Iyi yolculullar canim ben de hep ictim ama bende o kadar etki etmedi niyeyse limon.Kizlar bu arada fil ayaklarimi indirmenin yolu gercekten limondan geciyormus bir surahi suya sadece bir yuvarlak dilim limon attim. hep. O suyu ictim ve gercekten bugun ayaklarim sismedi cok dikkatli bakinca cok hafif bi sislik var inanamadimse yaradi tansiyondan korkmayin benimki dusuk lduu le ic etkilemedi zaten okadarcik limonun tadi bile gelmiyor deneyin fil ayaklardan kurtulun
Insallah canimmmAy umut perişan oldum vallahi, çok şükür yinede Rabbime başka sıkıntı olmasın, bebişim rahat ya. Napayım dinleniyorum sürekli, inşallah kimse bu acıyı yaşamaz
Cook guzelmis canimmm gule gule dagitttBen süslere başladım)
Eki Görüntüle 1856072
Anamm ne güzeller, bende sipariş verdim bayram ertesi hazır olacak. 100 taneye 150 tl ödüycem, sen ne güzel yetenekliymissin :) kaç tane yapicanBen süslere başladım)
Eki Görüntüle 1856072
Ben internetten almadim canım, komşumuz pasajda bu işi yapiyor, top yekûn herseyimi ondan aldım. Oda süsleri, kapı süsü, magnetler vs. Bayramdan ertesi alicam hepsini. Resmini çeker atarım buraya.umuttttt , sagol, canim, inşallah!
Zehra er27 , kisayolu yazarmisin, bakmak istiyorum)
Ben 50 tane yapiyorum, 50 tane de mastikli bisküvi yapacağım, bizim burda fazla kimsemiz yok, yeter diye düşünüyorum.
Yok canım sadece magnetler 150 tl tuttu, oda süsleri kapı süsü ve diğer süslerde dahil 250 tl ödüycemZehra er27 , 150 ye oda süsleri dahil mi, yoksa sadece magnetler mi 150?
Aslında doğumdan az önce isteyeyim dedim, sonra karmaşaya gelmesin diye erken isteyeyim dursun dedim. Bayram öncesi sipariş verdim, önümüzdeki hafta ici gelecek oda, doğuma kadarda dolapta yada serin bi yerde muhafaza edicem canımCanim, çikolata doğuma yakın mi gelir, yoksa şimdi alıp buzdolapta mı saklayacaksin?
Evet oyle diyorlar hep ama ben çok çok halsiz oluyorum bu yuzden bu sekilde iyi hissetmeyince düşük yada yüksek iyi gelmiyorInsallah gecer canim ya bende dönünce tekrar tahlil vericem gecti mi gecmedi mi diye. Cok su iciyorum insallah geçmiştir.benim bir ara cok yesile dönük akinti oldu heralde iltihap döküldü gibi dusundum insallah ta oyle olmustur. Bazen benimde kasilmalrim sık oluyor ama sonra geciyor bende rahatliyorum. Ozellikle dun 4 saat yolculuk yaptik baya yogundu ama cok sukur simdi yok. Kasik batmasi agrisi hala arada var ama sninki kadar yogun degil benimki.
Canim ilacalr mahvediyor insani ya benimde ilacalr yuzunden cok hizli basladi kilo alimi ben 12.haftada zaten 4 kilo.almistim millet hep verir ama ben kusmama ragmen heo kilo aldim. Dusuk olamsi yine yuksek olmaisndna iyidir canim ya insallah duzelir
Canım çok çok çok beğendim. Nasipse bende en kısa sürede alıp başlamak istiyorum. Kapı süsü nasıl olacak aklında bir model var mı. Onunda resmini atarsan fikir olur hepimizeBen süslere başladım)
Eki Görüntüle 1856072
Ah canım ne tatlı ya Rabbim sağlıkla huzurla dogurup büyütmek nasib etsinKızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm
Bende çok beğendimm, Rabbim genç odalarınıda almayı o günleride görmeyi nasip etsin inşallahKızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm
Canım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kızınla mutlu ruzurlu günler yaşayın canım dunku kontrolün nasıldı kilo ve boyu nasıldı minikin teyzeki yer onuKızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm
Ah canım ne tatlı ya Rabbim sağlıkla huzurla dogurup büyütmek nasib etsin
Naz_musti , odanizi Güle güle kullaninnnn, prenses onu kalemle çizsinnnnnn)))))
Benim kızım ziolaya ziplaya bir yatağı kırdı, şimdi ikinciyi halletmeye çalışıyor)))
Kapı süsü daha karar vermedim, canım, düşünüyorum)
Bende çok beğendimm, Rabbim genç odalarınıda almayı o günleride görmeyi nasip etsin inşallah
Canlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum darısı size olsun insallah. Bugün kontrolümüzde vardı. Tam 26 haftayı doldurduk. Cadı 891 gram olmuş. Herşey gayet normal gelişimi günü de ilerliyor. Uzaklığı da 40.1 dedi. Çok şükür bin şükür. Pazartesi günü şeker yüklemesi yaptıracağım 50mg. Akşama da ciğer geliştirici iğne mi yaptıracağım 2 gün üst üste yaptıracak misim. 2 şer tane. Çok mutluyum kızımın ciğerleri gelişecek abisinde yaşadığımız sıkıntıyı yaşamayacagiz insallahCanım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin kızınla mutlu ruzurlu günler yaşayın canım dunku kontrolün nasıldı kilo ve boyu nasıldı minikin teyzeki yer onu
Çok şükür canim .herşey yolunda gidecek insallah Allah a emanet olunuzCanlarım benim güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum darısı size olsun insallah. Bugün kontrolümüzde vardı. Tam 26 haftayı doldurduk. Cadı 891 gram olmuş. Herşey gayet normal gelişimi günü de ilerliyor. Uzaklığı da 40.1 dedi. Çok şükür bin şükür. Pazartesi günü şeker yüklemesi yaptıracağım 50mg. Akşama da ciğer geliştirici iğne mi yaptıracağım 2 gün üst üste yaptıracak misim. 2 şer tane. Çok mutluyum kızımın ciğerleri gelişecek abisinde yaşadığımız sıkıntıyı yaşamayacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?