Allah yardimcin olsunCümleten hayırlı bayramlar kızlar, ben dünden beri hastaneyedeyimölüyorum sancidan yine, nolur dua edin bana
Canim doktorun ne diyor bu duruma?zayif misin acaba? Bazilarinda tansiyon düşük olur belki ondandir.Kizlar bende nasipse eylül yada ekim gibi doğum yapacağım ama birsey soracağım benim tansiyonum hep düşük çok kötü oluyorum böyle olan var mi aranızda ve ne yapıyorsunuz böyle olunca nedenide anlamış degilim kilo alimimda kötü değil sizce ?
İyiyim canım benim bayram telaşı. Cumartesiyi bekliyorum heyecanla kontrolüm var büyük ihtimalle şeker yüklemesi ve ciğer geliştirici iğne miz olacak. Kızımı çok özledim kaç kiloda kaç cm oldu çok merak ediyorum. Bu arada oda takımına da karar verdik sizinde fikirlerinizi almak isterim. Oğlumda odayı yeşile boyatmistim oda yine yeşil kalacak nasıl olur sizce?
Cümleten hayırlı bayramlar kızlar, ben dünden beri hastaneyedeyimölüyorum sancidan yine, nolur dua edin bana
Kizlar bende nasipse eylül yada ekim gibi doğum yapacağım ama birsey soracağım benim tansiyonum hep düşük çok kötü oluyorum böyle olan var mi aranızda ve ne yapıyorsunuz böyle olunca nedenide anlamış degilim kilo alimimda kötü değil sizce ?
Bende de ayni, cnm.Kizlar benim ikiuc gundur bacaklarimin arasi vajona kemigim agriyor ya varmi boyle olan acipmami oluyor acabaki tedirgin oldum cok
Benim de 2 gundur sağ kaburgam aciyo sanki bişeyler durtuyolar gibiBende de ayni, cnm.
canim o 2 haftadir benndede oluyor bazen artabiliyor. Baski gibi agriKizlar benim ikiuc gundur bacaklarimin arasi vajona kemigim agriyor ya varmi boyle olan acipmami oluyor acabaki tedirgin oldum cok
Gecmis olsun canim cok kasik agrisi mi yasadigin. Gecer insallah bir an once ne olacak bu enfeksiyonla bizim halimizmalesef kızlar yine enfeksiyon hemde +++lökosit çıktı, neden oldu bende anlamadim. Sancidan öldüm bittim, hala ağrılarım var, kadın dogumcumuzu çağırdık hastaneye, çok şükür bebegimiz iyi ama doktor bu kadar enfeksiyonun bebegede zarar verebilir dedi, öldüm geri dirildim vallahi. Yok boyle bi ağrı.
6 tane serum takıldı, desefin parol buscopan yapıldı sürekli. Ve kadin doğum servisinde yattım. Psikolojim alt üst oldu Kızlar
Hic deme umut ya, yaşım 30 ben daha böyle bi ağrı yaşamadım. Boyle bi kasık ağrısı olamaz, ilk 4 serumda ağrım dinmedi. Bi Koridor benim inlemelerimi dinledicanim o 2 haftadir benndede oluyor bazen artabiliyor. Baski gibi agri
Gecmis olsun canim cok kasik agrisi mi yasadigin. Gecer insallah bir an once ne olacak bu enfeksiyonla bizim halimiz
Yok canim zayıf degilim bu çocukta kilu hamile kaldım birazda tüp bebek olması etken kilo alimima sanırım ama benim hamilelikten once de normalde tansiyonum hep düşük olur hamilelikte daha kötü oldum ilk gebeligimde böyle değildi.Canim doktorun ne diyor bu duruma?zayif misin acaba? Bazilarinda tansiyon düşük olur belki ondandir.
Canım ya geçmiş olsun Allah a emanet olunuzHic deme umut ya, yaşım 30 ben daha böyle bi ağrı yaşamadım. Boyle bi kasık ağrısı olamaz, ilk 4 serumda ağrım dinmedi. Bi Koridor benim inlemelerimi dinledi
Halada ne sağıma ne soluma dönemiyorum, 15 dakka bi yaklaşık 1 dakika kasiliyorum. Bi an önce geçsin diye Rabbime dua ediyorum
Teşekkür ederim canım. Anne koltuğunun arkasında ki beşikten hediye gelmişti oğlumda. Nasip kızıma inşallah. Henüz almadık ama bunu düşünüyoruz.Gayet ferah olur canım yeşil güzeldir huzurun rengi bu arada orda 2 beşik var o niye ikisini de mi alacaksın
Cümleten hayırlı bayramlar kızlar, ben dünden beri hastaneyedeyimölüyorum sancidan yine, nolur dua edin bana
Canım hamilelikte tansiyon düşük oluyor. Asıl. Problem yüksek olması erken doğum sebebi. Bende hep 9-5 geziyorum. 8e düştüm mu elim ayağım kalmıyor. Bebeklerimiz artık büyüdü gece kalkıp birşeyler yediğimde gün boyu sıkıntı yaşamıyorumKizlar bende nasipse eylül yada ekim gibi doğum yapacağım ama birsey soracağım benim tansiyonum hep düşük çok kötü oluyorum böyle olan var mi aranızda ve ne yapıyorsunuz böyle olunca nedenide anlamış degilim kilo alimimda kötü değil sizce ?
