- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.821
Söylemesek de gözle takip ediyoruz, psikolojik takipte adamlarBenimki de alistim canim benim duzenime ama farkinda olmadan surekli uyariyorum. Bardakla birsey ictiyse lavaboya birakirken muhakkak icine su doldurmasini isterim. 2 sene oldu evleneli her seferinde soyluyorum. Ifrit oluyor resmen. Elimde degil tutamiyorum agzimi
Teşekkür ederim canm konyaya hiç gitmedim merak ediyorum aslında ama biz gelene kadar siz orada olur musunuz bilememTeşekkür ederim canımmmbiraz fazla oldular evet, senin performans da beni aratmıyor maşallah ilk günler pijama terlik modunda olunuyor sanırım evde, artık değiştirir dururuz ne yapalım
İlk okulda en sevdiğim arkadaşım tuğbaydı, lise ve üniversitede de en can arkadaşlarım yine tuğbaydıher ortamda bir tane buluyorum bir tane de forumda buldum ,samsuna gelirsem, aramak görüşmek isterim kesinlikle, senin de yolun ankara'ya ya da konya'ya düşerse ben de mutlaka elimden geleni yapmak isterim.
Kizlar bugun kendimi biraz fazla uordum galiba. Temizligin ustune disari ciktim birde. Birazda fazla yurudum. 1.5-2 saattir sancim var. Arada acayip bir sekilde asagida hissediyorum
Sukur canim ya iyiyim. Anlasilan fark etmeden dun cok yormusum kendimi. Eve gelip dus aldim ve dinlendim gecti kasilmalar.Canım nasıl oldun?
Bi bakaıyım bizim kızlar bişey yazmış mı dedim ama heves falan kalmadı di mi sizde de bi yandan zamanlamaya bak deyip isyan edesim geliyor bi yandan Allah beterinden korusun ne kadar bencilsin deyip kendime kızıyorum nolursa olsun bugünlerimiz geri gelmicek anne olucaz biz daha güçlü sağlam durmamız lazım inşallah eksiklerimizi de tamamlayacağız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza da alacağız bi de onları mis gibi yetiştireceğiz herşey daha güzel olsun diye
Aynentiphareth içime öküz oturmuş gibi. Vampirime çıkma orda kal diyorum içimden.
Sonra odasına giriyorum öküz kalkıyor yüreğimden. Dolabını açıp minik adam kıyafetlerinin içinde hayal ediyorum rahatlıyorum.
Canım ben mustela set almayı düşünüyodum ama arkadaşım nivea baby set hediye getirince musteladan yenidoğan köpük şampuan masaj yağı bi de pişik kremi aldım ilk zamanlarda onları kullanırım sonra ihtiyaca göre alırım diye düşündümGüzel anneler bebek şampuan olarak ne aldınız ? Bide set olarak mı almalı yoksa ayrı ayrı mı? Ben daha bakım ürünü hiç yapmadım neler almak lazım tek tek alınacaksa? Bu konu da hiç fikrim yokbilenler bir yardımcı olsa :)
ben unibaby aldım pişik kremi ve şampuanGüzel anneler bebek şampuan olarak ne aldınız ? Bide set olarak mı almalı yoksa ayrı ayrı mı? Ben daha bakım ürünü hiç yapmadım neler almak lazım tek tek alınacaksa? Bu konu da hiç fikrim yokbilenler bir yardımcı olsa :)
bende şampuan olarak mustela aldım birde losyon almayı düşünüyorum masaj için bide pişik kremi alacağım başka birşey almayı düşünmüyorumGüzel anneler bebek şampuan olarak ne aldınız ? Bide set olarak mı almalı yoksa ayrı ayrı mı? Ben daha bakım ürünü hiç yapmadım neler almak lazım tek tek alınacaksa? Bu konu da hiç fikrim yokbilenler bir yardımcı olsa :)
Canım diğer topikten yazmıştım casual quantum aldık biz memnunum kurdum açtım kapadım söktüm taktımBebek arabası kim ne aldı arkadaşlar :)
Ben https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ bu arabada karar kıldım son dk caymazsam inşallah bundan alıcaz
Güle güle kullansın miniğiniz inşallah :) bu modelinin ana kucağı hoşuma gitti yatabiliyor olması tercih etmemdeki en büyük etken o oldu aslında gönlümden concord geçiyordu ama hala indirime girmedi zaten bi çok yerde yoktu bi iki ay önce e bebek sitesinde satışa sunuldu o kadar :) ama olsun casual da güzel marka sağlıcakla kullansın miniklerimiz inşallahCanım diğer topikten yazmıştım casual quantum aldık biz memnunum kurdum açtım kapadım söktüm taktım
Ben de bu modeli takip ediyorum. Concord neo istiyordum ya da quinny zip ancak onlar travel set değil ve daha pahalıya geliyor. Kullanan tecrübeli arkadaşlar zaten baston alacaksınız bi sene sonra çok para vermeye gerek yok dedi. Bu cadillac air comfortun puseti 3 kademeli yatıyor. Air ile arasındaki farkı daha çözemedim. Comforttaki o pusetle bebek hastaneden çıkarılır değil mi? Kayınvalidem düz bez elle taşınanlarla çıkarılır dedi kafam karıştıBebek arabası kim ne aldı arkadaşlar :)
Ben https://www.e-bebek.com/cadillac-air-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-16cas019/ bu arabada karar kıldım son dk caymazsam inşallah bundan alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?