2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Sinirlerim cok bozuk psikolojik olarak coktugumu hissediyorum surekli beynimde bi cocugu tasimayi beceremexin sesi var deliricek gibi hissediuorum
Hiç öyle düşünüp bebeğini de kendini de üzme biz kadere iman etmiş insanlarız Rabbim koruyacak onu kendini suçlaman çok yanlış bu olanlar bizim elimizde değil ki sakin ol kendine gel az kaldı İnşaAllah canım benim

Sinirlerim cok bozuk psikolojik olarak coktugumu hissediyorum surekli beynimde bi cocugu tasimayi beceremexin sesi var deliricek gibi hissediuorum

Çok canım ya daha neler öyle düşünme.
Herşeyin bir sebebi var daha sonradan mutlaka şükür edeceğimiz sonuçları var.
Su an için tek şey dojtorumyzun dediğini yapmak sabırlı olmak ve iyi düşünmek...
Hepimiz tedirginiz sanma ki bizler rahatız.
İyi dudunup iyi çağıralım insh.
Hep duamizdasin.

Aynen öyle canım benim helal sana

Canlar duanizi eksik etmeyin nolur enfeksiyon dysuse gecti masallah subhanallah bundan sonra ayaga kalkamicam ama cok sukur yeterki oglumu bagislasin rabbim duaniza ihtiyacimiz var hepinizi seviyorum

Canlar duanizi eksik etmeyin nolur enfeksiyon dysuse gecti masallah subhanallah bundan sonra ayaga kalkamicam ama cok sukur yeterki oglumu bagislasin rabbim duaniza ihtiyacimiz var hepinizi seviyorum

Canım benim bizde seni seviyoruz
Çok şükur maşallah yok olsun mikroplar :)

Duamizdasin hiç unutma

Oh MasaAllah daha korkma Allahın izniyle bişey olmiycak sadece yat dinlen moralini yüksek tut bebeğini kucagina alacağın günü düşün dualarimizdasin

Cok sukir canim yatarak kalkarak geciyor gunler. Bugun raporumuzu aldik okula vericez. 1500 er gram olduk yuvarlaniyoruz artik resmen hazırlıklar hiz kazandi bugun çamaşırlarını yikamaya basladim...eksiklerimiz de az kaldi
Canim sakinnn oyle dusunme olur mu? Isyan etme dua et hayirlisini iste. Bu bebegi nasil sartlarda kazandigini hatirla. Birazcik daha dayan. Ikiz annelri topiginde bir arkadas 31+6 da dogum yapti kuvozde ama coo saglikli bebekleri. Birazcik daha dayan sadece

Oy maşallah bayağı buyumusler
Bende haftaya gidicem nasipse doktora çok merak ediyorum.
Bende yikadim utuledim az kaldı eksikleri.

Hayırli olsun raporunda sağlıkla kullan canım.

Kaç gündür giremedim neler olmuş neler babyinlove ve umuttttt çok geçmiş olsun hakkınızda hayirlisi olsun dikkat edin birde üzülmeyin hersey olacağına varıyor bende ilk cocugumda erken doğum yapmıştım ama gayet iyi oldu hersey doğarken sorunsuzdu sonrasında sıkıntı olduğu için problem olmuştu bu arada 34 haftalık doğum yapmıştım siz merak etmeyin hersey Allahın izniyle de güzel olacak yeter ki içinizi rahat tutun

Bu arada yarin doktor kontrolumuz var çok merak ediyorum ne zaman doğum ve diğer konular doktorumuz ne diyecek

Kızlar Yenidoğan bebek bezi olarak ne alicaksiniz ben molfix aldım nasıl sizce
Molfikx doguma hazırlık paketi var, minicoda 45 tl, joker baby de 75 tl, ben internette 40 tl ye aldim, icinde hem yenidogan bir paket, hem sonrasi 1 paket, alt değiştirme örtü bir paket, 2 paket ıslak mendil, 2 ad dogum sonra kadin bezi var.

Bende ondan aldım canım minico ama kadın bezi yoktu

Oy maşallah bayağı buyumusler
Bende haftaya gidicem nasipse doktora çok merak ediyorum.
Bende yikadim utuledim az kaldı eksikleri.

Hayırli olsun raporunda sağlıkla kullan canım.
büyümüştür senn kuzularda canım ben yıkadım artık yarın öbür gün ii hissedersem ütülücem ve çanamızı hazırlıcam. rabbm hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin şu günleri de
Kızlar Yenidoğan bebek bezi olarak ne alicaksiniz ben molfix aldım nasıl sizce
ben prima premium care alıcam canım diğer yorumlarda yenidoğanlar hep sızdırıyor diye okudum belki 2 numaraya geçince değiştirirm. şimdilik 2 paket prematüre aldım ne olur ne olmaz diye
inş vakitlice gelirler canım yaaa. ciğer geliştiricileri oldum bundan sonrası rabbime emanet inşallah 5 6 hafta daha bekler kuzucuklarım ama hazırlık yapmak bile o kadar güzel ki bize bugünleri yaşatan rabbime şükürler olsunnn
Daha önce dogum yapan arkadasimlarimin tavsiyesiyle prima aldim.
Islak mendilde üni baby Yenidoğan önerdiler onu aldım canim.
bende prima aldım 0 numara 2 kutu. 1 numarayıda alıcam 2 paket inşallah. bende uni baby ıslak mendil aldım 12 li kutu n 11den baya hesaplı oldu. azbir eksiğimiz kaldı inşallaj

Inş vaktini beklerler ama nasip ne zamansa oyle oluyor hayırlısı olur ins

Prima özellikle kız çocuklarında onerilmiyo canım ya bide İsrail mali o yüzden ya canbebe ya molfix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…