- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.701
Rüya gibi olmuş odası kızının canım mutlulukla uyusun da büyüsün inşallh bu odadaKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Çok şık güle güle uyusunda büyüsün bebişin inşallah Kızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Canm benim çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla mutlulukla büyürler minnoşlarımızRüya gibi olmuş odası kızının canım mutlulukla uyusun da büyüsün inşallh bu odada
Teşekkür ederim canmÇok şık güle güle uyusunda büyüsün bebişin inşallah bizim beşiğimizde yarın gelecek inşallah
Kızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
ay ne hoş ne tatlı pembiş pembiş artık puzzle ın son parçası ve en önemli parçası bekleniyorKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Teşekkür ederim canmÇok güzeller Can'ım sağlıklı ve Mutlu günlerde kullansın :)
İnşallah canm teşekkür ederimsinemnur canım teşekkür ederim,hamilelik tümörü beni buldu Allahdan kısa sürede gittik doktora büyümeden ve ilaçsız hallettik şuan için normal gözüküo doğum yarın netleşir yada bi hafta sonra...görümcemin sezeryan zaten o sezeryan istiodu ayrıca bebekde dönmedi... tubisimben pembesi odanın sahiden güzel olmuş uçuş uçuş Güzel kahkalarıyla yankılansın bebişinin odası
Evet canm bir tek beril hanım kaldıay ne hoş ne tatlı pembiş pembiş artık puzzle ın son parçası ve en önemli parçası bekleniyor
Ay maşallahh çok güzel olmuş canım Allah içini doldursun sağlıkla gelsin miniğin inşallahKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Ayy güle güle kullansın Beril, tam bir prenses odası , çok güzel görünüyor camım, ellerine sağlıkKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Güzel olmuş bence. Ben de istiyordum oda yapma hayalleri kurarken. Eşim sadece görsel olmasın, etrafını da sarsın istediğinde işe yarasın bari demişti:)Evet sarıyor canm gerçi benimki biraz görsel oldu ama kapatılabiliyor, duvara monte düşünüyordum ama bulamayınca en son bunu bulabildim
Tam bir prenses odası olmuş. Huzurla güzel günlerde kullansın odasını Beril HanımKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Gercekten coook guzel iyi gunlerde saglikla kullanin insallahKızlar bugün berilin odasının tülü ve cibinliği geldi sıcağı sıcağına paylaşayım
Kameralı çok düşünmüyorum ama almışken öylesi olsun dermiyim son dk güvenemedim kendimeCanım ben de kameralı motorola aldım ama modelini unuttum, bakarım istersen.
Amin inşallah canm sabırsızlıkla bekliyoruzAy maşallahh çok güzel olmuş canım Allah içini doldursun sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Teşekkürler canm benim odasına baktıkça bakasım geliyorAyy güle güle kullansın Beril, tam bir prenses odası , çok güzel görünüyor camım, ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?