2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Seninkini daha çok beğendim. Ne beceriklisin maaşallah. Ben yapsam hayaller hayatlar gibi olurdu kesin
Canim benim herkesin kendi isine becerisi fazla oluyor iste. Ben normalde giyim ogretmeniyim ama atanamiyorum malesef. O yuzden elim boyle islere yatkin ama bana desen ki resim cek asla yapamayacigim birsey. Sende onda cok basarilisindir eminim

kızlar yeşil anne deterjan yumuşatcım ve şampuan geldi.sizlerden aldığm tavsiyeyle.valla bu grup olmasa napardık bilmem çok yardımcı oluyosunuz her konuda.ürünleri çok güzel paketlemişler,deterjan kokusu yok,güzele benziyo bakalım yakında kullanıcam.foto yükleyemedim dakikalardır hata veriyo

Bende bugün başladım yıkamaya yeşil anneden almıştım deterjanlarımı gayet güzel sonuç, kokusu yok ama aynı zamanda fresh bir koku var hoşuma gitti bu arada kızlar kaç derecede ve kaç devirde yıkadınız. Ben şimdilik 30 derece 1000 devirde yıkadım ama sonralardan 40 derecede mi yıkasam, korktum bazı kıyafetlerin etiketlerinde 30 bazılarında 40 yazıyor bende hiç birine bişey olmasın diye toptan 30 olsun dedimayrıca herşeyini ütülediniz mi dış giyim pelüş olan bazı kıyafetleri var nasıl ütülenir bilemedim uyku setlerini yıkarkende kılıfını çıkarıp mı yıkadınız yoksa içindeki süngeri yıkadınız

Canım ben gözümü karartıp bebek hijyen programında 60 derecede yıkadım, çok şükür zarar gören yok. Sanırım 1400 devirdi sıkması. Etiket talimatına uymadım açıkçası. Kalın peluş, hırka tarzı şeylerine sadece steril olsun diye ütü bastım, yoksa zaten kırışmıyor, ama her türlü kıyafetine, kundağına, uyku tulumlarına vs. bir ütü bastım steril amaçlı. Büyüyen beşiğin yorganını da kılıflı yıkadım, zaten bizimki ayrılmıyor, babamız da birlikte ütüledi.

Burayada yazayım
Kızlar İzmirde olanlara duyurumdur
Ebebekte bir kampanya var. 7 ay ve üstü gebişler için. Kimliğinizi götürüp 5 tl karşılığında bu kutuyu veriyorlar. Kullanmayacak olsanız bile ihtiyacı olan birilerine hediye edilebilinir. Ben sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum, ihtiyaç sahibi bir anneye gider illaki
Bez almaya gittiğimde öğrendim. Balçova ege park ve point bornovadaki ebebek mağazalarında. Yolunuz düşerse aklınızda olsun

Ne güzel düşünmüşsün canım

bravo gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık bende becerebilir miyimki acaba kalıpları kendin mi çıkardın?
Canim resimi bilgisayarda word e aktardik esimle birlikte istedigimiz boyuta getirip ekrandan cizdik. Sagolsun cok yardimci oldu. Kaliplari cizip keceden kesmekte filan. Gerci o istedigi icin yaptim yoksa bir tane kapi susu almistim zaten. Kece isleriyle ugrasmayi seviyorum ama bu halimle baya zorlandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…