- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.681
Ben korse kullanmayi dusunmuyorum. Arastirdigim kadariyla cok da onerilmiyor. Dogumdan bikac ay sonra uygun olan belirli egzersizler var, onlar tavsiye ediliyor. Korse kullanip toparlanma yasadigini soyleyenler zaten dogumdan sonraki surecte kendiliginden olusan etkiyi korseye bagladiklari icin yaniliyorlarmis. Tabi ne kadar dogru bunlar bilemem. Ama benim mantigim da egzersizden yana. Korse kaslarda tembellik yapabilir bencede. doktora sormak en iyisi sanirimKızlar ben de korse işini sorucaktım ya hiç araştırdınız mı hastaneye alıp giycek misiniz ne aldınız gibi gibi ... :))
Hımm sen haklısın öyle almakta, ben bi süre aynı odada kalacağım, gündüz de bazen karyolasında bazen de salonda beşikte yatar zaten her türlü duyarım diye düşündüm, sorunsuzca sesi ileten birşey işimi görür heralde :))Odasında yattığı zaman her sese sürekli odasına gitmeye gerek olmasın diye görüntülü olmayı düşündüm, malum 4 ay sonra çalışmaya başlayacağım uyku önemli
Evet izlediğim bikaç videoda aynı sebeplerden kullanmadık diyorlardı vücudun kendini toparlaması elastikiyetini kaybetmemesi daha önemliymiş ama yine de mucize bişey var mı diye bi sorıyım dedimBen korse kullanmayi dusunmuyorum. Arastirdigim kadariyla cok da onerilmiyor. Dogumdan bikac ay sonra uygun olan belirli egzersizler var, onlar tavsiye ediliyor. Korse kullanip toparlanma yasadigini soyleyenler zaten dogumdan sonraki surecte kendiliginden olusan etkiyi korseye bagladiklari icin yaniliyorlarmis. Tabi ne kadar dogru bunlar bilemem. Ama benim mantigim da egzersizden yana. Korse kaslarda tembellik yapabilir bencede. doktora sormak en iyisi sanirim
Başta görüntülü düşünüyordum ama sonra normal aldım weewellin bir modelini aldık dikkat ettiğim sey iki parçanın da pille çalışabilir olmasıydı bir de ses kalitesi. Denedik cok da iyidi ve aldıkHımm sen haklısın öyle almakta, ben bi süre aynı odada kalacağım, gündüz de bazen karyolasında bazen de salonda beşikte yatar zaten her türlü duyarım diye düşündüm, sorunsuzca sesi ileten birşey işimi görür heralde :))
A öylemi dur bakayım teşekkür ederiimmBaşta görüntülü düşünüyordum ama sonra normal aldım weewellin bir modelini aldık dikkat ettiğim sey iki parçanın da pille çalışabilir olmasıydı bir de ses kalitesi. Denedik cok da iyidi ve aldıkwma126 imiş model
Canım çok geçmiş olsun, ağrımayan kemiğimizz, dokumuz kalmadı herhalde hamilelik boyunca, son günler artık, inşallah sağlıkla kavuşalım da kuzucuklara, unutalım hepsini, doğru anladıysam sezaryen mi olacak sizinki de,sevgiyle kalın@banu86ajenjo tubisimben amin kızlar inşallah sağsalim bitsin şu dönem die resmen gün sayıyorum çocugumu seviyorum ama inanın tekrar vücudumun hakimi olmayı öle özledimki en çok suan ona hastetim.....zaten çocukluğumdan beri diş hassasiyeti çok çektim,en son patlıcan canavarı oldugundan bi misafirlikte fazladan yediğim tabağın içinden çıkan cam dişimin ufak bi bölümünü kırmıştı dolgulu olan dişin yanına ek dolgu çok tutmadı 2 kere düştü baya iyi bakarak 10 senedir sorunsuz götürüyodum ama bu gebelik beni öldürdü çenemin altında dişeti çekilmesi hemen üstteki dişte çürük olunca sola yatamaz oldum bebekle anca eahat ettiğim pozisyonlar eziyete döndü sanırım kan akışı ağrıyı tetikliodu, neyse doktorda zaten doğumdan 3 ay sonra gel dedi allahtan düzgün bi doktordu inanılmaz bilgilendirdi ben hep c vitamini ve calsiyuma dayandırsamda ki ev mandıra gibi oldu küp küp peynir,süt,mısır vs yiyip ekstra ilaç almama ragmen son ayda çıkması baya bi üzdü acıyı çeken bilio işte sizde acıyı ağrıyı az bucuk çekmişsiniz... @banu86 canım benim bebiş 26. Haftada pozisyon almıştı hala sabit doktorumuz 38 den önce ümit vermek istemio,bende ekstradan hem kendi kiloma hemde bebeğinkine odaklandımki çatım eğer anneminkine benziosa dar olabilir bizi zorlamasın istiorum...salı günü 36+5 olcaz nst de henüz bi sancı cıkmadı ama kasık ağrıları son 3/4 gündür var üstelik yeri daraldıgından hareketlerde eskiye göre az gibi yani henüz bilmiorum,görümcem 25. De doğum yapcak aynı doktorla sezaryan bakalım ondan öncemi sonramı gelcez bizde mrkla beklioruz... ajenjo benimde annemin dişleri feci olmuş şimdi çok çektiğinden beni çok uyarmıştı,ona nazaran genede az hasarla geçio gibi,klimada sorma benimde alerjim var ama önünde çıplak yatsam fayda etmio o kadar hararetim var anlamadım gitti odanın kapısını açarsam eririm
Canım ben de kameralı motorola aldım ama modelini unuttum, bakarım istersen.Kızlar bu arada bebek telsizi alanınız var mı önereceğiniz bir marka model vs? Biraz bakayım dedim dünya kadar şey çıktı yahu
ohhh insanın içi açılıyor valla.güle güle kullanın..Kızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Canim donencenizin markasi neydiKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Harika olmuş canım. Cibinlik yatağın etrafını da sarıyor mu?Kızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Cook cici olmuşşKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Evet sarıyor canm gerçi benimki biraz görsel oldu ama kapatılabiliyor, duvara monte düşünüyordum ama bulamayınca en son bunu bulabildimHarika olmuş canım. Cibinlik yatağın etrafını da sarıyor mu?
Teşekkür ederim canm, İnşallah gönlündeki olur bir kız evladın da olur, cibinliği perdeci gelip kendisi astıCook cici olmuşşinş kız evlat da nasip olur böyle pembe bir oda yaparım bnde cibinliği bnm de tavandan asılan var onu kullancm Hc kullanılmadı Nasıl astınız onu
Tam prensesine layik olmus canim gule gule kullanin, cok guzeller.Kızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Fisher priceCanim donencenizin markasi neydi
Teşekkür ederim canm, perde gelmeden sanki oda tamamlanamıştı şimdi oh bee dedim, birde pembe olunca, pamuk şekeri gibi olduohhh insanın içi açılıyor valla.güle güle kullanın..
Teşekkür ederim canmTam prensesine layik olmus canim gule gule kullanin, cok guzeller.
anladım cnm bakarım bn bi çaresine artık güzel günlerde kullanın :)Teşekkür ederim canm, İnşallah gönlündeki olur bir kız evladın da olur, cibinliği perdeci gelip kendisi astı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?