2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aynısı bende de oldu canim annemin başının etini yedim niye böyle diye ama vücut alışiyo ondandir dedi zaman zaman agrir geçer dedi sonra Dra gittim hersey yolundaymis biz zor geldik buralara o yüzden çok evhamliyiz ama iyi bişey degil

Kizlar, anlamıyorum sizi, akliniza takilan birşey varsa, niye doktora gitmiyorsunuz? Neden gununuzu bekliuorsunuz? Bende kanama var diye, oturup meraktan psikolojimi bozmaktansa, 5 ayri ayri doktora gittim. Tip fakultedeki ultrason makinesi eski, kalp atisi hemen duymaz, onu beklemektense, iyi bir makinesi olan iyi bir doktora gittim, neden bir hafta fazla bekliyimki, merak korku sinirimi bozuyor. Simdi de bir ara bulantim, reflum kesildi, oturup neden kesildi diye
kendimi perişan etmedim, domtora gittim, kalp atışı gördüm, rahatladim. Ultrasonun zarari ispatlanmamis, ama stresten bebeğe zarar gelmesi ispatlanmis. Neden kendinize stres cektiriyorsunuz ve doktorunuzn verdigi tarihi bekliyorsunuz, o yogun, isi garantiye aldigi icin, uzak tarih veriyor, ama ille de o doktor ve o tarih diye birşey yok ki.

Ne tedirgin edici değil mi
Benim göğüslerim hala şiş ve hala sızlıyorlar. Bana da öyle bişey olsa sanırım bi paniklerdim. Ama yine de öyle çok çok panik yapma kendine. Yazık bebişine

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Olur ya daha kötü olursan al iznini dinlen evinde

Hadi gözün aydın
Zaten bütün hamilelik hesaplamaları son adete göre hesaplanıyor
Bize de o günler nasip olsun inş

Mesela doktorum crinone jele devam et dedi, baska domtor dediki, kanamn var, jelin faydasi yokki, simdilik kesilene kadar progestan hap yut dedi. Iyiki gittim yani ona, benim doktorum iyi, ona guveniyorum, ama diger doktorlarin akillarini neden kullanmiyim ki. Sonuçta bu benim bebeğim, benden daha çok onu doktor düşünecek değil ya.

Umut nasıl oldun ya, demin uzandım is yerinde sen aklıma geldin
Canim valla cok fenayim midem altust surekli bogazimda kusma hissi var.allah razi olsun düşünmen yeter valla. Birazdan son derse giricem kursu iptal ettim bugun duramiyorum ki cok kötü.
Birazdan cikmaya. Calisicam canim cikabilirsem bakalim ama gercekten yogunlastigi zaman cok zormus.
Kesinlikle bu konuda katiliyorum canim bende bebekelrin stresten cok etkilendigine inaniyorum onun icin hep rahatim hic birseyi kafama takmiyorum senaryo yazmiyorum midem bulanmiyorsa bulanmayabilir diyorum gogus agrim gecmistir bugun yarin yine baslar ne olacak diyorum. Ama tabi cok kafama taksam doktora giderim

Hadi hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim sizin icin. Harika bir duygu dimi?kaydettiniz mi sesini. Ben hala pismanin kaydetmedim diye.
Hadi hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim sizin icin. Harika bir duygu dimi?kaydettiniz mi sesini. Ben hala pismanin kaydetmedim diye.
Sagol canim benim inanamadim cok guldu doktor halime bide annesi bak bebegine dedikce tutamadim kendimi bi agliyorum bi guluyorum :) kayit yapmayi unuttul heyecndan 2 hafta sonra insallah

Hayirli olsun, cnm, senin adina çok seviniyorum, seni transfer gunu uzduler ya, o gunnen beri aklimdasin, herkes icin iyi olmasini isterim, ama sen ayrisin.
Canim benim senin dualarin meleginin dualari hep bizimleydi allah razi olsun sizden sende hep aklimdasin hep dua ediyorum benim teyzemde 4 ay kanama gecirdi nur topu gibi oldu cocugu allahin izniyle yavrun simsiki tutundu birakmaz seni insallah

Sagol canim benim inanamadim cok guldu doktor halime bide annesi bak bebegine dedikce tutamadim kendimi bi agliyorum bi guluyorum :) kayit yapmayi unuttul heyecndan 2 hafta sonra insallah
Ah o heyecan ahhhh....ben cok bekledim bu ani deseydin doktora
Kizlar bende hastayim ateşim yok ama burnum akiyor hapişiriyorum inş bişey olmaz
Canim gecmis ilsun birsey olmaz allahin izbiyle merak etme. Surekli balli limonlu su ic o cabuk geciriyor

kızlar merhaba 5+4 günlük hamile olduğumuzu öğrendik. Keseyi de gördük.
Fakat progestan hapı kullanmama rağmen progestoron hormonum 20 çıkmış.
Normal de kaç olması gerekiyor.
İğneyle falan arttırılabilir mi?

Canım çok geçmiş olsun.
Bazen günler daha ağır geçiyor.
Kendini rahatlatacak besinler dene canım.
Sakız bile dahil.naneli sakız çok iyi geldi bulanmama.

Hayırlı olsun.
Bende Kocaelideyim.aynı durumu yaşıyorum.
Birgün İstanbul daki doktorumuzu bizde birakicaz ama.burda kim olsa.biraz tedirginlik var.

Hayirlinolsu. Gözümüz aydın çok.sevindim.

Sakiz malesef mahveder beni canim. Normaldede midemi bulandirir zaten. Bugun hep yatarak geçti simdide yaniyor surekli. Ama olsun su halimle bile mutluyum.
Kızlardan ses yok bugün : )

umuttttt Nasıl oldun merak ettim
Canim eve geldigimden beru yatiyorum simdi bulanti gecti agri ve yanma basladi. Cok asiri yaniyor ya birsey dokunmus gibi sanki.. Ne yapsam bilemedim
Kızlar benimde kontorüm vardı. Çok şükür hersey yolunda bebişimin de iyi Allahım herkesin yüzünü guldursun
Ay canim hadi gozunaydin...benimde haftaya kontrolim insallah. Cok seviniyorum her guzel habere

Cnm, doktor bana geviskon surup yazdı, ayda 6 sise sgk hamilelere karsiliyormus, en cok onu kullaniyorlar hamisler.

Canim ben de gaviskon active kullaniyorum midem yaninca evde bulundur bence baya rahatlatiyor. Cok yoruldum bugun ben de simdi ciktim mesaiye kaldim ac bilac kosturdum hep hatta bi ara dalip gercekten de kostum sonra ayiktim hizli yuruyerek telafi ettim ne zor bi cumaydi..

Iyi akşamlar kızlar crinone jel kullananlar bu jel bi kac gundur hic çıkmıyor dışarı kafama takılıyor nerede birikiyor bu bu gun elinle bi bakayım dedim ayıptır söylemesi vajina girişimde birikiyormuş çamur gibi top olmus orda düşmüyor da nolucak boyle yarın da ilk Dr kontrolum var jeli kullanıp da bu durumda olan var mı

Renie duo kullan dedi banada drum yanma olunca yada gaviscon bulundur evde canim

Canim bunda endiselenecek bir sey yok ki herkes de olan durum banyoda elin temizken tortularu atip temiZle icini

Can'ım tedirgin olma , bende günde 2 tane kullanıyorum , genelde haftada bir topak şeklinden siyah tortu şeklinde kendiliğinden çıkıyor , doktorum normal dedş , bence elle falan temizlemeyin kızlar kendisi atıyor zaten .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…