- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.801
Esimle bende balikesirliyiz. Bandirma ilcesinden. Esimin ailesi 15 yil kadar once is icin gelmisler buraya bana da vesile oldu. Alistim bursaya ailemin yanina gidince ozluyorumBu arada eşim balıkesirli, eşimin annesi de bursalı, tüm akrabaları da orada yaşıyor, kıyısından köşesinden hep geçtim ama hiç gezemedim, doyasıya göremedim ama hep en çok merak ettiğim şehirlerdendir; 1. samsun,2 .bursa.
Canım çok güzeller hepsi birbirinden zevkliHala çantamıza giremeyen gecelik, pijama takımları ve sabahlıklarımız, baştan işi sıkı tutup sonlara doğru koyverdim galiba, bu hafta gezmeyi bırakıp çantayı hazırlasam iyi olacak, spor olan pijama takımlarını hastaneden çıkınca evde giyerim diye almıştım. Hastane çantasına 2 takım koymayı düşünüyorum, yeterli olur herhalde. Depend hasta pedini medikal malzemeciden mi aldınız kızlar,yoksa netten mi?
Arada bir samsun kelimesi geçti galibaBu arada eşim balıkesirli, eşimin annesi de bursalı, tüm akrabaları da orada yaşıyor, kıyısından köşesinden hep geçtim ama hiç gezemedim, doyasıya göremedim ama hep en çok merak ettiğim şehirlerdendir; 1. samsun,2 .bursa.
Hepsi birbirinden guzel şık hepsini saglikla guzel gunlerde kullan insallahHala çantamıza giremeyen gecelik, pijama takımları ve sabahlıklarımız, baştan işi sıkı tutup sonlara doğru koyverdim galiba, bu hafta gezmeyi bırakıp çantayı hazırlasam iyi olacak, spor olan pijama takımlarını hastaneden çıkınca evde giyerim diye almıştım. Hastane çantasına 2 takım koymayı düşünüyorum, yeterli olur herhalde. Depend hasta pedini medikal malzemeciden mi aldınız kızlar,yoksa netten mi?
Teşekkür ederimolbey , çok sağoll yerleştiniz mi tam anlamıyla, alıştınız mı yeni evinize, yeni düzeninize?
Teşekkür ederim canımmmCanım çok güzeller hepsi birbirinden zevkli, sen gecelik ve pijama takımı baya aldığından bahsetmiştin ama bu kadarını beklemiyordum bende 3 gecelik 3 pijama takımı aldım sonra ayy yine çok aldım diye kendi kendime gülmüştüm inşallah hepsini güle güle kirlete kirlete kullanırsın canm bu arada ben dependi ebebekten almıştım ama marketlerde de varmış
Arada bir samsun kelimesi geçti galibadoğma büyüme okuma çalışma samsunluyum gayet iyi bilirim samsunu gelirsen her türlü yardımcı olabilirim
Teşekkür ederim tatlım, hepimiz sağlıkla, huzurla, bebişlerimiz kucaklarımızda kullanalım inşallah... Taçların birisi lohusa sepeti ve diğer ikisi trendyoldan baby shower butiğinden küçük rüyaların ürünleriydi.Hepsi birbirinden guzel şık hepsini saglikla guzel gunlerde kullan insallah
Taç lari ayri begendim :))
Evet bitmiyorrr maalesefBitmeeeez :)) giyinme odasi, camasir odasi dolaplari yapilacak. Girise dolap, dresuar, bank ayakkabilik gibi bisiler siparis edilmesi lazim. Hazir hicbiseyin olcusu tutmuyor malesef. Onlar olmayinca da hep biseyler ortada yerinde degil falan.
Ama henuz iyi bi mobilyaci bile bulamadi. Bi zaman bulsam oturup cizecegim ama bebisin kiyafetlerinin newborn ve 0-3 ayliklari utulemeyi anca bugun bitirdim. Gerisi hurcta dogum sonrasini bekliyor :))
Bu vesileyle sormus olayim istanbulda isinden memnun kaldigi mobilyci olan varmidir acep?
Sen Bursalı olmuşsun artıkEsimle bende balikesirliyiz. Bandirma ilcesinden. Esimin ailesi 15 yil kadar once is icin gelmisler buraya bana da vesile oldu. Alistim bursaya ailemin yanina gidince ozluyorum
Kendime pay cikarsam mi bundan acabaSen Bursalı olmuşsun artıkİzmirin kızları güzelliği ile ünlü orası tescilli zaten ama benim tanıdığım en güzel kızlar bursa ve balıkesirliydi.
