- 6 Şubat 2013
- 169
- 115
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.841
merhaba canım biz mamas&papas armadillo flip modelini aldık ben çok beğenerek aldım bakalım kullanınca da beğeniriz inşallah :) sizde güle güle kullanın inşallahBebek arabası kim ne aldı arkadaşlar :)
Ben https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ bu arabada karar kıldım son dk caymazsam inşallah bundan alıcaz
Canım içine sinsin benim aklımda casual almak hiç yoktu videoları izliyodum netten daha gösterişli şeyler dikkatimi çekiyodu gönderdiğin linke baktım bunun anakucağı daha güzelmiş satış görevlisi biçok marka anakucağını getirdi önüme koydu dedi ki hepsine bi dokunun hatta eşim sinir oldu bu ne böyle bedava verse almam dediGüle güle kullansın miniğiniz inşallah :) bu modelinin ana kucağı hoşuma gitti yatabiliyor olması tercih etmemdeki en büyük etken o oldu aslında gönlümden concord geçiyordu ama hala indirime girmedi zaten bi çok yerde yoktu bi iki ay önce e bebek sitesinde satışa sunuldu o kadar :) ama olsun casual da güzel marka sağlıcakla kullansın miniklerimiz inşallah
Çıkarılır canım yaa eskidenmiş o bez portbebeler hatta bazı hastaneler arabaya entegre olabilen bu anakucakları olmadan bebeği hastaneden bırakmıyolarBen de bu modeli takip ediyorum. Concord neo istiyordum ya da quinny zip ancak onlar travel set değil ve daha pahalıya geliyor. Kullanan tecrübeli arkadaşlar zaten baston alacaksınız bi sene sonra çok para vermeye gerek yok dedi. Bu cadillac air comfortun puseti 3 kademeli yatıyor. Air ile arasındaki farkı daha çözemedim. Comforttaki o pusetle bebek hastaneden çıkarılır değil mi? Kayınvalidem düz bez elle taşınanlarla çıkarılır dedi kafam karıştı
canım o dediğin iç zıbın sanırım. bazı hemşireler göbek bağı açısından iç-dış zıbın takımını giydirmek isteyebiliyorlarmış. ama bazıları normal çıtçıtlı body ile tulumunu giydiriyorlarmış. o yüzden ben hastane çıkışını iki ayrı set olarak battaniyesiyle ayrı bir poşete koydum hemşireye vermek üzere. bir tane de çorap ve bebek bezi ekledim. fırsat olursa zaten hemşireyle de konuşup fazla olanı poşetten çıkarırım diye düşünüyorum. zıbınlar çok kullanışlı gelmiyor insana, çünkü beli açılmasın diye patikli altını da üstüne çekiyorlar belden, çok da hoş olmuyor. ama zaten göbek bağı düşene kadar kullanabilirsiniz diyorlar. ben ne olur ne olmaz zıbın için lazım olur diye küçük bir külod da ekledim. aslında yenidoğan için bence en kullanışlısı hem yandan hem alttan çıtçıtlı bodyler. giydirmesi soyması kolay oluyormuş.Kızlar hastane çantamı hazırlıyım dedim de şimdi hemşireye vermek üzere bi takımı ayrı hazırlasak daha iyi olur gibime geldi şu içe giyilen kimono gibi bişey var ya affedin kızlar cahilliğimiondan koymak lazım heralde bitane alttan çıtçıtlı bişey koysam bebek onu hangi aşamada giyicek kafam basmadı giymicekse beli açık olucak üstüne tulum mu veriyim bi de kuşak gibi bişey var göbek bağının üstüne bağlanıyomuş yani kızlar kısacası siz hemşireye verilmek üzere ne hazırladınız
Dün ben de anne -bebek listemi yaptım, akşam çantaya yerleştireyim diye niyetlendim, işten eve gidince yemek hazırla, mutfağı toparla derken, saat 10 olmuş, enerjim bitmiş , hazırlayamadım, 10 lu tam set hastane çıkışından 2 tane koyacağım çantaya, bir de her parçadan yedek yazdım, bir seti hemşireye veririm diye düşündüm, benim de kafamı karıştıran 10 lu setlerin içerisinde külot ve normal yetişkin tipte atlet de var, bebeklere külot-atlet giydirildiğini hiç görmedim sanki, ben de işin içinden çıkamadım, tam seti veririm diye düşündüm, giydirmediğini hemşire getiriyordur sanırım, kendisi doğru parçaları tercih eder sanırım.Kızlar hastane çantamı hazırlıyım dedim de şimdi hemşireye vermek üzere bi takımı ayrı hazırlasak daha iyi olur gibime geldi şu içe giyilen kimono gibi bişey var ya affedin kızlar cahilliğimiondan koymak lazım heralde bitane alttan çıtçıtlı bişey koysam bebek onu hangi aşamada giyicek kafam basmadı giymicekse beli açık olucak üstüne tulum mu veriyim bi de kuşak gibi bişey var göbek bağının üstüne bağlanıyomuş yani kızlar kısacası siz hemşireye verilmek üzere ne hazırladınız
tiphareth eltim yeni doğum yapınca ondan faydalanıyorum ben.
