2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlsr Nasilsiniz bez muhabbeti gorunce dayanamadim prima kiz bebkeemlesefpiikyaiyo etrafimdaki herkes yaadiogluslarda sorun yokt oiyama prenseslerde co srun

Merakla bekliyoruz canım.
Fazla alım aklıma gelmedi ya mutlaka daha uygun olmuştur öğrenicez bakalim insh.

Battaniye kaç tane yaptın canım ya
2 tane var ikisi içinde 2 mi 1 mi alsam diyorum.

Bu ikiz işi alışverişte de zormus ya
Maddi değil
Hep iki almaya calisiyorsun ama neden hep 2 lazım olur onu bulmak lazım :)

S sanslianne ve babyinlove
Nasıl oldunu

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Geçen ay tüp bebek denedim 6 yumurta oldu 1 toplandı ancak dollenmedi negatif sonuçlandı. Beni adet ikinci günü gel rahim ilaçlardan zarar gördüğü diye çağırdılar. Gittim baktılar 10 mm yumurt an var dediler.anlamadığım geçen ay 15 günde 10 mm olan yumurta bu ay hemen nasıl 2.gün 10 mm oldu.geçen aydan kalan yumurta mı bu yoksa bu adet dönemimde oluşan yumurta mı. Şimdiden teşekkürler umarım herşey dilediğiniz gibi olur benim yaşadıklarımı yasamazsiniz

Canım bu ay ki yumurtanın bence benim ilk redavimde 10 mm di her ay farkli oluyor.Allah tez zamanda güzel haberlerini yazdırdı buraya dualarimiz seninle bizi bilgilendir arada

Prima özellikle kız çocuklarında onerilmiyo canım ya bide İsrail mali o yüzden ya canbebe ya molfix
Hadi yaaa bende komili ki alsam diyorum kararsizim.
Canim annem kalin battaniye almis. Biz polar gibi olanlardan aldik 10 lu takim dada var. Kayinvalidem de örüyor baya oldu yani battaniyeay sorma valla birde kiz erkek olunca adaletli de olsun diye perisan oluyorum.camasirlariniz kurudu yarin utulenio yerlesecek.
Canim gecmis olsun insallah cok ddaha kilo alir ilerler haftan. Dinlen dikkat et ki bebegin zamaninda dogsun.

Amin canım insh hepimiz için.
Evinde olmana sevindim herşey daha güzel devam eder böyle insh.

İlaç etkisi okabur verilen dozlar aynı miydi
Eğer aynı bile olsa vucud her ay farklı tepkiler verebiliyor

Bir tedavi bir yumurta 20 mm ulaştı diğeri 10 mm bike değildi iptal oldu
Biri de hiç yumurta gelişmedi.

Ertesi ay aynı tedaviyle 12 yumurta topladı 8 işlem yapıldı.

Her ay farklı tepkimeler olabilir.
Hormonlar rahat olabilmek pozitif düşünmek sıradan ama çok önemli.

Dilerim diğer tedavi bizde herşey çok güzel olur....

Komili yeni çıkarttı galiba dimi bezi yani kullananlardan dinlemek lazım nasıl diye ama bana kalırsa molfix al risksiz olur herkes memnun özellikle yenidoganlarda

Sagolun arkadaşlar cevap için Rabbim dileklerinizi kabul etsin sıra sıra boy boy yavrularınız olsun kucağınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…