Sorma canim 4 gun oldu geleli yarin bir daha yola cikicaz gercekten zor oluyor yolculuk ama bir daha uzun sure gelemeyecek olunca bir gidelim diye zorluyor insan kendini.Yola çıkan kızlar helal sizevalla ben evde bile zor dolaniyorum burdaki yakın akrabalara nasıl gidicem kara kara düşünüyorum
İnşaAllah canım onlarla beraber gezerizIyi bayramlar kizlarrr...ilk kez bir bayramda boynum bükük degil..ilk kez biri gelecek bir yere gidicem biri soracak korkusu üzüntüsü yok...bebeklere cocukalara ic gecirerek değil de benim bebeklerim nasil olacak diye bakiyorum bu bayram...bu bayram gercekten bayram...onlari veren rabbime binlerce kez şükürler olsun...insallah bir dahaki bayramda yanimizda olurlar....
Ay kuzum yaaaa sende beni aglattin cok sukur canim cok sukur neden ben anne olamicakmiyim derken hayalmis cok uzakmis gibiken simdi icimizde kipir kipirlar cok sukur rabbimeBizim burda kimsemiz yok, herkes uzakta, kimse gelmeyecek bize, eşim çalışıyor, biz kizimla evdeyiz. Kardeşim istanbuldan gelecekti, yasakladim havaalanına yaklasmayi, korkuyorum. Dedim ilk posta bebek çamaşırları yikamaya başlasam bari)) Onları ayirirken,mutluluktan aglayasim var, Allahım diyorum, benmiyim, bebeğimin giyislerini hazirliyorum, benmiyim, kızımın içimde kipirdamalari hissediyorum, binlerce şükür, benim yaaa.
Cok sukur canim cok sukur... Halim olmasa bile o kadar guzel ki bu sozleri duymak...bir dahaki ramazan bayraminda onlarin pesinde kosucaz insallah...Iyi bayramlar guzel anneler ve tatli bebislerimiz :)
umuttttt bugun ayni seyleri dusundum hissettim ilk defa yokmu hala lafi yerine ay masallah ne guzel olmussun nasil buyumus allah saglikla gostersin sozlerini duymak dunyalara bedel rabbime sukurler olsun allahim yuzlerini sagsaglim gostersin insallah :))))
Aglama canim.mutlu olma vaktiIyi bayramlar, canlarım! Aglatiyorsunuz benii)
Bende bayram dönüşü yikicam camasirlari eksiklerimi alicam. Az biraz eksigimiz kaldi artik cantamizi hazirlicaz ayy coo guzel heyecanlar bunlar..Bizim burda kimsemiz yok, herkes uzakta, kimse gelmeyecek bize, eşim çalışıyor, biz kizimla evdeyiz. Kardeşim istanbuldan gelecekti, yasakladim havaalanına yaklasmayi, korkuyorum. Dedim ilk posta bebek çamaşırları yikamaya başlasam bari)) Onları ayirirken,mutluluktan aglayasim var, Allahım diyorum, benmiyim, bebeğimin giyislerini hazirliyorum, benmiyim, kızımın içimde kipirdamalari hissediyorum, binlerce şükür, benim yaaa.
Iyisin değil mi canim Allah dualarimizi kabul etti bebislerimiziyaret sağlıkla kucağımıza da alalım iyi bayramlarHayırlı bayramlar canlarımmmmm. Rabbim mübarek günler hürmetine yavrularımızı kucaklamayi mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
Benim cok rahat gecti canim hic cekindigim gibi olmadi ayagimi on cama dogru da uzattim koltugu geriye cektim hic sismedi cok sukur. Senin nasil gecti?Ayyy bi yolcuda benim 9 saat nasil olcak bakalim :)
Benim bildigim sekerden olabildigince uzak olacaksin pirinc plavi kavun karpuz beyazDogru diyorsun canim bende dikkat ediyorum ama tam olarak nasil bir diyet uygulcm bilemiyorum gdiince doktorumla görüşüp duzenimi oturtacam artik
Bende oyle yapiyorum canim ama bugun ister istemez biraz tatli yedim tadinda birakicam artik. Karpuz eve bile almicam artik canim istemesin ki yemeyeyim hic. Ekmegi azalttim zaten sebze ve et tuketmeye calsiiyorum benim bildigim patates te sinirli olmali oda yukseltirmisBenim bildigim sekerden olabildigince uzak olacaksin pirinc plavi kavun karpuz beyaz
Ekmek yok protein cogaltilacak meyvelerden elmaya ve portakala izin var ama sularina yok haa bi de havuc ve suyu yok. Ben hepsini yapamam tam anlamiyla ama dikkat etmeye caliscam nefsimi korleyecek kadar az tuketicem onlari
İyiyim canım benim bayram telaşı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne miz olacak. Kızımı çok özledim kaç kiloda kaç cm oldu çok merak ediyorum. Bu arada oda takımına da karar verdik sizinde fikirlerinizi almak isterim. Oğlumda odayı yeşile boyatmistim oda yine yeşil kalacak nasıl olur sizce?Iyisin değil mi canim Allah dualarimizi kabul etti bebislerimiziyaret sağlıkla kucağımıza da alalım iyi bayramlar
Gayet ferah olur canım yeşil güzeldir huzurun rengi bu arada orda 2 beşik var o niye ikisini de mi alacaksınİyiyim canım benim bayram telaşı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne miz olacak. Kızımı çok özledim kaç kiloda kaç cm oldu çok merak ediyorum. Bu arada oda takımına da karar verdik sizinde fikirlerinizi almak isterim. Oğlumda odayı yeşile boyatmistim oda yine yeşil kalacak nasıl olur sizce?
Kizlar bende nasipse eylül yada ekim gibi doğum yapacağım ama birsey soracağım benim tansiyonum hep düşük çok kötü oluyorum böyle olan var mi aranızda ve ne yapıyorsunuz böyle olunca nedenide anlamış degilim kilo alimimda kötü değil sizce ?Insallah canim daha kan vermdeim birazdan gidicem
Çok güzel mağazadan mi yoksa internetten mi ve fiyatı nedir ben de alaçarım fikir olsun bana da iyi olmana çok sevindim hep iyi ve umutlu ol canimİyiyim canım benim bayram telaşı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne miz olacak. Kızımı çok özledim kaç kiloda kaç cm oldu çok merak ediyorum. Bu arada oda takımına da karar verdik sizinde fikirlerinizi almak isterim. Oğlumda odayı yeşile boyatmistim oda yine yeşil kalacak nasıl olur sizce?
Ne oldu ki canım dualarm seninle Allah sizi korusun canimCümleten hayırlı bayramlar kızlar, ben dünden beri hastaneyedeyimölüyorum sancidan yine, nolur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?