Kilitli buzdolabı poşetine 5'li takım (1 üst, 1 alt, 1 önlük, 1 şapka, 2 eldiven), 1 adet iç yelek, 1 çorap, 1 adet bebek bezi iliştirdim. Yanına penye battaniyesiyle verecekler. Bu bahsettiklerim yetiyormuş.
Eki Görüntüle 1860154
tiphareth eltim yeni doğum yapınca ondan faydalanıyorum ben.
Kilitli buzdolabı poşetine 5'li takım (1 üst, 1 alt, 1 önlük, 1 şapka, 2 eldiven), 1 adet iç yelek, 1 çorap, 1 adet bebek bezi iliştirdim. Yanına penye battaniyesiyle verecekler. Bu bahsettiklerim yetiyormuş.
Eki Görüntüle 1860154
en çok takıldığım konulardan birisi bu :) hem ilk kıyafetler yeterli mi değil mi bir türlü emin olamıyorum hemde hastanede ne giyecek giydiği nasıl olur hastaneye ne götürsek vs... tecrübeli birini arıyordum :) insan tereddüt ediyor kilosu ne olacak oda belli değil tabi yavru kuşuntiphareth eltim yeni doğum yapınca ondan faydalanıyorum ben.
Eki Görüntüle 1860154
Demek bu kadarı yetiyormuş bazıları öyle bir hastane çantası hazırlıyor ki sanki tatile gidiyorlaronları görünce bende aldığım bütün kıyafetleri koyacaktım neredeyse ilk bebek olunca acemi oluyoruz bir bilene sormakta fayda var.
Super fikirmis kilitli poset. Bence de bi ust bi alt bi tulum eldiven ve sapka yeterli. Ister ust alt giydirsin isterse tulumu da eklesin. Ama en cicileri vermicem :)) 2. Gun toparlaninca biraz o zaman giydiririz insallah cicileri
en çok takıldığım konulardan birisi bu :) hem ilk kıyafetler yeterli mi değil mi bir türlü emin olamıyorum hemde hastanede ne giyecek giydiği nasıl olur hastaneye ne götürsek vs... tecrübeli birini arıyordum :) insan tereddüt ediyor kilosu ne olacak oda belli değil tabi yavru kuşun
hanımlar biberon emzik aldınız mı? ilk zamanlar için gerek var mı onlara, bebek doğduktan sonramı almalı? birde ateş ölçer olarak nasıl bişeyler aldınız? önerileriniz neler
Ben de bu modeli takip ediyorum. Concord neo istiyordum ya da quinny zip ancak onlar travel set değil ve daha pahalıya geliyor. Kullanan tecrübeli arkadaşlar zaten baston alacaksınız bi sene sonra çok para vermeye gerek yok dedi. Bu cadillac air comfortun puseti 3 kademeli yatıyor. Air ile arasındaki farkı daha çözemedim. Comforttaki o pusetle bebek hastaneden çıkarılır değil mi? Kayınvalidem düz bez elle taşınanlarla çıkarılır dedi kafam karıştı
İlk doğduğunda anakucağı yeterli geliyor benim aldığım quantumun anakucağında bel sırt desteği de vardı bi kontrol edin derim canım belki satışçının gözünden kaçmış olabilirCanım ben pusetin içine sırt destek yastığı alicam e bebekteki görevli başta cok ufak olacagi için almamızı önerdi
İlk doğduğunda anakucağı yeterli geliyor benim aldığım quantumun anakucağında bel sırt desteği de vardı bi kontrol edin derim canım belki satışçının gözünden kaçmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?