Benim gördüklerimde hiç şaşmadı bu kural, sen kendine de pay çıkar benceKendime pay cikarsam mi bundan acabaoldum valla balikesir beni kesmiyor artik. Denizi cok severim bandirma sahil kenti ama yine de evim iste. Baska birsey gormuyor insanin gozu
Artık minik zeynep'in odasının fotosunu bekliyoruz sendenBebisin kiyafetler yikanip utulendi. Dolabina yerlesti. Yarin besigini alacagiz. Birtek uyku setinin yikanmasi kalmis oluyor. Bu sicaklarda cok zor oluyor yahuuuu. Kizlar temizlik isini nasil yapiyorsunuz ya. Hic icime sinmese de yalap sap oluyor 1 aydir vallahi. Cok zorlaniyorum. Temizlige baslicam yarim saattir dusunup durmaktan baslayamadim. Haa birde kk dan kopamiyorum tabi
Malesef evimizde ekstra oda olmadigindan kuzumun da odasi olmayacak. Annesinin yaninda olcak baska bir eve tasinana kadar. Sicak diye kapi pencere heryer aciliyor. Her hafta supurge yapsanda yerler resmen bir karis toz. Dinlene dinlene yapmaya calisiyorum iste. Esim yardim ediyor hatta bana bisey yaptirmak istemiyor ama surekli direktif verip onu da bunaltiyorum kiziyor bu sefer basliyoruz tartismaya. En iyisi o evde yokken yavas yavas kendim yapmam. Ama sicaktan resmen dusa girmis gibi ter icindeyim birazdan ruhumu teslim edebilirim o dereceArtık minik zeynep'in odasının fotosunu bekliyoruz sendenSepet beşiği 2. kez sipariş veriyorum ve yine yanlış gelmiş iade gönderdim, pztsi doğru ürünü göndereceklermiş, hadi hayırlısı. haftaya ben de sepet beşiğin uyku setini yıkayıp ütüleyeceğim, ana kucağı ve port bebenin de iç destek yastıklarını ve kılıflarını yıkayacağım daha, bayramda dolaştığımız yerlerden de 3-5 tane hatıra hediye almıştım minik kuzuma, onlar da yıkanacak, ütülenecek, eşimin anneannesi de yelek örmüş, halası da ana kucağı üstüne askılı battaniye örmüş, onlar da yıkanıp ütülenecek, iş bitmiyor, habire çıkıyor ve ben de hala düzgün bir yardımcı bulamadım, 2 haftaya bir evi süpürüp, silip, toz alıyorum eşimin yardımıyla. dün akşam sıcaktan bayılacaktım artık, sürekli nevresim değiştirmekten gına geldi, çamaşır makinasını bile boşaltıp kurutmaya atmak zor oluyor, eşim hallediyor.
Kıyafetleri filede mi yıkıyorsunuz ben henüz yıkamaya başlamadım odasını aldık gelmesini bekliyorum gelince hemen yıkayıp ütüleyeceğim
Al benden de o kadar, birisine söyleye söyleye iş yaptırmaktansa canım çıkana kadar kendim yapmayı tercih ediyorum, yardımcıların sevmediği bir ev sahibi modeliyim zatenMalesef evimizde ekstra oda olmadigindan kuzumun da odasi olmayacak. Annesinin yaninda olcak baska bir eve tasinana kadar. Sicak diye kapi pencere heryer aciliyor. Her hafta supurge yapsanda yerler resmen bir karis toz. Dinlene dinlene yapmaya calisiyorum iste. Esim yardim ediyor hatta bana bisey yaptirmak istemiyor ama surekli direktif verip onu da bunaltiyorum kiziyor bu sefer basliyoruz tartismaya. En iyisi o evde yokken yavas yavas kendim yapmam. Ama sicaktan resmen dusa girmis gibi ter icindeyim birazdan ruhumu teslim edebilirim o derece
Eldiven, şapka, çorap, mendil gibi küçük parçaları filede yıkadım, diğerlerine gerek kalmadı. Zaten file boyutları küçük oluyor, bütün kıyafetleri fileye koysak sıkışır canım, kolay gelsin sana.Kıyafetleri filede mi yıkıyorsunuz ben henüz yıkamaya başlamadım odasını aldık gelmesini bekliyorum gelince hemen yıkayıp ütüleyeceğim
Bak bu 3K'yı duymamıştımBeyazmelek16 sinemnur
17 sene balıkesir merkez cehenneminde yaşadım ama şu bir gerçekki kızları gerçekten çok güzel. Zaten 3 K'sı meşhur derler
Kolonyası , Kavunu , Kızı
Benimki de alistim canim benim duzenime ama farkinda olmadan surekli uyariyorum. Bardakla birsey ictiyse lavaboya birakirken muhakkak icine su doldurmasini isterim. 2 sene oldu evleneli her seferinde soyluyorum. Ifrit oluyor resmen. Elimde degil tutamiyorum agzimiAl benden de o kadar, birisine söyleye söyleye iş yaptırmaktansa canım çıkana kadar kendim yapmayı tercih ediyorum, yardımcıların sevmediği bir ev sahibi modeliyim zateneşim alıştı artık bana, sağolsun, bir çok davranışını benim titizliklerime göre değiştirdi, o öyle yaptıkça ben daha da aşık oluyorum adama zaten, geçen gün benim titizliğime özen göstererek bir şeyi yapıyor ama kendi rutini gibi yapıyor, hormonların da patlamasıyla sarılıp ağladım, adam da anlayamadı
Tabii bizler gibi düşünüp davranmalarını bekleyemeyiz her konuda, illa kendi yaklaşımları, alışkanlıkları var ama yine de en büyük yardımcım eşim çok şükür. Ben de cam balkon kapatılan yerleri açıyorum, yoksa konya ovasından pencere önlerine incecik toz yağıyor. Allah yardımcımız olsun, hem sıcak, hem hamilelik, hem iş, hem ev rutini, işimiz zor.
Bizim de ayrı odamız yok, giyinme odasına sıkıştıracağız miniği birkaç yıl bakalım, sonrasında güzel bir oda yaparız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?