2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bugün ara ara adet sancısı gibi bir sancim var ama geçiyor sonra. Sizde de oluyor mu ara ara normal mi ?
Canım benim de ilk kez dün ve bugün oldu. Hatta karnım ağırlaştı. 2 gün önceye göre zor taşıyorum :)
Sanırım yine bir büyüme evresi geçiriyoruz. Çünkü içerideki hanımefendi kıpır kıpır, her şey yolunda olmalı oralarda :)

Bizimki de hareketli ama dune gore az. Dun daha çok hareketliydi. Bugün de hareket ediyor ama az ne bileyim. Benimki büyürken pek hareket etmez. Yer değiştiriyor sanırım.

Haklisin canım bağlar geriliyor kolay değil. İçim rahatladı. Başkasından duymak insanın içine su serpiyor.
Evet canım. Tek ben değilmişim duygusu rahatlatıyor. Ben hafta olarak geri olduğum için forumda hafta olarak benden önde olanların belirtlerinş yaşadıklarını okurdum. Sonra ben o haftalara geldiğimde yaşadığımda normal olduğunu anlıyordum. Geride olmak bu açıdan güzeldi :):):) ama tekmelenmek için ben de önde olmak isterdim şu an :):):):)

Aynen canım annelik duygusu sanırım iyi olduğunu duymak istiyoruz ondan :) merak etme baslar artik tekmelemeye. Bende hissediyorum tekmeleri ama çok sert değil :) ilerde biz de sert tekme yiyenlerden olacağız inşallah :)

Aynen canım annelik duygusu sanırım iyi olduğunu duymak istiyoruz ondan :) merak etme baslar artik tekmelemeye. Bende hissediyorum tekmeleri ama çok sert değil :) ilerde biz de sert tekme yiyenlerden olacağız inşallah :)
Ben de hissediyorum ama her gün değil. Dün pıt pıt pıt oldu baya. Ama bugün yok mesela :)

Bugun aklıma geldin ne yaptı acaba diye hayırlı haberlerini duymayı umuyorum

dualarim sizinle cnm insallah guzel haberler alirsin

Canım sen de yaptirmistin dimi amniyosentez kav gün oldu. İlk gün naptin neler yapmak gerek ben çok tedirginim. Mecbur olmasam yapmadım ama işte mecburiyet. Biraz bilgi verir misin risk kaç gün sürüyor
12gun oldu yaptirali. Ilk iki gun bol bol yattim pek is yapmadim. Benim aile hekimim de yaptirmisti amniyosentez, risk ilk 48 saatte vardir dedi. yine de bir haftaya kadar agir is yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…