- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Evet molfix aldım bendeKızlar Yenidoğan bebek bezi olarak ne alicaksiniz ben molfix aldım nasıl sizce
Evet cnm, ben baktigimda bazilarda yazmiyordu, satici reklam amaciyla koyuyor cnm.Bende ondan aldım canım minico ama kadın bezi yoktu
Can nasılsın oglusun nasilKizlsr Nasilsiniz bez muhabbeti gorunce dayanamadim prima kiz bebkeemlesefpiikyaiyo etrafimdaki herkes yaadiogluslarda sorun yokt oiyama prenseslerde co srun
Bende moEvet molfix aldım bende
canım nasılsın, ne durumdasınKizlsr Nasilsiniz bez muhabbeti gorunce dayanamadim prima kiz bebkeemlesefpiikyaiyo etrafimdaki herkes yaadiogluslarda sorun yokt oiyama prenseslerde co srun
büyümüştür senn kuzularda canım ben yıkadım artık yarın öbür gün ii hissedersem ütülücem ve çanamızı hazırlıcam. rabbm hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin şu günleri de
ben prima premium care alıcam canım diğer yorumlarda yenidoğanlar hep sızdırıyor diye okudum belki 2 numaraya geçince değiştirirm. şimdilik 2 paket prematüre aldım ne olur ne olmaz diye
inş vakitlice gelirler canım yaaa. ciğer geliştiricileri oldum bundan sonrası rabbime emanet inşallah 5 6 hafta daha bekler kuzucuklarım ama hazırlık yapmak bile o kadar güzel ki bize bugünleri yaşatan rabbime şükürler olsunnn
bende prima aldım 0 numara 2 kutu. 1 numarayıda alıcam 2 paket inşallah. bende uni baby ıslak mendil aldım 12 li kutu n 11den baya hesaplı oldu. azbir eksiğimiz kaldı inşallaj
Canım bu ay ki yumurtanın bence benim ilk redavimde 10 mm di her ay farkli oluyor.Allah tez zamanda güzel haberlerini yazdırdı buraya dualarimiz seninle bizi bilgilendir aradaArkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Geçen ay tüp bebek denedim 6 yumurta oldu 1 toplandı ancak dollenmedi negatif sonuçlandı. Beni adet ikinci günü gel rahim ilaçlardan zarar gördüğü diye çağırdılar. Gittim baktılar 10 mm yumurt an var dediler.anlamadığım geçen ay 15 günde 10 mm olan yumurta bu ay hemen nasıl 2.gün 10 mm oldu.geçen aydan kalan yumurta mı bu yoksa bu adet dönemimde oluşan yumurta mı. Şimdiden teşekkürler umarım herşey dilediğiniz gibi olur benim yaşadıklarımı yasamazsiniz
Hadi yaaa bende komili ki alsam diyorum kararsizim.Prima özellikle kız çocuklarında onerilmiyo canım ya bide İsrail mali o yüzden ya canbebe ya molfix
Canim annem kalin battaniye almis. Biz polar gibi olanlardan aldik 10 lu takim dada var. Kayinvalidem de örüyor baya oldu yani battaniyeay sorma valla birde kiz erkek olunca adaletli de olsun diye perisan oluyorum.camasirlariniz kurudu yarin utulenio yerlesecek.Merakla bekliyoruz canım.
Fazla alım aklıma gelmedi ya mutlaka daha uygun olmuştur öğrenicez bakalim insh.
Battaniye kaç tane yaptın canım ya
2 tane var ikisi içinde 2 mi 1 mi alsam diyorum.
Bu ikiz işi alışverişte de zormus ya
Maddi değil
Hep iki almaya calisiyorsunama neden hep 2 lazım olur onu bulmak lazım :)
S sanslianne vebabyinlove
Nasıl oldunu
Canim gecmis olsun insallah cok ddaha kilo alir ilerler haftan. Dinlen dikkat et ki bebegin zamaninda dogsun.Herseyguzelolcak , sağol, cnm, kızımı özledim taburcu oldum zorla, evde yatiyorum. Alfamet yazdı doktorum, kizim 1689 gramm oldu, doktorum dedi iki kiloya ulasalim, riski azalir. Inşallah zamanında doğum yaparız hepimiz.
Rabbim şifa versin inşallahHerseyguzelolcak , sağol, cnm, kızımı özledim taburcu oldum zorla, evde yatiyorum. Alfamet yazdı doktorum, kizim 1689 gramm oldu, doktorum dedi iki kiloya ulasalim, riski azalir. Inşallah zamanında doğum yaparız hepimiz.
