcaktım en çok onu beğeniyordum ama çok ağır bi araba. çocuğa annelerimiz bakıcak concordu merdivenlerden indiremezler die mecbur hafif bide pratik arabaları tercih etmek zorunda kaldık.
Ben odasını zaten ponponlarla süsleyeceğim salonda ise masaya örtü filan aldım üzerine cupcake standları, badem şekerliği gibi şeyler aldım birde dağıtacağım şeyleri koyarım öyle süslenir gibi düşündüm ayrıyetten bir süs düşünmüyorumKızlar sizler evi süsleyecekmisiniz?
Bebek odamızı zaten süsleyeceğim ama salonumda daha çok vakit geçecek. Malum gelen giden vs. Çok buldumcuk mu olur balonlar ponponlar falan
Canm ben tasarımsensin diye bir site vardı oradaki hazır etiketleri kendime göre düzenleyip sipariş verdim ertesi gün gönderiyorlar çok çabuklarKızlar hediyelikler için etiket tasarlayanlarınız olmuştu. Nasıl yapılıyor bu iş?
Ben bir ara düşünmüştüm ama vazgeçtim yaptırmayacağım sadece cupcake yapılacak onunla da ablam ilgilenecekKızlar günaydın,
Bebek kurabiyesi siparişi veren veya tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır?
Teşekkürler
Bende kalpli olanlardan yapmayı düşünüyorum pintereste yapılışı var kendim yapmayı düşünüyorum beşiğine asacağım bende, üstüne isim yazabilirimde yazmayabilirimde henüz karar vermedimGünaydın :) ben de bundan sipariş ettim yıldızlı olanlardan ama benimki banner şeklinde olacak beşiğimize asacağım süs olarak istediğiniz kumaştan yapılıyor isimli olanları da görmüştüm ama o sayfayı unuttum ben zaten isimsiz istiyordum düşünen olursa Fikir olsun dedim
Hepsi de çok güzeller canm lamba bence gayet güzel değiştirmeye gerek yok, benim de takı yastığım ve magnetlerim aynı bebekli banada haftaya gelecek inş.Eki Görüntüle 1868566 Eki Görüntüle 1868567 Eki Görüntüle 1868569 Eki Görüntüle 1868570 Eki Görüntüle 1868571 Eki Görüntüle 1868572 Eki Görüntüle 1868573 Eki Görüntüle 1868566
Günaydın kızlar, bizde uyku setimizi ve cibinliğimizi yıkadık ütüledik. Gerçi bu yatakta 6 ay kadar yatmıycak ama yinede yıkamak istedim. Çilek'ten almıştım kalitesinden memnun kaldım. Bebeğimin odasına duvar kağıdı yaptıramadım evimiz kira olduğu için biraz boş kaldı gibi.
Bu arada kızlar, bir önceki evimizde giysi odamız vardı oraya şapkalı lamba almıştık bu evimize taşındığımızda bebek odasına takmıştık, şimdi değiştirmeyelim kalsın dedik eşimle. Bir yandan acaba oldu mu diyorum. Loş bir ışık veriyor gerçi bebeğede uygun ama yinede bebek odasında kullanılan ayılı o tarz lamba mı alsam, ne dersiniz kızlar?
Lavanta keseli bebek yaptırdım ben dağıtmak için, arkadaşımın anneside hediye olarak keçeden magnet fil yapmış. Onlarıda kenarlarında bebek olan bir sepet aldım öyle götüreceğim hastahaneye. Takı yastığı yaptırdım, hastahaneye de götüreceğim foto çekimlerinde kullanılır diye. Kapı süsü yaptırmadım. Acıbademde doğum yapacağım. Paketleri vardı hoşgeldin bebek diye. Orada oda süslemesi var. Balon ve yatak ucuna tül koyup, basit birşey koyuyorlarmış kapıya süs olarak. Yeter dedim. Evide süsleyecek enerjim yok cidden. Güzel bir çikolata almak istiyorum sadece. Melodi'ye bakıcam onun için. Nişanda çikolatımızı oradan almıştık cidden çok lezizdi. Bizden hazırlık olarak bu kadar kızlar.
Hastahane çantamız hazır. Sadece kendi giyeceklerimi ve iç çamaşırlarımı tozlanmasın ve ütüsü bozulmasın diye çantaya koymadım ama bebeğin herşeyi çantasında. Hastahane bizim sitenin içinde yani yürüyerek 5dk birşey olursa çok rahat gidip alınabilecek mesafede.
İnş canım çok teşekkürler tekrarDemezler inş canım, gidin sorun biran önce. Vaktinde var aslında tabii bebiş son dk'ya kadar beklerse.
Emzik ve biberon icin kutusundaki talimata gore kaynayan suda 5 dakika kaynattim, goguspompasini da 10 dakika ayni sekilde yani kaynayan suya atmak degil de birlikte kaynatmak daha iyi sanirim. Butun aparatlarini sokup iyice suya batmalarini sagladim tabi. Sonra da temiz havlu ustunde iyice kurumalarini bekledim. Urunun kendi talimatlari vardir kutusunda, belki degisir bilemiyorum canim.Kizlar emzikleride sterilize ederken kaynamis suyun icine atiyoruz bildigim kadariyla.yapan arkadaslar varsa nasil yaptilar?
Yetenek varsa demek kiBende kalpli olanlardan yapmayı düşünüyorum pintereste yapılışı var kendim yapmayı düşünüyorum beşiğine asacağım bende, üstüne isim yazabilirimde yazmayabilirimde henüz karar vermedim
Eki Görüntüle 1868729
Kızlar bişey sorucam ya bu hastane çıkışı takımından da lastikli alt göbek bağı için sıkıntı olur mu sizce
Dikiş konusunda iyiyimdirYetenek varsa demek kikalpliler de cok tatlı olur yapınca fotoğraf bekleriz
Benm yıldızların içinde lavanta var sanırım lavanta kesesi diye geciyor kokusu bebişi sakşnleştiriyormus belki eklemek istersin sendeDikiş konusunda iyiyimdirama önce çarşıya gitmem lazım kumaş için, içi için evde silikon pamuk vardı onları kullanırım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak yapınca yüklerim tabiki
Biz de de durum aynı, ikramlıkları, hediyelikleri salona yemek masasının üzerine yerleştiriyorum, extra balon,ponpon vs süslemeyeceğimBen odasını zaten ponponlarla süsleyeceğim salonda ise masaya örtü filan aldım üzerine cupcake standları, badem şekerliği gibi şeyler aldım birde dağıtacağım şeyleri koyarım öyle süslenir gibi düşündüm ayrıyetten bir süs düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?