2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Iyi yolculullar canim ben de hep ictim ama bende o kadar etki etmedi niyeyse limon.
Ay umut perişan oldum vallahi, çok şükür yinede Rabbime başka sıkıntı olmasın, bebişim rahat ya. Napayım dinleniyorum sürekli, inşallah kimse bu acıyı yaşamaz
Insallah canimmm

umuttttt , sagol, canim, inşallah!
Zehra er27 , kisayolu yazarmisin, bakmak istiyorum)
Ben 50 tane yapiyorum, 50 tane de mastikli bisküvi yapacağım, bizim burda fazla kimsemiz yok, yeter diye düşünüyorum.
Ben internetten almadim canım, komşumuz pasajda bu işi yapiyor, top yekûn herseyimi ondan aldım. Oda süsleri, kapı süsü, magnetler vs. Bayramdan ertesi alicam hepsini. Resmini çeker atarım buraya.
Ben eşimin çalıştığı hastanede doğum yapicam, bu sebeple fazla yaptırıyorum, çalışanlar hekimler hemsireler falan gelir diye

Canim, çikolata doğuma yakın mi gelir, yoksa şimdi alıp buzdolapta mı saklayacaksin?
Aslında doğumdan az önce isteyeyim dedim, sonra karmaşaya gelmesin diye erken isteyeyim dursun dedim. Bayram öncesi sipariş verdim, önümüzdeki hafta ici gelecek oda, doğuma kadarda dolapta yada serin bi yerde muhafaza edicem canım

Evet oyle diyorlar hep ama ben çok çok halsiz oluyorum bu yuzden bu sekilde iyi hissetmeyince düşük yada yüksek iyi gelmiyor

Kızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm

Eklentiler

• IMG-20160708-WA0025.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG-20160708-WA0026.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20160708-WA0027.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 42
Naz_musti , odanizi Güle güle kullaninnnn, prenses onu kalemle çizsinnnnnn)))))
Benim kızım ziolaya ziplaya bir yatağı kırdı, şimdi ikinciyi halletmeye çalışıyor)))
Kapı süsü daha karar vermedim, canım, düşünüyorum)

Kızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm
Canım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kızınla mutlu ruzurlu günler yaşayın canım dunku kontrolün nasıldı kilo ve boyu nasıldı minikin teyzeki yer onu

Ah canım ne tatlı ya Rabbim sağlıkla huzurla dogurup büyütmek nasib etsin

Bende çok beğendimm, Rabbim genç odalarınıda almayı o günleride görmeyi nasip etsin inşallah

Canım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kızınla mutlu ruzurlu günler yaşayın canım dunku kontrolün nasıldı kilo ve boyu nasıldı minikin teyzeki yer onu
Canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum darısı size olsun insallah. Bugün kontrolümüzde vardı. Tam 26 haftayı doldurduk. Cadı 891 gram olmuş. Herşey gayet normal gelişimi günü de ilerliyor. Uzaklığı da 40.1 dedi. Çok şükür bin şükür. Pazartesi günü şeker yüklemesi yaptıracağım 50mg. Akşama da ciğer geliştirici iğne mi yaptıracağım 2 gün üst üste yaptıracak misim. 2 şer tane. Çok mutluyum kızımın ciğerleri gelişecek abisinde yaşadığımız sıkıntıyı yaşamayacagiz insallah

Çok şükür canim .herşey yolunda gidecek insallah Allah a emanet olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…