2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Söylemesek de gözle takip ediyoruz, psikolojik takipte adamlar

Teşekkür ederim canm konyaya hiç gitmedim merak ediyorum aslında ama biz gelene kadar siz orada olur musunuz bilemem tuğba ismi bizim nesilin en çok konulan isimlerinden galiba benim ortaokuldayken sınıfımda 5 tane tuğba vardı

Kizlar bugun kendimi biraz fazla uordum galiba. Temizligin ustune disari ciktim birde. Birazda fazla yurudum. 1.5-2 saattir sancim var. Arada acayip bir sekilde asagida hissediyorum

Bi bakaıyım bizim kızlar bişey yazmış mı dedim ama heves falan kalmadı di mi sizde de bi yandan zamanlamaya bak deyip isyan edesim geliyor bi yandan Allah beterinden korusun ne kadar bencilsin deyip kendime kızıyorum nolursa olsun bugünlerimiz geri gelmicek anne olucaz biz daha güçlü sağlam durmamız lazım inşallah eksiklerimizi de tamamlayacağız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza da alacağız bi de onları mis gibi yetiştireceğiz herşey daha güzel olsun diye

Sağolun kızlar biraz da olsa enerjiyi yükselttiniz, buna ihtiyacımız var, elim gitmedi 2 gündür, rutinde neyi yaşasam, o insanlara haksızlık ediyormuşum, vicdansızlık ediyormuşum gibi geldi, masumca öldürülen insanların mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Bebeklerimizi inşallah güzel yarınlara en güzel şekilde hazırlayabiliriz, anne olmak=kaygı duymakmış, yavrularımız için büyük endişeler yaşatmasın Rabbim.

Kızlar bende aynı sizler gibiyim kaç gündür evde tv izlesem içim yanıyor, dışarı çıksam ne yapacağımı bilmez haldeyim, bari kitap okuyayım diyorum bi yere kadar, hiç birşey yokmuş gibi davranamıyorum da çok şükür ki bebeğimin hareketleri bana moral veriyor, onunla konuşuyorum bol bol
Zaten çoğumuzun bebek hazırlıkları bitti gibi birşey, şuan oyalanacak pek birşey bulamıyorum, internetten şişe ve kavanoz siparişi vermiştim belki onlar elime ulaşırsa iki haftalık iznimde onlarla oyalanırım diye düşünüyorum

Güzel anneler bebek şampuan olarak ne aldınız ? Bide set olarak mı almalı yoksa ayrı ayrı mı? Ben daha bakım ürünü hiç yapmadım neler almak lazım tek tek alınacaksa? Bu konu da hiç fikrim yok bilenler bir yardımcı olsa :)

Bunlarda bizim son aldiklarimiz :) guzel gunlerde kullanmak nasip olur inşallah

Güzel günlerde kullanın inşallah
Ben sebamed aldım, çok kararsızdım ama çevremdekiler %80 sebamed diğer kesimde mustella kullanıyordu. Set olarak değilde tek tek aldım.

Canım ben mustela set almayı düşünüyodum ama arkadaşım nivea baby set hediye getirince musteladan yenidoğan köpük şampuan masaj yağı bi de pişik kremi aldım ilk zamanlarda onları kullanırım sonra ihtiyaca göre alırım diye düşündüm

ben unibaby aldım pişik kremi ve şampuan

bende şampuan olarak mustela aldım birde losyon almayı düşünüyorum masaj için bide pişik kremi alacağım başka birşey almayı düşünmüyorum

Canım diğer topikten yazmıştım casual quantum aldık biz memnunum kurdum açtım kapadım söktüm taktım
Güle güle kullansın miniğiniz inşallah :) bu modelinin ana kucağı hoşuma gitti yatabiliyor olması tercih etmemdeki en büyük etken o oldu aslında gönlümden concord geçiyordu ama hala indirime girmedi zaten bi çok yerde yoktu bi iki ay önce e bebek sitesinde satışa sunuldu o kadar :) ama olsun casual da güzel marka sağlıcakla kullansın miniklerimiz inşallah

Bebek arabası kim ne aldı arkadaşlar :)
Ben https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ bu arabada karar kıldım son dk caymazsam inşallah bundan alıcaz
Ben de bu modeli takip ediyorum. Concord neo istiyordum ya da quinny zip ancak onlar travel set değil ve daha pahalıya geliyor. Kullanan tecrübeli arkadaşlar zaten baston alacaksınız bi sene sonra çok para vermeye gerek yok dedi. Bu cadillac air comfortun puseti 3 kademeli yatıyor. Air ile arasındaki farkı daha çözemedim. Comforttaki o pusetle bebek hastaneden çıkarılır değil mi? Kayınvalidem düz bez elle taşınanlarla çıkarılır dedi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…