Mağazadan canım. Abajur Cibinligi yatak örtüsü anne Koltugu dahil 4000 TL. Bunu almayı düşünüyoruz gibiÇok güzel mağazadan mi yoksa internetten mi ve fiyatı nedir ben de alaçarım fikir olsun bana da iyi olmana çok sevindim hep iyi ve umutlu ol canim
Daha almadık canım ama düşünüyorum bu takımı almayı odamızın da rengi yeşildi degistirmeyecegim uyar sanırımOyyy maşallah baya baya odanız hazır olmuş ne güzel , güle güle kullanmak nasip olsun inş cnm
Cnm çok geçmiş olsun ,rabbim acil şifa versin inşallahniye hastanedesin , hayırdır ?..
Düşük dediğin kaç ki tansiyonunzerafetli ?..
Canım aynı sıkıntıyı bende de vardı ama 3 gün sürdü geçti çok şükür büyüyoruz sanırım. Hatta dikişlerim bile sızladıKizlar benim ikiuc gundur bacaklarimin arasi vajona kemigim agriyor ya varmi boyle olan acipmami oluyor acabaki tedirgin oldum cok
Insallah gecer canim ya bende dönünce tekrar tahlil vericem gecti mi gecmedi mi diye. Cok su iciyorum insallah geçmiştir.benim bir ara cok yesile dönük akinti oldu heralde iltihap döküldü gibi dusundum insallah ta oyle olmustur. Bazen benimde kasilmalrim sık oluyor ama sonra geciyor bende rahatliyorum. Ozellikle dun 4 saat yolculuk yaptik baya yogundu ama cok sukur simdi yok. Kasik batmasi agrisi hala arada var ama sninki kadar yogun degil benimki.Hic deme umut ya, yaşım 30 ben daha böyle bi ağrı yaşamadım. Boyle bi kasık ağrısı olamaz, ilk 4 serumda ağrım dinmedi. Bi Koridor benim inlemelerimi dinledi
Halada ne sağıma ne soluma dönemiyorum, 15 dakka bi yaklaşık 1 dakika kasiliyorum. Bi an önce geçsin diye Rabbime dua ediyorum
Canim ilacalr mahvediyor insani ya benimde ilacalr yuzunden cok hizli basladi kilo alimi ben 12.haftada zaten 4 kilo.almistim millet hep verir ama ben kusmama ragmen heo kilo aldim. Dusuk olamsi yine yuksek olmaisndna iyidir canim ya insallah duzelirYok canim zayıf degilim bu çocukta kilu hamile kaldım birazda tüp bebek olması etken kilo alimima sanırım ama benim hamilelikten once de normalde tansiyonum hep düşük olur hamilelikte daha kötü oldum ilk gebeligimde böyle değildi.
Ay umut perişan oldum vallahi, çok şükür yinede Rabbime başka sıkıntı olmasın, bebişim rahat ya. Napayım dinleniyorum sürekli, inşallah kimse bu acıyı yaşamazInsallah gecer canim ya bende dönünce tekrar tahlil vericem gecti mi gecmedi mi diye. Cok su iciyorum insallah geçmiştir.benim bir ara cok yesile dönük akinti oldu heralde iltihap döküldü gibi dusundum insallah ta oyle olmustur. Bazen benimde kasilmalrim sık oluyor ama sonra geciyor bende rahatliyorum. Ozellikle dun 4 saat yolculuk yaptik baya yogundu ama cok sukur simdi yok. Kasik batmasi agrisi hala arada var ama sninki kadar yogun degil benimki.
Canim ilacalr mahvediyor insani ya benimde ilacalr yuzunden cok hizli basladi kilo alimi ben 12.haftada zaten 4 kilo.almistim millet hep verir ama ben kusmama ragmen heo kilo aldim. Dusuk olamsi yine yuksek olmaisndna iyidir canim ya insallah duzelir
Inşallah hic hissetmezsin yolu :)Canlarim bu gece yola cikiyoruz 9 saat gidicem nolur duanizi eksik etmeyin allgin izniyle gidip gelelim saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?