2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Hemen sorayım burada da var mı? Sağlık ocağına bırakıp ihtiyaç sahibine ulaşmasını sağlamak da süper fikir, tebrik ederim, mümkünse ben de yapayım hemen, haber verdiğin için sağol kuşum.

Herkese merhaba
Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Kız bebek bekliyorum. İlk bebeğim olduğu için bilemedim. Yeni doğan bir bebeğe hastanede tulum giydiriyor mi? Göbek bağı düşmediği için giydirilmez diyenler var. Benim giymesini planladigim hastane çıkış takımımda tulum var. Alt üst takim mi alayım tekrardan bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Hala çantamıza giremeyen gecelik, pijama takımları ve sabahlıklarımız, baştan işi sıkı tutup sonlara doğru koyverdim galiba, bu hafta gezmeyi bırakıp çantayı hazırlasam iyi olacak, spor olan pijama takımlarını hastaneden çıkınca evde giyerim diye almıştım. Hastane çantasına 2 takım koymayı düşünüyorum, yeterli olur herhalde. Depend hasta pedini medikal malzemeciden mi aldınız kızlar,yoksa netten mi?

Eklentiler

• Adsız1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız2.webp
    8 KB · Görüntüleme: 145
  • Adsız3.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 150
  • Adsız4.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 156
  • Adsız5.webp
    20 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız6.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 149
  • Adsız7.webp
    5 KB · Görüntüleme: 161
  • Adsız8.webp
    7 KB · Görüntüleme: 154
  • Adsız9.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 138
  • Adsız10.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 148
  • Adsız11.webp
    16 KB · Görüntüleme: 149
  • Adsız12.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 151
  • Adsız13.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 144
  • Adsız14.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız15.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 152
  • Adsız16.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız17.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 160
  • Adsız18.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 157
  • Adsız19.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 148

Pijamalara bayıldım canım. Sağlıkla giy. Depend eczane, süper market, medikallerde var. 20 lira

canım harika hepsi renkleri yine çok güzel seçmişssin güle güle giy,bunları giyip kucağnda bebişle güzel güzel fotolar koy bundan sonrakinde artk

canım harika hepsi renkleri yine çok güzel seçmişssin güle güle giy,bunları giyip kucağnda bebişle güzel güzel fotolar koy bundan sonrakinde artk
Teşekkür ederim beybii, evin içinde kendimi bebişle hayal ediyorum da, iyice sabırsızlanmaya başladım. Ben de herkesten bebiş fotosu bekliyorum doğumdan sonra, nazar filan deyip paylaşmazlık edilmez inşallah, teyzeleri olarak hakkımız

ben çantama 1 gecelik- sabahlık, 2 de pijama takımı koydum canım. sonradan ekleme yapar mıyım bilemiyorum. 2 tane de emzirmeye uygun kıyafet ayarladım, çıkarken de giymek için. depend'i şok markette 19.90a bulunca aldım ben. nette de aynı fiyattaydı çünkü. orta boy.
pijamalar terlikler taçlar.. hepsi çok güzel canım, zaten zevkine hayranım. güle güle kullan. bebişinle cicili bicili bol fotoğraflar çektirirsin ne güzel..

Maşallah ne güzel hazırlık yapmışsınız Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin minik bebiş Te inşallah

Teşekkür ederim canımmm inşallah güzel günlerde kullanalım hepimiz.
Kullanat kilotlardan aldım ama pedli değil onlar, depend ben de bakıp alayım.

tulum ya da badinin bi farki yok canim. gayet de giydirilir. zaten gobek bagi bezin az ustunde kalacak yani o kiyafetler alt ustte olsa tulum da olsa dokunacak. tutus konusunda dikkat etmek gerekecek o kadar.

canim cok guzel hepsi gule gule saglikla kullan :)

Teşekkür ederim olbey , çok sağoll yerleştiniz mi tam anlamıyla, alıştınız mı yeni evinize, yeni düzeninize?

Masallah benim belkide omrumce giyebilecegim kadar pijama almissin ben 2 gecelik 2 pijama aldim sadece. Eve gelecek ziyaretci pek olmaz. Bursada fazla tanidigimiz yok. Onceden olanlarla idare ederim dedim

Masallah benim belkide omrumce giyebilecegim kadar pijama almissin ben 2 gecelik 2 pijama aldim sadece. Eve gelecek ziyaretci pek olmaz. Bursada fazla tanidigimiz yok. Onceden olanlarla idare ederim dedim
Hahaha, biraz abarttığım doğrudur, spor pijama takımlarını uygun fiyata bulunca 3-4 tane almıştım, yoksa biraz fazla oldu evet, bebek olunca gezilmiyor diyorlar ya sürekli evde pijama partisi veririm ben de sürekli ne yapayım

Bu arada eşim balıkesirli, eşimin annesi de bursalı, tüm akrabaları da orada yaşıyor, kıyısından köşesinden hep geçtim ama hiç gezemedim, doyasıya göremedim ama hep en çok merak ettiğim şehirlerdendir; 1. samsun,2 .bursa.

hahah bizi de çağır bütün kızlar toplayıp pijamalarıı ve bebeleri gelirizz allaaaaahhh

sinemnur güle güle giy canım hepsi çoooook güzel
gri olan chakra sanırım onun emzirme için özelliği var mı.
Teşekkür ederim canımmm chakranınki esasında gri değil, menekşe rengi, benim üstün ışık ayarlama yeteneğimden dolayı fotoda öyle çıkmış gerçi sabah gri rengini de sipariş verdim, gelince onu da fotolarım yanyana, kumaşını, kalıbını çok beğendim. emzirme özelliği yok, alttan yukarı toplayacağım mecbur, gerçi yaka v kısmı da derin, ya alttan ya üstten çaresine bakacağım artık. Hamile grubunda aldıklarımda önüne bir milyon tane miniş miniş düğme koymuşlar, onları açıp kapatmaya da üşenirim ki ben

hahah bizi de çağır bütün kızlar toplayıp pijamalarıı ve bebeleri gelirizz allaaaaahhh
çağırmaz mıyım kuşum, bir düşündüm de evde pijamalı bebekli kızlar ordusu, partiye gellll mutfakta mama hazırlama kuyruğu, beşikte bebiş uyutma kuyruğu filan hahahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…