2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Gunaydin kizlar dun gece dugun vardibiraz oyuna kaptirmisim butun gece karnim agridi hic uyumadim bi daha cok dikkat edicem bisey olmaz olmaz dediler oynattilar burnumdan geldi ya
ayy canım, benim doktor özellıkle tembıhledı bak yaz gelıyor sakın göbek atmak aklından geçmesin haa demişti :) bende severim oynamayı. düğünlerde zor tutuyorum kendımı ama en iyisi tehlıkeye atmamak

Canim ne bileyim bisey olmaz amma simariyorsun bi sen hamilesin sanki falan diyolar bi daha oynamam ozmaman benim doktor sagolsun bisey soylemiyo

Teşekkür ederim çok haklisin Allaht
Teşekkür ederim çok haklisin zaten Allahtan hep hayirlisini dileyip istedim nasip şimdiye olur ins bakalım kıyamette ne varsa onu yaşayacağız Allahın takdirine boyun egdik kismet

Iki gun once kardesimin dugunu oldu 6 bucuk aylik hamileyim zorlamalara ragmen oynamadim sonuçta eğlence herzaman olur ama bebegimiz cefa cekecekse gerek yok dünyadaki en kıymetli varlık evattir

Sorma valla hem ne oynamak millet bakip guluyo deli diye bide arnavutuz salvar bile giydim o gobekle ama acisi fena cikti agriyla eee kendim kasindim yani
Aslında birsey olmaz ama abarttiysan bilemem tabi yoksa ne olacak iki göbekten geçenlerde bende akrabamizinkinde attim annem kızdı sonra karnım ağrıdı ama geçti korkma hemde ağır göbek halayiydi geçen haftada en küçük erkek kardesimin dugunu oldu annem zorladı ama babam oynamasin dedi korktum zaten ben öncesinde oyle karın ağrısı olunca ama birsey olmaz geçiyor korkma canım

Canim ne bileyim bisey olmaz amma simariyorsun bi sen hamilesin sanki falan diyolar bi daha oynamam ozmaman benim doktor sagolsun bisey soylemiyo
Canim birsey olmaz rabbimin izniyle merak etme. Sadece bundan sonra birazcik daha dikkat et ki sorun olmasin. Bende oynayamiyorum misafirim var herkes havuz sefasinda ben ic gecirerek golgeden onlara bakiyorum ama bu yaz bebeklerimi bekleyerek gececek o yuzden mutluyum.birde o kadar hareketliler ki masallahh 3 4 gundur karnım surekli oynuyor...

muhip , cnm, faydası varda, rahat ediyorsun yatarken, ama bu dönmeler bende de var, uzun yatamiyorum, agirmaya başlıyor yanım, ayağım)

Evet cnm ya hangi tarafıma yatsam biraz vakit geçince , Bzm kız pıtpıtlıyor, dönmek zorunda kalıyorum Ayy faydası varsa bende alam o zmn yaw hamile yastığı

Denizin veya havuzun ne sakıncası var ki ?

Denizin veya havuzun ne sakıncası var ki ?
Havuza enfeksiyon kaparim diye girmiyorum zaten idrar yolu enfeksiyonum var gecmedi bir türlü. Yoksa girerim havuza. Denize de cok sicak oldugu icin gitmiyorum yoksa denize girerim. Doktorum denize de havuza da girebilirsin diyor aslinda.

Havuza enfeksiyon kaparim diye girmiyorum zaten idrar yolu enfeksiyonum var gecmedi bir türlü. Yoksa girerim havuza. Denize de cok sicak oldugu icin gitmiyorum yoksa denize girerim. Doktorum denize de havuza da girebilirsin diyor aslinda.
Deniz sıcak olduğu için girmiyorum derken zaten sıcak olması gerekmez mi ben geçen hafta girdim çok şükür bir sorun olmadı ins size de olmaz

Kızlar ya, bebişleriMiz büyüyor ya ben eskisi kadar hareketlerini yoğun hissetmiyorum, yani oynuyor farkediyorumda gözle göremiyorum mesela. Alanı daralıyor ondan mi acep

Deniz sıcak olduğu için girmiyorum derken zaten sıcak olması gerekmez mi ben geçen hafta girdim çok şükür bir sorun olmadı ins size de olmaz
Hava sicak oldugu icin demek istedim. Biraz bunaltiyor beni sicak hava. Biraz zor kavuştum ya ondan heralde. Bu yaz boyle gecsin ben raziyim
Kızlar ya, bebişleriMiz büyüyor ya ben eskisi kadar hareketlerini yoğun hissetmiyorum, yani oynuyor farkediyorumda gözle göremiyorum mesela. Alanı daralıyor ondan mi acep
Canim bende bazi gunler elimi koyunca hissediyorum ama disaridan goremiyordum 4 5 gundur cok daha met goruyorum seninde netleşir

Kizlarrr sonunda bebislerimi gördüm uyuyorlardi ama cok guzellerdi. 1081 gram kizim 1061 oglum olmuss doktorum en az 1 ay daha sabretmemiz lazim 34 te rahatlalriz 36 37 yi gorursek super dedi. Kizimin yuzunu yine net göremedim ama maslalah o kadar hareketlilerki

Canım pazartesi sağlık ocağında randevum vardı hemşire hareketi günde 1 defa hisssetsen yeterli bizim için alanı daraldığı için hareketleri kisitlaniyormus

Gozun aydın canim maşallah kuzularina gelişimleri cok güzel ve boyları nasildi şeker yüklemesi ni ne yaptın

ay maşallahh ne güzel büyüyorlar, inşallah umut yaa şu 36 ları bi görelim. kurban bayramı sanırım hepimizin beklediği tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…