- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #25.301
canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. biz ne desek boş çok haklısın hissettiklerinde. Rabbimin bi sınavı işte diye düşünmeye çalış, tek çare bu derdine. ben yaşamadım ama bu topikte kaybı olan bir sürü arkadaş var , 4 tane kaybı olan arkadaş vardı newmoon hatırlarsın. şimdi 5. ye hamile idi son zamanlarda pek göremedim ama iyidir inş. bir şekilde toparlanıp yeniden deniyor insanlar. kendini üzmemeye çalış. sen de kendini toparlayınca Rabbim tekrar nasip eder inş hayırlısı ile.16 ocakta bebeğimle yattığım hastaneye 26 ocakta bebeğim olmadan ayrıldım..İçim bomboş,içim yanıyor,acıyor..tarifi yokki... Bu ikinci gidişleri oğluşlarımın ilki 1 haziran 2015te 16 haftalıkken bıraktı beni şimdi de 20 haftalıkken..Çok dua etmiştim her ezan sesinde her anımda dua etmiştim,olmadı gene olmadı..Bebiş görmeye gelecekler geçmiş olsuna geliyor şimdi..İnsanlara laf anlatmak derdimi paylaşmak acımı hafifletmiyor daha çok canımı yakıyor.Bu kadar yaklaşken mutlu sona hayallerime yarım kalıyor gene,elim karnıma gidiyor hareketlerini hissetmişken bomboş şimdi kayıp gitti ellerimden..Üzülme diyorlar hayırlısı diyorlar teselli sözleri daha çok yakıyor canımı inancımı kaybettim ben zaman ne gösterir bilmiyorum.Allah affetsin hamile görmeye bile dayanamıyorum bebek görmeye reklamlara bile..burda şimdi haftalarınızı görüyorum ya içim paramparça..hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler sağ salim kucaklarınıza alın bebişlerinizi.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Hoşçakalın..
Saol canım. 2.5 yıl önce tüp mide ameliyatı olmuştum obezim diye 45 kilo vermiştim içerisi baya geniş bence deİc karnin buyuktur cnm dogum sonrasi icin cok sanslisin
ah cnm benim sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerde napalım kiloları vericez ben 52 kg hamile kaldım şimdi 60 kg oldum inşallah dahada almayızSaol canım. 2.5 yıl önce tüp mide ameliyatı olmuştum obezim diye 45 kilo vermiştim içerisi baya geniş bence de
Kızlar 69 kilo ile hamile kaldım su an 75 çok kilo aldım farkındayım. Ama hamile kalmadan önce de toplu biriydim. Benim gibi olan var mi ? Karnıniz çıktı mi ? Benim çok az çıktı. Sanırım çok çıksın istiyorum :)
Canim bende sendenim 69 la hamile kaldim 72 oldum daha onumuzde 4 ay var 80 i gecmek istemiyorumya ben kilo bile vermistimm hic almadim 10 gundur annemin yanindaydim cok yedirdi beni zorla 3 kilo aldimm ((
Valla canım bende 77 kiloydum. 69 a kadar indim kilo verdim derken hamile kaldım. Simdi 75 olmuşum çok üzüldüm tartılınca. Ama her şeyi canım istiyor bende anlamadım. 80 i bende geçmek istemiyorum. 4 ay da daha çok kilo alacağız ama inşallah 80 i geçmeyiz. Peki karnın çıktı mi ne kadar çıktı. Bir de bebek yukarı çıktı mi ? Benimki hala karnımda.
Ya kilosu fazla olanlarin cok almamasi lazim canim biz 7 8 le bile bitirsek problem degil... benim hersey 2 hafta annemin yanina gidince oldu gittigimde kimse inanmadi hamile olduguma dumduzdu karnim ama donuste gobek cikti gelen gidenle anca yedik... ben hamile degilkende annemlere gidince 2 3 kilo alip donerdim ama hamileyken hic iyi olmadisuan gobegim var canim bebekte artik gobek ortasinda onceden hep asagidaydi yukari cikti cnm
21. Hafta dimi senin Su an. Benin yarin 20+0 olacak. Ne zaman çıkar yukarı acaba canım ?
20+6 canim... son 1 hafta 10 gundue yukarda buyudukce cikar canim merak etme
İkisinin de artıları ve eksileri var tabii :) Benim 4 yıl oldu, stajımda başka yerlerde çalıştım ama avukatlığa başladığımdan beri burdayım..Ben bi sirkete ya da kuruma girmek istemedim kendi buromuz var (babam da avukat) serbest olmak istedim bir yere bagli olmak istemedim
Senin de esnek olmasi iyi yine de
Ben daha stajyerim aslinda sen ne zmndir avukatsin :)
4 yaşında bi kızım daha var:)Bi kızın daha mı var canım yoksa karnındaki prenses için mi ada ve masal ismini düşündün?
Düzenli hareket için çok erken üzme kendiniKizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Canım gunaydin ben de 20+5 im ama ben çok çok az hissediyorum yani günde bir iki defa o da kipirti gibi sanki ufak bi şey. Korkma telas yapma bebek hareket ediyor ama biz her hareketi hissetmiyoruz doktor yani perinatolog bana öyle dedi zmanla desi bebek kilo aldılar kol bacakları kuvvetlendikce hissedersin dedi. Ben de o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta 24. Haftaya kadar hiç hissetmeyenler bile var. Dedigim gibi bende de yok denecek kadar az hla işte şurda hissediyorum diyemedim yani. Üzülme stres yapma benceKizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Insallah erken oldugu icindir...bu haftalarda karnimda agrilar var belkide bu yuzden korkuyorum..sagol canim cevabin icin ..Düzenli hareket için çok erken üzme kendini
Ben kıpırdamayınca seviniyorum uyuyor diye :) çok hareketli ben mi tahatsız ediyorum diyr üzülüuorum çünkü :)Kizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Bende gunde 2kez tekmeledigini hiss ederdim ama 1gunhicbisi yok sadece karnimda agrilar var o yuzden korkdum.insallah iyiler butun bebisler Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin baskada bisey istemiyorumCanım gunaydin ben de 20+5 im ama ben çok çok az hissediyorum yani günde bir iki defa o da kipirti gibi sanki ufak bi şey. Korkma telas yapma bebek hareket ediyor ama biz her hareketi hissetmiyoruz doktor yani perinatolog bana öyle dedi zmanla desi bebek kilo aldılar kol bacakları kuvvetlendikce hissedersin dedi. Ben de o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta 24. Haftaya kadar hiç hissetmeyenler bile var. Dedigim gibi bende de yok denecek kadar az hla işte şurda hissediyorum diyemedim yani. Üzülme stres yapma bence
Ay insallah bizimkide oyle hareketlenmeye baslar o kipirdadikca kalbim hizla atmaya basliyo.ama tabiki 1dakika sonra yine suskunlukBen kıpırdamayınca seviniyorum uyuyor diye :) çok hareketli ben mi tahatsız ediyorum diyr üzülüuorum çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?