2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

arkadaslar bende kasimda dogum yapcam insallah. ayintilida bebegimin kalbinde 4 bosluk cikti doktorunuz doguna kadar kapanabilir dedi ama ya kapanmazsa diye korkuyorrum etrafijizda boyke bisey hic duydunuzmu

Kızlar 5 atina girdim ama hala bulantilarim devam ediyor ve sürekli tansiyonum düşüyor geçen hafta serum taktılar ve bacaklarim da morarmalar başladı sizdede böyle sorunlar varmii

canlar çok şükür döndüm ikimizde gayet iyiyiz ama dönüşteki trafikten 14 saatte geldik o beni bitirdi valla ama çok şükür rabbime sağsalim geldikya başka bişey istemem yani dün bütün gün uyudum yemek yedim uyudum hep mesajları okudum kimsede sıkıntı yok heralde çok şükür
sadece aşırı yemekten boğazım enfeksiyon yapmış fena üşütmüşüm dayancaz ıhlamura şimdi

Rabbim hayırlı evlat eylesin darısı da bana olsun ins

Kızlar 5 atina girdim ama hala bulantilarim devam ediyor ve sürekli tansiyonum düşüyor geçen hafta serum taktılar ve bacaklarim da morarmalar başladı sizdede böyle sorunlar varmii
sanırım bulantı için zofran ın iyi geldiğini söylüyorlar, yınede doktoruna bi danış istersen. sanırım aramızda böyle mıde bulantı yaşayan pek arkadaşımızda yok

Eki Görüntüle 1856634 Eki Görüntüle 1856635 Kızlar ben de bugun bunları civilden aldım Allah giyindurmayı kullanmayı nasip etsin olmayana da versin Allahim
Canım iyi günlerde giydir kuzucuga çok güzeller.

Sorma canım bende bu durumdan muzdaribim. Oğlumun beşiği var hiç yatamadı yavrum kardeşine nasip olacak inşallah. Her baktığımda oğlum geliyor aklıma. Kızım tesellim olacak sende evladını düşün sıkıntı etme. Veren rabbim alanda Rabbim. Kısa süreli bir emanetmiş ne yapalım. Bizim de sınavımız böyleymiş

Canım bulantilarin için medpamid kullanabilirsin. Her ogunden yarım saat once

Ya ilaçlar ise yaramıyor canim ya bu aralar çok kotuyum doktorumda bisey demiyor kasiklarimda çok ağrıyor bu hamileligim çok kötü geçiyor yaa

Canim benimki baya yaşadı bu durum beni çok uzuyor onun kıyafetlerini ben nasıl diğer oğluma giyderecem ki diğer oğlum giyemedi doğru dürüst giydikleri de var ama icim gidecek onu hala unutamadim ilk günkü gibi acısı çok zor sizde nasil durum ?

Xanim bende erken doğum yaptım 25 haftalık. 2 gün yaşadı kuvezde kaldı oda takımının geldiği gün doğdu. Allahtan iade aldılar da verebildik. Yaklaşık 2 ay eve giremedim 2 ay sonra kızım varlığıyla tesellimiz oldu çok şükür bin şükür şimdi abisi için alınan beşikte o yatacak. Senin durumun yaşanmışlıkların daha da zor tabi ki Rabbim sabrini artırsın. Ben iki günlük kuzumu özlerken senin özlemini düşünemiyorum. Rabbim doğacak yavrularımıza uzun sağlıklı ömür nasip etsin

Gecmis olsun canim iyi olur insallah hemen... Bizde döndük ama misafir var bu hafta pek rahat gecmicek gibi.hayirlisi artik rn aizndan birazdan kendi evime gidicem
Canim bence oyle dusunme verende allah alanda onemli olan o bence. Sende oyle dusun o aci icinden hic cikmicak hep icinde kalacak o yuzden somdi yeni yavrunla teselli et kendini.

Amin canım ben üç ay emzirdim öptüm kokladim doyamadim bile kuzuma acısı dün gibi aradan üç sene geçti çok şükür ki mevlsm bu kuzumu verdi ins doğup büyümesini sağlıklı ve hayırlı olmasını da nasip eder bir oğlumu aldı mevlam bir oğlumu verir ins senin de kızın sağlıkla doğar ins çok zor kac günlük olursa olsun vefaat eden bu yuzden seni de anlıyorum ama çok görmek çok daha fazla üzüntü vede acı demekmis

Allah sabır versin canim başka söylenecek söz bulamıyorum Allah Teala doğacak çocuklarına uzun omur versin ihsallah .Kendini pek uzme yani evlattir ama şöyle DÜŞÜN tertemiz günahsız bir şekilde Allah Teala nin karşısına çıkacak ahirette sana sefeatci olacak .. Böyle dusun sevgilerimle

P
İllaki anılar gözünün 9nunden gitmiyor insanın

Gunaydin kizlar dun gece dugun vardibiraz oyuna kaptirmisim butun gece karnim agridi hic uyumadim bi daha cok dikkat edicem bisey olmaz olmaz dediler oynattilar burnumdan geldi ya

Kızlar gece bir sağa dönüyorum bir sola bir sırtüstü, hiçbirinde uzun süre kalamıyorum .. Hsmile yastığı kullananız vardı aranızda , faydasını görüyor musunuz , iyi oluyor mu gerçekten ?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…