2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
Ben korse kullanmayi dusunmuyorum. Arastirdigim kadariyla cok da onerilmiyor. Dogumdan bikac ay sonra uygun olan belirli egzersizler var, onlar tavsiye ediliyor. Korse kullanip toparlanma yasadigini soyleyenler zaten dogumdan sonraki surecte kendiliginden olusan etkiyi korseye bagladiklari icin yaniliyorlarmis. Tabi ne kadar dogru bunlar bilemem. Ama benim mantigim da egzersizden yana. Korse kaslarda tembellik yapabilir bencede. doktora sormak en iyisi sanirim

Odasında yattığı zaman her sese sürekli odasına gitmeye gerek olmasın diye görüntülü olmayı düşündüm, malum 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım uyku önemli
Hımm sen haklısın öyle almakta, ben bi süre aynı odada kalacağım, gündüz de bazen karyolasında bazen de salonda beşikte yatar zaten her türlü duyarım diye düşündüm, sorunsuzca sesi ileten birşey işimi görür heralde :))

Evet izlediğim bikaç videoda aynı sebeplerden kullanmadık diyorlardı vücudun kendini toparlaması elastikiyetini kaybetmemesi daha önemliymiş ama yine de mucize bişey var mı diye bi sorıyım dedim çok korkuyorum sönmüş balon gibi olucam diye

Başta görüntülü düşünüyordum ama sonra normal aldım weewellin bir modelini aldık dikkat ettiğim sey iki parçanın da pille çalışabilir olmasıydı bir de ses kalitesi. Denedik cok da iyidi ve aldık wma126 imiş model

Canım çok geçmiş olsun, ağrımayan kemiğimizz, dokumuz kalmadı herhalde hamilelik boyunca, son günler artık, inşallah sağlıkla kavuşalım da kuzucuklara, unutalım hepsini, doğru anladıysam sezaryen mi olacak sizinki de,sevgiyle kalın

Cook cici olmuşş inş kız evlat da nasip olur böyle pembe bir oda yaparım bnde cibinliği bnm de tavandan asılan var onu kullancm Hc kullanılmadı Nasıl astınız onu
Teşekkür ederim canm, İnşallah gönlündeki olur bir kız evladın da olur, cibinliği perdeci gelip kendisi astı

Canim donencenizin markasi neydi
Fisher price deneme yaptık üstünde tavana yıldızlı ışık saçıyor, aynı zamanda dinlendirici müziği var, illa dönence dönmesi gerekmiyor, bu bakımdan da güzel, tek sıkıntısı pil takma kısmı tornavidayla açılıp takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…