Bende artık beşik gardırop alayım diyor canım zaman çabuk geçiyo heyecan tavanMerhaba kizlar bizim bayram tatili iyizce yorucu gecmeye basladi pazartesi aksam evimize donucez rabbim nasip ederse. Bir yandan buralarin serinliğini birakip gitmek zor geliyor bir yandan da artik evimi ozledim bebeklerim icin hazirlik yapmak istiyorum. Artik isimleri netlestirmeliyiz hala tam karar veremedik. Bebikler isimsiz dogacak doktor konusuda muallakta dogum olacak hala doktor yok ortada.
Aynen canim ya 2 hafta olacak bebeklerimide cok ozledim gormek istiyorum cok. Anne evinde bile olsam evimide cok ozledimmnBende artık beşik gardırop alayım diyor canım zaman çabuk geçiyo heyecan tavan
Kendi evinin rahatı hiç bi yerde yok canım ya bende annemlere gittim bi gün zor kaldımAynen canim ya 2 hafta olacak bebeklerimide cok ozledim gormek istiyorum cok. Anne evinde bile olsam evimide cok ozledimmn
Olsun canım sen de başka eksikleri tamamlarsın bizim ilk olunca heves oluyorBen birşey alamiyorum yaaa, arkadaşlarım sağolsunlar, bırak eksiğimi, fazlası varrrrr, hepsi güzel, marka, kaliteli verdiker, birşey alayım diyorum, aklıma gelmiyor. Hatta elimde olanlari da giydirmeye yetisirmiyiz diyorum, büyümeden)))
Evet, ben büyük kızımı iki sene önce evlatlık aldığımda, bütün hevesimi onunla aldımmmmm))))zabüyük post: 47223870 .!.:Olsun canım sen de başka eksikleri tamamlarsın bizim ilk olunca heves oluyor
Yaa evlatlikmi aldın, bravo vallahi. Ben çok takdir ediyorum boyle aileleri. Bizde almaya kalktık ama ne prosedürler istediler, vazgeçtik geri. Rabbim simdi nasip etti çok şükür. Her iki evladinida saglikli uzun ömür diliyorumEvet, ben büyük kızımı iki sene önce evlatlık aldığımda, bütün hevesimi onunla aldımmmmm))))
Her birimizin ayrı bir hikayesi var Allah kızlarına ve size uzun sağlıklı ömür versin ben de kutluyorum siziEvet, ben büyük kızımı iki sene önce evlatlık aldığımda, bütün hevesimi onunla aldımmmmm))))
Amin, canım, teşekkür ederim!Her birimizin ayrı bir hikayesi var Allah kızlarına ve size uzun sağlıklı ömür versin ben de kutluyorum sizi
Kendini garantiye almak istiyo cimcime mutluluğunuz daim olsun canımZehra er27 , amin, canım, sağol. Sabırsızlıkla kardeşini bekliyor şimdi)) Dün bana diyor, bebeklere bakma zor mu, cok2mu zaman alıyor? Evet dedim, yani benimle artık ilgilenemiyecek misin diyor)) Olur mu öyle şey, kızım, dedim. Ikinizlede ilgilenirim ben))
Oyyy kuzum benim, bahtları açık olsun inşallah :)Zehra er27 , amin, canım, sağol. Sabırsızlıkla kardeşini bekliyor şimdi)) Dün bana diyor, bebeklere bakma zor mu, cok2mu zaman alıyor? Evet dedim, yani benimle artık ilgilenemiyecek misin diyor)) Olur mu öyle şey, kızım, dedim. Ikinizlede ilgilenirim ben))
Aynen canim sonunda bugun evime gidiyorum 1-2 hafta misafirim olacak ama insallah sonra rahat edeceğim. Gercekten 15 gundur iyi yoruldum hem dinlenmeye hemde bebeklerimi görmeye ihtiyacim var.Kendi evinin rahatı hiç bi yerde yok canım ya bende annemlere gittim bi gün zor kaldım
Gule gule kullan insallah canimmmm cok guzellerrrrrEki Görüntüle 1856634 Eki Görüntüle 1856635 Kızlar ben de bugun bunları civilden aldım Allah giyindurmayı kullanmayı nasip etsin olmayana da versin Allahim
Masallahhh canimmm bize kimseden fayda yok valla. Herseyi aliyoruz kendimiz. Annem ve kayinvalidem birseyler yapiyor sagolsunlarr bizde diger eksikleri tamamlıyoruz . saglikla gelsinler de bebekler...Ben birşey alamiyorum yaaa, arkadaşlarım sağolsunlar, bırak eksiğimi, fazlası varrrrr, hepsi güzel, marka, kaliteli verdiker, birşey alayım diyorum, aklıma gelmiyor. Hatta elimde olanlari da giydirmeye yetisirmiyiz diyorum, büyümeden)))
Güle gülekullanın çok güzelmiş canim bizde daha birsey yok sorun su ki ne yapacagimi bilemiyorum vefaat eden oğlumun eşyaları beşiği olduğu gibi duruyor ve doğru dürüst hiç kullanamadık kızıma şimdi esim bu oglumuza kullanalım diyor ama ben çok üzülüyorum tekrar alalım diyorum sizce ne yapmaliyim kızlarKızlar bizde bugün odamızı aldık. Çok duygusal geçti anılar canlandı. Insallah kızım bu odanın içini doldurur. Darısı size canlarımmmmm
Kuzuma kızıma çıkmış pardonGüle gülekullanın çok güzelmiş canim bizde daha birsey yok sorun su ki ne yapacagimi bilemiyorum vefaat eden oğlumun eşyaları beşiği olduğu gibi duruyor ve doğru dürüst hiç kullanamadık kızıma şimdi esim bu oglumuza kullanalım diyor ama ben çok üzülüyorum tekrar alalım diyorum sizce ne yapmaliyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?