- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.661
Aynen devam ediyor hala %50 bende bugün kaz tüyü yorgan, yastık aldım. Her ne kadar 1 yıl yastık kullanmak yasak olsada belki gerekir diye düşündüm.Bende sepet beşik için ektradan çarşaf almadım aldığım çarşafı ikiye katladım kenarlarından şıkıştırdım gayet güzel oldu canm, bu ara englishhomeda %50 indirim var herşey süper fiyata kaçırma
Canm benim geçmiş olsun, buralardada hava soğudu biraz nefes aldık ama benimde diş eti kanaması var doğum sonrasına erteledim, vakit azalınca herkes de ağrılar sızılar başladı, sağlıkla bebişlerimizi bir doğursaydıkbanu86 yok kuzucum doğum yok,bol stres bol ağrı var açıkcası yazıcak mecalim cok yok siz yazdıkca okuyorum,dün bol ağlamalı bi gece geçirdim,hava izmirde çok güzeldi klimasız uyumaya niyetlendim aylardır vücudumda kaşıntılar vardı bi şekilde idare ediodum ama dün sıcak,kaşıntı,kasılmalar,diş ağrısı vs derken 3 kere yer deiştirdim evde uyumak için eşimide yanımda sürükledim bi yerden sonra onada tak etti,kızmaya başladı en son çare klimayı yeniden açıp yatmakda buldum...diş etlerimde büyük problem oldu nerdeyse 2 haftadır kanıyodu ha bugün geçer diye diye en son doktora gittik eski dolgulardan biri yeniden çürümüş diştaşınvs temizlendi rahatladım ama hala sıcak soğuk hassasiyeti var...bende durumlar böle doğum yapan herkesi bebeğiyle güzel bi ömür dilerim,en kötü günleri böle olsun...
Çok daha şirin olmuş, koy canm aynı fotoyu ne olacak seninde ellerine sağlıkEki Görüntüle 1870326
Kıslarr annemin yaptığını geliştirdim ismimizi de yazdım ay hep aynı fotoğrafı koyuyo gibi oluyo ama kendim bişey yaptım diye çok heveslendim
Bende aldım iki yastığı var takımıyla beraber yatağına koydum illa ki yatırmak zorunda değilizAynen devam ediyor hala %50 bende bugün kaz tüyü yorgan, yastık aldım. Her ne kadar 1 yıl yastık kullanmak yasak olsada belki gerekir diye düşündüm.
canım çok çok geçmiş olsun,zaten zor bi zamanlamada hamilelik yaşıyoruz,hem bebeği hem yaz sıcağını taşıyoruz,ama diş ahh o diş ağrısı baş belasıdır bebiş öncesi sırf onla uğraştım aylarca..az kaldı sabret yolun sonu çok yakın,senin bebiş ne alemde doğum şeklin günü vs belli oldu mu?banu86 yok kuzucum doğum yok,bol stres bol ağrı var açıkcası yazıcak mecalim cok yok siz yazdıkca okuyorum,dün bol ağlamalı bi gece geçirdim,hava izmirde çok güzeldi klimasız uyumaya niyetlendim aylardır vücudumda kaşıntılar vardı bi şekilde idare ediodum ama dün sıcak,kaşıntı,kasılmalar,diş ağrısı vs derken 3 kere yer deiştirdim evde uyumak için eşimide yanımda sürükledim bi yerden sonra onada tak etti,kızmaya başladı en son çare klimayı yeniden açıp yatmakda buldum...diş etlerimde büyük problem oldu nerdeyse 2 haftadır kanıyodu ha bugün geçer diye diye en son doktora gittik eski dolgulardan biri yeniden çürümüş diştaşınvs temizlendi rahatladım ama hala sıcak soğuk hassasiyeti var...bende durumlar böle doğum yapan herkesi bebeğiyle güzel bi ömür dilerim,en kötü günleri böle olsun...
ay bende yanlış mı okuyorum sorsam ayıp mı olur derken sorulmuşBen de hiç duymamıştım canım koza olucak inşallah böcek kızım tırtıl kızım derken birden ilham geldiay çok teşekkür ederim iyi moral oldu güzel tepki veren nadir insanlardansın
İsmiyle yaşasın, bende beğendim , Koza .Eki Görüntüle 1870326
Kıslarr annemin yaptığını geliştirdim ismimizi de yazdım ay hep aynı fotoğrafı koyuyo gibi oluyo ama kendim bişey yaptım diye çok heveslendim
Benim aklıma geldi canım eşimle konuşurken hayalperest şahsiyetim böcek kız falan derkenay bende yanlış mı okuyorum sorsam ayıp mı olur derken sorulmuşkoza çok değişik hiç isim olarak duymamıştm kimin aklına geldi
Ayy oley sağol canımİsmiyle yaşasın, bende beğendim , Koza .
Ayy şimdi gördüm mesajını ya gittim bugun o kadar market alışverişine aklıma gelmedi english home a uğramak, en yakın zamanda gideyim kuzum çok sağolBende sepet beşik için ektradan çarşaf almadım aldığım çarşafı ikiye katladım kenarlarından şıkıştırdım gayet güzel oldu canm, bu ara englishhomeda %50 indirim var herşey süper fiyata kaçırma
Güle güle kullan şekerim bakayım bir buna görüntülü gerek yok diyordum ama konu bebek olunca sağım solum belli olmuyorBen aldım kameralı aldım ama sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum motorola aldım Eki Görüntüle 1870516
Benim aldığım bu o zaman indirim vardı e bebekte öyle almıştım ama ne kadardı unuttum
Odasında yattığı zaman her sese sürekli odasına gitmeye gerek olmasın diye görüntülü olmayı düşündüm, malum 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım uyku önemliGüle güle kullan şekerim bakayım bir buna görüntülü gerek yok diyordum ama konu bebek olunca sağım solum belli olmuyor
Bende almadım ve size soracaktım ama hastane de gerek olur mu ki?Kızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
Kızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
Bende merak ediyorum canım sezeryan sonrası kullanan da varmış kullanmayanda hangisi doğru bilemedim. Ama normal doğum da istediğiniz zaman takabilirsiniz diye biliyorum ama yine de eve döndüğünde takmak daha mantıklı gibi hastane de rahatsız hissedebilirsiniz kendinizi.Kızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?