2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim benim 20 ye kadar karindan ölçüldü 20 den beri vajinal bakılıyor. Ama bu rahim boyu ikizlerde daha cok önemsemiyor. Ama tekte te bakilir heralde.
Canim hadi gozunaydin insallah 40 lara kadar görürsün. Canim ciger gelistirici iğnenin etksii 10 gunmus canim tam etki icin 4 doz vurulmali diye biliyorum .ama sanki 3 gunde etki gosteriyor diye okudum.

Dun korkunc bir gece gecirdim kizlar. 5 ten sonra kasilmalar sıklasinca acile gittik. Acilma var mi diye alttan baktilar once korktum ama mecburuz baska turlu nasil anlicaz deyince razi oldum. Ultrasonda da bakildi hersey yolunda cikinca idrar tahlili istediler carsamba temiz cikan idrar tahlilinde bugun yine enfeksiyon cikti anlamadim gitti. Agrilar ve kasilmalar o yuzdenmis. Antibiyotik verdi tekrar kullanicaz. Eve geldik tam rahatladim derken lavaboda peceteye pembe pembe 2 damla geldi 1 saat sonra yine 2 damla silince. Cok arastirdik esimle korkup. Sanirim alttan muayene kaynakliymis bu durum yapilmamaliymis bu haftalarda. Acile gittigimede pisman oldum napcam bilemedim sabah kalktigimda yoktu.insallah sadece girisi tahris ettigi icin olmustur. Su haftalar bir an once gecsede bir rahatlasak cok stresli olmaya basladi

slm kızlar 2 gündür çok şiddetli bel ağrılarım var hamilelikte normal bel ağrısı diyorlar ama şimdiye kadar böyle olmamıştı pazartesi kontrolüm vardı herşey normaldi yine de tedirgin oldum aranızda bel ağrısı problemi yaşayan var mı neler yapılabilir?

Canim ah kiyamam ya benimde kramplarim artti bel agrim var senin daha fazla olur iki kati agirligin var bu enfekaiyon malesef yaza denk geldigimiz icin basimiza bela bundan sonra o pembelerin sebebi kesin muayenedir malesef bazi doktorun eli agir magnezyumunu ikiye cikardin dimi canim

Canimbenimde olihor ama normal agirligimiz cok artii bebisler buyudu bel kaldirmiyor

Geçmiş olsun canim uzuldum yasadiklarina .sana tavsiyem ayağına çorap giy ne kadar sicak olursa olsun Allah seni ve bebislerini korusun

Canim gecen haftalarda benimde bir anda siddetlenmisti 4 5 gun perisan oldum sonra geçti. Beline yastik koy ama me yaparsan yap gecmiyor agirlik biniyor ya artik zor.
Sanirim benimde basa bela oldu canim ya nasil gececek bilemedim. Magnezyumu israrla soruyorum kendi doktorumda dun gittigim doktorda 1 tane yeterli dedi. Ben yinede arada 2 iciyorum.
Geçmiş olsun canim uzuldum yasadiklarina .sana tavsiyem ayağına çorap giy ne kadar sicak olursa olsun Allah seni ve bebislerini korusun
Ayy ayaklarim cok yaniyor canim ya corabi giyemiyorum ki havale gecircek gibi oluyorum corap giyince. Olmadi zorlayayim kendimi

Gecmis olsun umuttttt cum insallah en kisa zamanda gecer. Benim anlamadigim idrar kulturu hemen cikmiyo ki enfeksiyon oldugunu nerden anladilar? Ben de yine idrar verdim lokosit bende surekli cikiyor ama kultur temiz geliyor. Benim agrim sag taraftaydi be bugun dr sag bobreginde buyume devam ediyor belki katetral takmak gerekebilir muhtemelen ondan dolayi bu kramplar dedi. Bebisim iyi cok sukur 855 gr olmus hala 1 hafta onden gidiyor tosuncuk:)

İnan bana benim de öyle ama ben hiç corap çıkamadım şükür enfeksiyon hiç yasamadim

Maşallah canım kuzuna ve dikkat et kendine

Canım inan senden dolayi bende de o korku olmuştu 25.hafta riskli gibi geliyodu şükür geçti insaAllah zamanında sağlıklı gelicekler

Ay tatlım çok geçmiş olsun ya Rabbim bi daha gostermesin insanın aklı gidiyo o lekeyi görünce bebislerin hareketliyse korkma insaAllah bişey olmaz

Canim acilde verince hemen cikti bilmiyorum ki. Masallah kuzuna benim kuzularimla ayni olmuş insallah daha da buyuyeceklerrr
İnan bana benim de öyle ama ben hiç corap çıkamadım şükür enfeksiyon hiç yasamadim
Sanirim bende giymeliyim canim.
Ay tatlım çok geçmiş olsun ya Rabbim bi daha gostermesin insanın aklı gidiyo o lekeyi görünce bebislerin hareketliyse korkma insaAllah bişey olmaz
Hareketliler cok şükür canim ya onlar biz iyiyiz diyor surekli sagolsunalr.

Canim acilde verince hemen cikti bilmiyorum ki. Masallah kuzuna benim kuzularimla ayni olmuş insallah daha da buyuyeceklerrr

Sanirim bende giymeliyim canim.

Hareketliler cok şükür canim ya onlar biz iyiyiz diyor surekli sagolsunalr.
Canim acilde verileni ben de veriyorum hep ve orda hep lokosit cikiyor ama antibiyotik verilebilmesi icin kultur yapiliyo ona gore bakterinin turune gore yani antibiyotik yaziliyo. Benim her seferinde kultur sonucumda enfeksiyonun olmadigi yaziyo ben olsam kultur yaptirmadan bosu bosuna antibiyotik kullanmam

Bende de lökosit yüksek çıktı, doktor suphelenmedi, hamilelikte normal dedi. Sikayetim olmadığı için derinlere girmedik.

Bilmiyorum ki canim kendi doktorumda direk o sonuca gore vermisti antibiyotigi. Dunde direk verdiler ama onemli olan su icmen dediler su icmezsen ne kadar ilac kullansan da gecmez dediler

Bilmiyorum ki canim kendi doktorumda direk o sonuca gore vermisti antibiyotigi. Dunde direk verdiler ama onemli olan su icmen dediler su icmezsen ne kadar ilac kullansan da gecmez dediler
Ben de simdi sonuclarimi aldim yine lokosit cikmis 15-16 ne lokositmis mubarek bi gecmedi cok su iciyorum ama bana misin demiyor. Bir de sekerim 142 cikmis sinir 140 sizde sonuclar nasil 100 luk yukleme mi yapilacak simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…