2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

sinemnur canım teşekkür ederim,hamilelik tümörü beni buldu Allahdan kısa sürede gittik doktora büyümeden ve ilaçsız hallettik şuan için normal gözüküo doğum yarın netleşir yada bi hafta sonra...görümcemin sezeryan zaten o sezeryan istiodu ayrıca bebekde dönmedi... tubisimben pembesi odanın sahiden güzel olmuş uçuş uçuş Güzel kahkalarıyla yankılansın bebişinin odası

İnşallah canm teşekkür ederim ne tümörü ben mi kaçırdım okumayı acaba?

Evet sarıyor canm gerçi benimki biraz görsel oldu ama kapatılabiliyor, duvara monte düşünüyordum ama bulamayınca en son bunu bulabildim
Güzel olmuş bence. Ben de istiyordum oda yapma hayalleri kurarken. Eşim sadece görsel olmasın, etrafını da sarsın istediğinde işe yarasın bari demişti:)
Kaç mt tülden yapılıyor biliyor musun? Taşınma işim pzt inş. Bu saatten sonra oda yetişmeyecek tabi ama en azından sizden gerekli bilgileri alayım:)

tubisimben oyyh çoooak güzel. kız çocuk hayranı birisi olarak çoook beğendim.
hazırlıkları biten arkadaşlardan da fotoğraf bekliyoruz.
ben dediğimi yapacağım ve hazırlıkları 27-30 ağustos arasında yapacağım. çünkü doğum iznim o zaman başlayacak ve o güne kadar annemde kalacağım. evin temizliği , bebek eşyalarının yıkanıp ütülenmesi , hastane çantası hazırlığı ve ikramlıklar hepsi o günleri bekliyor. umarım yetişir ve bebek erkenci olmaz. hazır olun o hafta sonu fotoğraf bombardımanı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…