Herseyguzelolcak , sağol, cnm, kızımı özledim taburcu oldum zorla, evde yatiyorum. Alfamet yazdı doktorum, kizim 1689 gramm oldu, doktorum dedi iki kiloya ulasalim, riski azalir. Inşallah zamanında doğum yaparız hepimiz.
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Geçen ay tüp bebek denedim 6 yumurta oldu 1 toplandı ancak dollenmedi negatif sonuçlandı. Beni adet ikinci günü gel rahim ilaçlardan zarar gördüğü diye çağırdılar. Gittim baktılar 10 mm yumurt an var dediler.anlamadığım geçen ay 15 günde 10 mm olan yumurta bu ay hemen nasıl 2.gün 10 mm oldu.geçen aydan kalan yumurta mı bu yoksa bu adet dönemimde oluşan yumurta mı. Şimdiden teşekkürler umarım herşey dilediğiniz gibi olur benim yaşadıklarımı yasamazsiniz
Komili yeni çıkarttı galiba dimi bezi yani kullananlardan dinlemek lazım nasıl diye ama bana kalırsa molfix al risksiz olur herkes memnun özellikle yenidoganlardaHadi yaaa bende komili ki alsam diyorum kararsizim.
Canim annem kalin battaniye almis. Biz polar gibi olanlardan aldik 10 lu takim dada var. Kayinvalidem de örüyor baya oldu yani battaniyeay sorma valla birde kiz erkek olunca adaletli de olsun diye perisan oluyorum.camasirlariniz kurudu yarin utulenio yerlesecek.
Canim gecmis olsun insallah cok ddaha kilo alir ilerler haftan. Dinlen dikkat et ki bebegin zamaninda dogsun.
Amin canım insh hepimiz için.
Evinde olmana sevindim herşey daha güzel devam eder böyle insh.
Canım benim ilk oğlum doktorlar varikosel var esimde eğer ameliyat olmazsan olmaz dediler ama nasip oldu kısmet degilmis ama dogdu yaşadı malesef vefaat etti ikinci çocuğumuz ise olayinca uzun süre tüp bebek yaptırdık ben o dönem çok stresliydim ve yaşıma göre çok az yumurta çıktı çok üzüldüm hatta birakacaktim devamını .doktorum 1 tanesi bile kaliteli olsa yeterli dedi ve 4 yumurtadan biri kalitesiz biri kaliteli dolleneni transfer ettiler çok sukur suan hamileyim demek istediğim su ki her dönem ayrı ayrı olur dedi doktorum sen stresli olmayacaksin.rahat ol ins önümüzdeki ay hersey olumlu olur iyi düşün iyi olsun birde o dediğin gelişmiş yumurta geçen aydan kalmaz yumurtalar düzenli bir şekilde her ay kendini yeniliyor
İlaç etkisi okabur verilen dozlar aynı miydi
Eğer aynı bile olsa vucud her ay farklı tepkiler verebiliyor
Bir tedavi bir yumurta 20 mm ulaştı diğeri 10 mm bike değildi iptal oldu
Biri de hiç yumurta gelişmedi.
Ertesi ay aynı tedaviyle 12 yumurta topladı 8 işlem yapıldı.
Her ay farklı tepkimeler olabilir.
Hormonlar rahat olabilmek pozitif düşünmek sıradan ama çok önemli.
Dilerim diğer tedavi bizde herşey çok güzel olur....
Sagolun arkadaşlar cevap için Rabbim dileklerinizi kabul etsin sıra sıra boy boy yavrularınız olsun kucağınızda
Amin canım insh hepimiz için.
Evinde olmana sevindim herşey daha güzel devam eder böyle insh.
İlaç etkisi okabur verilen dozlar aynı miydi
Eğer aynı bile olsa vucud her ay farklı tepkiler verebiliyor
Bir tedavi bir yumurta 20 mm ulaştı diğeri 10 mm bike değildi iptal oldu
Biri de hiç yumurta gelişmedi.
Ertesi ay aynı tedaviyle 12 yumurta topladı 8 işlem yapıldı.
Her ay farklı tepkimeler olabilir.
Hormonlar rahat olabilmek pozitif düşünmek sıradan ama çok önemli.
Dilerim diğer tedavi bizde herşey çok güzel olur....
Benim yorumum H herseyguzelolacak in arkadaşın orada çıkmış affedersin herseyguzelolacak yorumunun üzerine gibi olmuş bilerek yapılan birsry değildi S syhn61 orada sizi b ilgilendirdim kısmen herseyin hayirlisi olsun[/QUOTE
Canım gözün aydın ve maşallah oğluşunun nasıl iyi miKizlar kontrolden geldik durum auan icin iyiye gidiyor allahin izniyle sizinti var ama suyumuz eksilmiyor masallah subhanallah. Bi hafta daha tetikteyiz antibiotikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?