2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Canım içine sinsin benim aklımda casual almak hiç yoktu videoları izliyodum netten daha gösterişli şeyler dikkatimi çekiyodu gönderdiğin linke baktım bunun anakucağı daha güzelmiş satış görevlisi biçok marka anakucağını getirdi önüme koydu dedi ki hepsine bi dokunun hatta eşim sinir oldu bu ne böyle bedava verse almam dedi gerçekten casualın anakucaklarının içi çok daha konforlu geldi dokundukça eşim de ben de ikna olduk alıp çıkmışızgeçtiği testlere bakıldığında da kalitesine göre fiyatı da uygun muş yani duruma analitik bakan kocacığım öyle söyledi

Çıkarılır canım yaa eskidenmiş o bez portbebeler hatta bazı hastaneler arabaya entegre olabilen bu anakucakları olmadan bebeği hastaneden bırakmıyolar

ben cybex iris m-air modeli aldım dümdüz yatmadığı için ilk 6 ay ana kucağını kullanacağız . tek elle kapanıyor ve asansör olmadığı için eve çıkarabileceğim kadar hafif. bu özelliklere sahip diğer arabalara göre fiyatı uygun olduğu için tercih ettim. yoksa gönül stokke yada inglesina trilogy istiyordu

Kızlar hastane çantamı hazırlıyım dedim de şimdi hemşireye vermek üzere bi takımı ayrı hazırlasak daha iyi olur gibime geldi şu içe giyilen kimono gibi bişey var ya affedin kızlar cahilliğimi ondan koymak lazım heralde bitane alttan çıtçıtlı bişey koysam bebek onu hangi aşamada giyicek kafam basmadı giymicekse beli açık olucak üstüne tulum mu veriyim bi de kuşak gibi bişey var göbek bağının üstüne bağlanıyomuş yani kızlar kısacası siz hemşireye verilmek üzere ne hazırladınız

canım o dediğin iç zıbın sanırım. bazı hemşireler göbek bağı açısından iç-dış zıbın takımını giydirmek isteyebiliyorlarmış. ama bazıları normal çıtçıtlı body ile tulumunu giydiriyorlarmış. o yüzden ben hastane çıkışını iki ayrı set olarak battaniyesiyle ayrı bir poşete koydum hemşireye vermek üzere. bir tane de çorap ve bebek bezi ekledim. fırsat olursa zaten hemşireyle de konuşup fazla olanı poşetten çıkarırım diye düşünüyorum. zıbınlar çok kullanışlı gelmiyor insana, çünkü beli açılmasın diye patikli altını da üstüne çekiyorlar belden, çok da hoş olmuyor. ama zaten göbek bağı düşene kadar kullanabilirsiniz diyorlar. ben ne olur ne olmaz zıbın için lazım olur diye küçük bir külod da ekledim. aslında yenidoğan için bence en kullanışlısı hem yandan hem alttan çıtçıtlı bodyler. giydirmesi soyması kolay oluyormuş.

Dün ben de anne -bebek listemi yaptım, akşam çantaya yerleştireyim diye niyetlendim, işten eve gidince yemek hazırla, mutfağı toparla derken, saat 10 olmuş, enerjim bitmiş , hazırlayamadım, 10 lu tam set hastane çıkışından 2 tane koyacağım çantaya, bir de her parçadan yedek yazdım, bir seti hemşireye veririm diye düşündüm, benim de kafamı karıştıran 10 lu setlerin içerisinde külot ve normal yetişkin tipte atlet de var, bebeklere külot-atlet giydirildiğini hiç görmedim sanki, ben de işin içinden çıkamadım, tam seti veririm diye düşündüm, giydirmediğini hemşire getiriyordur sanırım, kendisi doğru parçaları tercih eder sanırım.

Demek bu kadarı yetiyormuş bazıları öyle bir hastane çantası hazırlıyor ki sanki tatile gidiyorlar onları görünce bende aldığım bütün kıyafetleri koyacaktım neredeyse ilk bebek olunca acemi oluyoruz bir bilene sormakta fayda var.

Super fikirmis kilitli poset. Bence de bi ust bi alt bi tulum eldiven ve sapka yeterli. Ister ust alt giydirsin isterse tulumu da eklesin. Ama en cicileri vermicem :)) 2. Gun toparlaninca biraz o zaman giydiririz insallah cicileri

en çok takıldığım konulardan birisi bu :) hem ilk kıyafetler yeterli mi değil mi bir türlü emin olamıyorum hemde hastanede ne giyecek giydiği nasıl olur hastaneye ne götürsek vs... tecrübeli birini arıyordum :) insan tereddüt ediyor kilosu ne olacak oda belli değil tabi yavru kuşun

Çantanın içi şenlik alanı gibi bakma bu pakete
Ekstra 2 tanede daha 5 li takım koydum. Eltimin bebişi aynı gün 2 takım değiştirten bebeydi beline kadar kaka yapmıştı. Korkumdan koydum birazcık daha.

Super fikirmis kilitli poset. Bence de bi ust bi alt bi tulum eldiven ve sapka yeterli. Ister ust alt giydirsin isterse tulumu da eklesin. Ama en cicileri vermicem :)) 2. Gun toparlaninca biraz o zaman giydiririz insallah cicileri

Aynen canım bütün takımlarını bu şekilde hazırlayınca çok rahat oluyor. Kıyafeti bezi vs hepsi tek poşette. Ben en cicileri çıkışa sakladım

3 tane 5li takım, 2 alt, 2 üst, 2 tanede iç yelek koydum ekstradan. Eltiminde çantasında böyleydi ve baya kullanışlı oldu. İlk sefer için 1 numara bez önerdiler. Prima premium care aldım. Olurda hızlı kilo alırsa direk 2 ye geçiş yapabilirim.

hanımlar biberon emzik aldınız mı? ilk zamanlar için gerek var mı onlara, bebek doğduktan sonramı almalı? birde ateş ölçer olarak nasıl bişeyler aldınız? önerileriniz neler

Bana dedikleri emziği ilk gün tuttu tuttu yoksa bir daha zor
4 çeşit emzik aldım korkumdan
Biberon olarak avent aldım ama kullanırmıyım bilmiyorum. Alışınca emmiyormuş
Ateş ölçerimizde bu

Canım ben pusetin içine sırt destek yastığı alicam e bebekteki görevli başta cok ufak olacagi için almamızı önerdi

Canım ben pusetin içine sırt destek yastığı alicam e bebekteki görevli başta cok ufak olacagi için almamızı önerdi
İlk doğduğunda anakucağı yeterli geliyor benim aldığım quantumun anakucağında bel sırt desteği de vardı bi kontrol edin derim canım belki satışçının gözünden kaçmış olabilir

Aklima gelmisken yazayim. Hani ilk kiyafetler falan konusuyoruz ya. O ilk kakalar -mekonyum- acaip yapiskan koyu kivamli. Temizlemek hayli zor kiyfetten de zor cikiyor. O nedenle ice feda edebileceginizi dusundugunuz badileri verin ya da bel kusagi seklinde muslin bezler hazirlayabilirsiniz beline sarmak icin.

Oglum kis bebegiydi kat kat giydirmek sarmak vs sorun olmadigi icin kusak cok kullandim beline ama bu kizceyi yakar mi bilemedim simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…