2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

bende de böyle oluyor cnm,topak topak birikiyor öyle camasira falan bulasmiyor.ben jeli her kullanmadan önce temizliyorum, bide doktora gidecegim gun sabah uygulayacagim jeli muayeneden sonra yapiyorum..

rahat ol canım herkeste oluyor telaşlanacak bi durum yok kendiliğinden çıkıyor o zaman zaman

Tesekkur ediyordum cvplariniz için tedirgin oldum çok çıkmaması da garibime gitti açıkçası beyaz beyaz çıkıyordu katık gibi ilk zamanlar şimdi hiç çıkmıyor allahım ne telaslar ne çileler cekiyoruz gor yarabbim yarın ilk Dr randevum transferden beri kese görünecek inşallah çok heycanliyim

Cnm, doktor bana geviskon surup yazdı, ayda 6 sise sgk hamilelere karsiliyormus, en cok onu kullaniyorlar hamisler.
Canim olmazsa alayim onu ya esime diyeim de bulandikca mi iciliyor.
Ay valla sorma dun kacta yattim bugun kacta kalktim yatmak ta yoruyor artik beni sanirim gece kabus gordum bir suru.

Canim ben 3 4 gune bir tikaniklik hissediyorum cikmayinca mecbur elimle temizliyorum çünkü cok zorluyor beni.beya ztopaklar halinde geliyor.ozellille hapsurunca yada kusunca kendisi cikiyor.

Cnm, mide yanmasina ve reflu icin kullaniliyor. Bulanti icin dr baska bir ilac yazdi, onu almadim, zaten bir sürü ilac aliyorum diye.

Günaydin kizlar bugun son kan tahlilim dua edin hamişlerim dualari kabul olur
Ay hadi hayirlisi olur insallah canim
Cnm, mide yanmasina ve reflu icin kullaniliyor. Bulanti icin dr baska bir ilac yazdi, onu almadim, zaten bir sürü ilac aliyorum diye.
Ben yine doktorumu bir arayayim da canim ona gore alayim bugun eczaneden cok canim yaniyor bazen dun okuldan erken gelmek orunda kaldik

Kizlar sonucum 12 gun 554 sonucum rabbime şükürler olsun
Masalllah canim bir anda cok yukselmis digeri sonradan mi tutundu acaba?
kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Ay masalllah rabbim hayirlisi ile kese kalp atisi ve sonrada kucaginiza almayi nasip etsinnn

Masalllah canim bir anda cok yukselmis digeri sonradan mi tutundu acaba?

Ay masalllah rabbim hayirlisi ile kese kalp atisi ve sonrada kucaginiza almayi nasip etsinnn
Büyük ihtimal öyle düşünyorum canim cunku bi 90 di diger gun 188 oldu iki gun snr yaptim 554 cikti işte şurda şüpheye dıstum bigunde iki kat olmus hayirlisi olsun rabbim saglikli versin umutcum

Büyük ihtimal öyle düşünyorum canim cunku bi 90 di diger gun 188 oldu iki gun snr yaptim 554 cikti işte şurda şüpheye dıstum bigunde iki kat olmus hayirlisi olsun rabbim saglikli versin umutcum
Amin canim aminn

kızlar bır sorum var 20. gun beta hcg kac olmalıdır?
Canim o kisiden kisye degisr ama benim doktorum 17.gun yaklasik 6000 falandir demisti. Benimkine gore hesaplarsak 12000 falan çıkar degerini hep ikiye katlayarak dusun iki gune bir

Kızlar gebelikte bulantı için zencefil çayını okumuştum. Bi araştırın deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…