bende de böyle oluyor cnm,topak topak birikiyor öyle camasira falan bulasmiyor.ben jeli her kullanmadan önce temizliyorum, bide doktora gidecegim gun sabah uygulayacagim jeli muayeneden sonra yapiyorum..Iyi akşamlar kızlar crinone jel kullananlar bu jel bi kac gundur hic çıkmıyor dışarı kafama takılıyor nerede birikiyor bu bu gun elinle bi bakayım dedim ayıptır söylemesi vajina girişimde birikiyormuş çamur gibi top olmus orda düşmüyor da nolucak boyle yarın da ilk Dr kontrolum var jeli kullanıp da bu durumda olan var mı
rahat ol canım herkeste oluyor telaşlanacak bi durum yok kendiliğinden çıkıyor o zaman zamanIyi akşamlar kızlar crinone jel kullananlar bu jel bi kac gundur hic çıkmıyor dışarı kafama takılıyor nerede birikiyor bu bu gun elinle bi bakayım dedim ayıptır söylemesi vajina girişimde birikiyormuş çamur gibi top olmus orda düşmüyor da nolucak boyle yarın da ilk Dr kontrolum var jeli kullanıp da bu durumda olan var mı
Korkmaa hiçBişey olmuyo :) tecrübeliyim ben o konuda. Alerjim var hala sabahlamalılar kalmaz bi 5-6 kez hapsururumKizlar bende hastayim ateşim yok ama burnum akiyor hapişiriyorum inş bişey olmaz
Canim olmazsa alayim onu ya esime diyeim de bulandikca mi iciliyor.Cnm, doktor bana geviskon surup yazdı, ayda 6 sise sgk hamilelere karsiliyormus, en cok onu kullaniyorlar hamisler.
Ay valla sorma dun kacta yattim bugun kacta kalktim yatmak ta yoruyor artik beni sanirim gece kabus gordum bir suru.Canim ben de gaviskon active kullaniyorum midem yaninca evde bulundur bence baya rahatlatiyor. Cok yoruldum bugun ben de simdi ciktim mesaiye kaldim ac bilac kosturdum hep hatta bi ara dalip gercekten de kostum sonra ayiktim hizli yuruyerek telafi ettim ne zor bi cumaydi..
Canim ben 3 4 gune bir tikaniklik hissediyorum cikmayinca mecbur elimle temizliyorum çünkü cok zorluyor beni.beya ztopaklar halinde geliyor.ozellille hapsurunca yada kusunca kendisi cikiyor.Iyi akşamlar kızlar crinone jel kullananlar bu jel bi kac gundur hic çıkmıyor dışarı kafama takılıyor nerede birikiyor bu bu gun elinle bi bakayım dedim ayıptır söylemesi vajina girişimde birikiyormuş çamur gibi top olmus orda düşmüyor da nolucak boyle yarın da ilk Dr kontrolum var jeli kullanıp da bu durumda olan var mı
Cnm, mide yanmasina ve reflu icin kullaniliyor. Bulanti icin dr baska bir ilac yazdi, onu almadim, zaten bir sürü ilac aliyorum diye.Canim olmazsa alayim onu ya esime diyeim de bulandikca mi iciliyor.
Ay valla sorma dun kacta yattim bugun kacta kalktim yatmak ta yoruyor artik beni sanirim gece kabus gordum bir suru.
Canim ben 3 4 gune bir tikaniklik hissediyorum cikmayinca mecbur elimle temizliyorum çünkü cok zorluyor beni.beya ztopaklar halinde geliyor.ozellille hapsurunca yada kusunca kendisi cikiyor.
Ay hadi hayirlisi olur insallah canimGünaydin kizlar bugun son kan tahlilim dua edin hamişlerim dualari kabul olur
Ben yine doktorumu bir arayayim da canim ona gore alayim bugun eczaneden cok canim yaniyor bazen dun okuldan erken gelmek orunda kaldikCnm, mide yanmasina ve reflu icin kullaniliyor. Bulanti icin dr baska bir ilac yazdi, onu almadim, zaten bir sürü ilac aliyorum diye.
Masalllah canim bir anda cok yukselmis digeri sonradan mi tutundu acaba?Kizlar sonucum 12 gun 554 sonucumrabbime şükürler olsun
Ay masalllah rabbim hayirlisi ile kese kalp atisi ve sonrada kucaginiza almayi nasip etsinnnkizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Büyük ihtimal öyle düşünyorum canim cunku bi 90 di diger gun 188 oldu iki gun snr yaptim 554 cikti işte şurda şüpheye dıstum bigunde iki kat olmus hayirlisi olsun rabbim saglikli versin umutcumMasalllah canim bir anda cok yukselmis digeri sonradan mi tutundu acaba?
Ay masalllah rabbim hayirlisi ile kese kalp atisi ve sonrada kucaginiza almayi nasip etsinnn
Amin canim aminnBüyük ihtimal öyle düşünyorum canim cunku bi 90 di diger gun 188 oldu iki gun snr yaptim 554 cikti işte şurda şüpheye dıstum bigunde iki kat olmus hayirlisi olsun rabbim saglikli versin umutcum
Canim o kisiden kisye degisr ama benim doktorum 17.gun yaklasik 6000 falandir demisti. Benimkine gore hesaplarsak 12000 falan çıkar degerini hep ikiye katlayarak dusun iki gune birkızlar bır sorum var 20. gun beta hcg kac olmalıdır?
5000 den yüksek olmalikızlar bır sorum var 20. gun beta hcg kac olmalıdır?
Sen nasıl oldun canım dr gittin miKızlar gebelikte bulantı için zencefil çayını okumuştum. Bi araştırın deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?