2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ben de simdi sonuclarimi aldim yine lokosit cikmis 15-16 ne lokositmis mubarek bi gecmedi cok su iciyorum ama bana misin demiyor. Bir de sekerim 142 cikmis sinir 140 sizde sonuclar nasil 100 luk yukleme mi yapilacak simdi?
Bana yapıldı bugün canım şeker yüklemesi. Önce açlık şekerine baktılar 90 çıktı, doktorum 50 gram glikozla bakalım dedi, oda 150 çıktı. Normal dedi

Şükür bebişimde 750 gram imiş, 31 santim de boyu var

Maşallah canım kuzuna güzel gelisimi şekerde gayet güzel olmus

Ben de simdi sonuclarimi aldim yine lokosit cikmis 15-16 ne lokositmis mubarek bi gecmedi cok su iciyorum ama bana misin demiyor. Bir de sekerim 142 cikmis sinir 140 sizde sonuclar nasil 100 luk yukleme mi yapilacak simdi?
Valla kurtulamadik sundan canim ya bende elimde suyla dolasiyorum valla 2 lt oldu aksam da 1 1.5 daha icicem. Sekerin gayet iyi cikmis canim valla bende yaptiramadim bayramdan dönünce yaptirsam gec mi olur ki?
umuttttt çok geçmiş olsun canımsın
Cok sagol canim rabbim korusum hepimizin bebeklerini

Çok geçmiş olsun canım ya çok iyi anlıyorum seni. Dikkat et uzat ayaklarını dinlen bol bol.
Canım inan senden dolayi bende de o korku olmuştu 25.hafta riskli gibi geliyodu şükür geçti insaAllah zamanında sağlıklı gelicekler
İnşallah canım bugün doldu 25 hafta çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım ya çok iyi anlıyorum seni. Dikkat et uzat ayaklarını dinlen bol bol.

İnşallah canım bugün doldu 25 hafta çok şükür.
Dogumdan önce bitmeyecek bu stres ben anladim artikama bebislerin pitir pitir harekt edince cok rahatliyorum

Maşallah canım kuzuna güzel gelisimi şekerde gayet güzel olmus
Evet canım ya, çok şükür Rabbime, 5 yıl sonra nasip etti ama kuzum kısmetli bereketli vede hareketli.
Vallahi böyle oynuyor ya, unutuyorum sanki bütün dünyayı, bütün dertlerimi sıkıntılarımı. Ne işim varsa bırakıp onun oynamasını izliyorum yada elimle dokunuyorum, böyle bi duygu yokmuşş

Gec olmaz canim bi arkadasim 29. Haftada bile yaptirdi. Dr bana msj atmis yarin ac karnina tekrar gel 100 gr ile deniycez diye yuksek geldi sanirim 142 Zehra er27 canim 150 icin normal dedi demissin dr sizin olcum araligi mi farkli ki?

Aynen canım neler çektik biz biliriz Allah hepimize saglikla hayırlısı ile kucagimiza almayi da nasip etsin olmayan herkese Allah tez zamanda bebisler nasip etsin.

Kızlar yatak , beşik vb ne almaya karar verdiniz ?.
Ben diyorum karyola alsam odama sığmaz ,başka odada da küçükken durmaz , gece git gel zor olur ... Neye baksak tsm karsr veremedik biz

Gunaydin kizlar yine hfta sonu yine kabus benim icin ama sizin hepinizinn vooookkkk guzel gecsin insallah hepinizi opuyorimmmm

Kızlar yatak , beşik vb ne almaya karar verdiniz ?.
Ben diyorum karyola alsam odama sığmaz ,başka odada da küçükken durmaz , gece git gel zor olur ... Neye baksak tsm karsr veremedik biz
Biz park besik karari aldik canim kraft in park besigi ile kanz in ki arasinda gidip geliyoruz ona gore karar vericez.

Kizlar hamiellikte olabilecek hersey beni buluyor. 50 lik seker yükleme sonucu 176 cikti o gun agrik olsugunda doktora mesaj attik 3 gun oldu hala cevap yok. Simdi bunu atsam yine cevap vermeyecek bayram donusune kadar gec olur mu dikkat etsem yediklerime falan. Doktora sinir oldum ya ben acil birsey osla cevap alamadiktan sonra napicam

Benim dr da bir gun sonra cevap verdi. Sadece bi cumle o da p.tesi gelin 100 luk yukleyelim bizim bebisler o yuzden mi biraz onden gidiyor acaba canim.seker olunca bebeklerde sagliksiz bi buyukluk oluyo ya anne karninda. Cunku dr acaba neden 1 hafta onde gidiyor tup bebek olduguna gore transfer tarihi de belli falan dedi beni de kuskulandirdi

Bende tup bebek doktoruma mesaj attim canim o da yuksek cikmis cuma 100 luk yapalim demis hemen cevap yazdi. Olmazsa bayramdan sonra ona devam edicem. Canim bilmiyorum ki bana simdiye dek hic cok buyuk demediler gayet saglikli ilerliyor dediler hep. Korktum ben simdi bayram dönüşüne kadar cok dikkat edicem seker pirinc falan pek tuketmicem bakalim belki normale döner. Eger 100 lukte yuksek cikarsa insulin basliyorlarmis. Yoksa allah korusun sorun oluyormus. Korktum bende cok. Simdi ben haftaya carsamba falan donucem o zamana kadar dikkat etmem lazim ki sorun olmasin. Bebeklerimiz icin cok dikkat etmek zorundayiz

Benimki ise 3-4 gun geri ya, doktor takma dedi, oynayabiliyor bir hafta diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…