2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Benim anlamadigim zehraya neden normal dediki doktor, 140 uzerinde iken.
Evet normal dedi valla. Hatta 140 ve üzerinden korkmalıyız dedi. Glikoz aldın, normal şeker deil o dedi, elbette biraz yüksek çıkar dedi. Pirinç ve tatlı pek fazla tüketme dedi.
Yaw bende kuşkulandım şimdi !
Eşim bi diyabet hekimi var tanıdık, ona sorayım akşam dedi.

umuttttt , hatırlıyor musun canim, iki rakama duselim bir gun demistin, bak, 3 rakami atlatti, 90 kusur gunumuz kaldi, şükür)
Ay evet canim cok sukurrr hayirlisi ile sona yaklasiyoruzz doktorun deyisine göre 69 günümüz var bizim. Insallah vakitlice gelirler su 2 ay gecse 30 lu haftalara gelsek.

Nasıl 69 gün canım ya erken mi alcak bebekleri ama çok erken olmaz mı
Canim 36.haftada aliriz bir aksilik cikmazsa dedi. Zaten ikizlerde cok riske atmiyorlar genelde 36 37 de aliyorlar beklerlerse. Ama cogu beklemiyor ben nisan mays ikiz annelerini takip ettim cok.

umuttttt merak ettim aclik şekerin kaç çıktı bide şekeri azalt ve suyu daha çok iç canime istersen
ücretsiz

umuttttt merak ettim aclik şekerin kaç çıktı bide şekeri azalt ve suyu daha çok iç canime istersen
ücretsiz
112 cikti canim aclik. Sekeri artik az tuketicem canim daha dikkatli olucam. Suyu zatem cok iciyorum ama harektsizim cok agirlastim hep yorgunum belki onun etkisi bunlar

Olabilir tabi bebişlerimiz iyi olsun da ne yapalim bazı şeyleri kisacagiz

Kizlar pamidor un magazasinda %50 indirim vardi 100 tl uzerine o kadar guzel seyler vardi ki firsatiniz avrsa bakin derim. 360 tl tuttu aldiklarimiz 180 tl odedik bir cok eksigimiz tamamlandi

Selam kizlar ben dr a mesaj attim su sekerle ilgili olarak. Sekerim 142 cikinca 100gr sekerli su ic tekrar test yap demisti. Ben de hocam ben zaten bundan sonra seker cikmis gibi diyet yapicam zaten seker ciktiginda da diyet yapiliyo o yuzden tekrar test vermek istemiyorum bir sonrwki muayeneye kadar dedim tamam demis.

Insulin gerekip gerekmedigini nasil anlican peki canim? bende dikkat etmeye calisiyorum ama malum bayram memleketteyiz zor oluyor dikkat etmek

Slm kızlarr, ayy bir bayram telaşı var bizim evde, daha doğrusu kayınvalidemin evinde. Bizde bayramda, yuvalama dolma sütlaç ve baklava hazırlanır. 10 tane hatun koşturuyor
Ayy iyiki bayramlar varr

Biz park besik karari aldik canim kraft in park besigi ile kanz in ki arasinda gidip geliyoruz ona gore karar vericez.
umuttttt sen çift yatak mı alacaksın
Ya bana da park yatak mantıklı geliyor ama o da gözüme büyük geliyor , ileriki Zaman'larında zaten karyola almak istiyorum ikea ds ki parmaklıklı yükseklik ayarlanabilir modellerden ... O beşik le park yataklar aynı boy anlamsız olur gibi geliyor , park ystsk ın daha küçüğü gram toplanır gem kolay taşınır hem rahat birşey bulsam hemen alacağım

Canim cok var ya biz bir kac gundur bakiyoruz sen 60 110 luk bir model bak o zaman tam gelir sana.biz 3 4 yasina kadar kullanacagimiz icin 70 120 lik falan alicaz. Buyukler ama hafifler istedigin yere cekebiliyorsun o acidan guzel. Cift yatak alicaz canim mecburen basta birlikte yatircaz 3 4 ay sonra ayircaz bakalim.

Insulin gerekip gerekmedigini nasil anlican peki canim? bende dikkat etmeye calisiyorum ama malum bayram memleketteyiz zor oluyor dikkat etmek
İnsulin kullanana pek denk gelmedim canim onlar genelde zaten seker hastasi olanlar ya da 200 un uzerinde cikanlar. Arkadasimin 180
Di o da diyet yapti biseycik olmadi zaten ust sinir 140 benim 142 o yuzden bana igne verilemeyecegi belli zaten

İnsulin kullanana pek denk gelmedim canim onlar genelde zaten seker hastasi olanlar ya da 200 un uzerinde cikanlar. Arkadasimin 180
Di o da diyet yapti biseycik olmadi zaten ust sinir 140 benim 142 o yuzden bana igne verilemeyecegi belli zaten
Dogru diyorsun canim bende dikkat ediyorum ama tam olarak nasil bir diyet uygulcm bilemiyorum gdiince doktorumla görüşüp duzenimi oturtacam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…