2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Aynen devam ediyor hala %50 bende bugün kaz tüyü yorgan, yastık aldım. Her ne kadar 1 yıl yastık kullanmak yasak olsada belki gerekir diye düşündüm.

Canm benim geçmiş olsun, buralardada hava soğudu biraz nefes aldık ama benimde diş eti kanaması var doğum sonrasına erteledim, vakit azalınca herkes de ağrılar sızılar başladı, sağlıkla bebişlerimizi bir doğursaydık

canım çok çok geçmiş olsun,zaten zor bi zamanlamada hamilelik yaşıyoruz,hem bebeği hem yaz sıcağını taşıyoruz,ama diş ahh o diş ağrısı baş belasıdır bebiş öncesi sırf onla uğraştım aylarca..az kaldı sabret yolun sonu çok yakın,senin bebiş ne alemde doğum şeklin günü vs belli oldu mu?

Ben de hiç duymamıştım canım koza olucak inşallah böcek kızım tırtıl kızım derken birden ilham geldiay çok teşekkür ederim iyi moral oldu güzel tepki veren nadir insanlardansın
ay bende yanlış mı okuyorum sorsam ayıp mı olur derken sorulmuşkoza çok değişik hiç isim olarak duymamıştm kimin aklına geldi

banu86 ajenjo tubisimben amin kızlar inşallah sağsalim bitsin şu dönem die resmen gün sayıyorum çocugumu seviyorum ama inanın tekrar vücudumun hakimi olmayı öle özledimki en çok suan ona hastetim.....zaten çocukluğumdan beri diş hassasiyeti çok çektim,en son patlıcan canavarı oldugundan bi misafirlikte fazladan yediğim tabağın içinden çıkan cam dişimin ufak bi bölümünü kırmıştı dolgulu olan dişin yanına ek dolgu çok tutmadı 2 kere düştü baya iyi bakarak 10 senedir sorunsuz götürüyodum ama bu gebelik beni öldürdü çenemin altında dişeti çekilmesi hemen üstteki dişte çürük olunca sola yatamaz oldum bebekle anca eahat ettiğim pozisyonlar eziyete döndü sanırım kan akışı ağrıyı tetikliodu, neyse doktorda zaten doğumdan 3 ay sonra gel dedi allahtan düzgün bi doktordu inanılmaz bilgilendirdi ben hep c vitamini ve calsiyuma dayandırsamda ki ev mandıra gibi oldu küp küp peynir,süt,mısır vs yiyip ekstra ilaç almama ragmen son ayda çıkması baya bi üzdü acıyı çeken bilio işte sizde acıyı ağrıyı az bucuk çekmişsiniz... banu86 canım benim bebiş 26. Haftada pozisyon almıştı hala sabit doktorumuz 38 den önce ümit vermek istemio,bende ekstradan hem kendi kiloma hemde bebeğinkine odaklandımki çatım eğer anneminkine benziosa dar olabilir bizi zorlamasın istiorum...salı günü 36+5 olcaz nst de henüz bi sancı cıkmadı ama kasık ağrıları son 3/4 gündür var üstelik yeri daraldıgından hareketlerde eskiye göre az gibi yani henüz bilmiorum,görümcem 25. De doğum yapcak aynı doktorla sezaryan bakalım ondan öncemi sonramı gelcez bizde mrkla beklioruz... ajenjo benimde annemin dişleri feci olmuş şimdi çok çektiğinden beni çok uyarmıştı,ona nazaran genede az hasarla geçio gibi,klimada sorma benimde alerjim var ama önünde çıplak yatsam fayda etmio o kadar hararetim var anlamadım gitti odanın kapısını açarsam eririm

Ayy şimdi gördüm mesajını ya gittim bugun o kadar market alışverişine aklıma gelmedi english home a uğramak, en yakın zamanda gideyim kuzum çok sağol

Kızlar bu arada bebek telsizi alanınız var mı önereceğiniz bir marka model vs? Biraz bakayım dedim dünya kadar şey çıktı yahu
Ben aldım kameralı aldım ama sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum motorola aldım
Benim aldığım bu o zaman indirim vardı e bebekte öyle almıştım ama ne kadardı unuttum

Ben aldım kameralı aldım ama sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum motorola aldım Eki Görüntüle 1870516
Benim aldığım bu o zaman indirim vardı e bebekte öyle almıştım ama ne kadardı unuttum
Güle güle kullan şekerim bakayım bir buna görüntülü gerek yok diyordum ama konu bebek olunca sağım solum belli olmuyor

Güle güle kullan şekerim bakayım bir buna görüntülü gerek yok diyordum ama konu bebek olunca sağım solum belli olmuyor
Odasında yattığı zaman her sese sürekli odasına gitmeye gerek olmasın diye görüntülü olmayı düşündüm, malum 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım uyku önemli

Kızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
Bende merak ediyorum canım sezeryan sonrası kullanan da varmış kullanmayanda hangisi doğru bilemedim. Ama normal doğum da istediğiniz zaman takabilirsiniz diye biliyorum ama yine de eve döndüğünde takmak daha mantıklı gibi hastane de rahatsız hissedebilirsiniz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…