2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
canım çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. biz ne desek boş çok haklısın hissettiklerinde. Rabbimin bi sınavı işte diye düşünmeye çalış, tek çare bu derdine. ben yaşamadım ama bu topikte kaybı olan bir sürü arkadaş var , 4 tane kaybı olan arkadaş vardı newmoon hatırlarsın. şimdi 5. ye hamile idi son zamanlarda pek göremedim ama iyidir inş. bir şekilde toparlanıp yeniden deniyor insanlar. kendini üzmemeye çalış. sen de kendini toparlayınca Rabbim tekrar nasip eder inş hayırlısı ile.

Canim bende sendenim 69 la hamile kaldim 72 oldum daha onumuzde 4 ay var 80 i gecmek istemiyorum ya ben kilo bile vermistimm hic almadim 10 gundur annemin yanindaydim cok yedirdi beni zorla 3 kilo aldimm ((

Canim bende sendenim 69 la hamile kaldim 72 oldum daha onumuzde 4 ay var 80 i gecmek istemiyorum ya ben kilo bile vermistimm hic almadim 10 gundur annemin yanindaydim cok yedirdi beni zorla 3 kilo aldimm ((

Valla canım bende 77 kiloydum. 69 a kadar indim kilo verdim derken hamile kaldım. Simdi 75 olmuşum çok üzüldüm tartılınca. Ama her şeyi canım istiyor bende anlamadım. 80 i bende geçmek istemiyorum. 4 ay da daha çok kilo alacağız ama inşallah 80 i geçmeyiz. Peki karnın çıktı mi ne kadar çıktı. Bir de bebek yukarı çıktı mi ? Benimki hala karnımda.

Ya kilosu fazla olanlarin cok almamasi lazim canim biz 7 8 le bile bitirsek problem degil... benim hersey 2 hafta annemin yanina gidince oldu gittigimde kimse inanmadi hamile olduguma dumduzdu karnim ama donuste gobek cikti gelen gidenle anca yedik... ben hamile degilkende annemlere gidince 2 3 kilo alip donerdim ama hamileyken hic iyi olmadi suan gobegim var canim bebekte artik gobek ortasinda onceden hep asagidaydi yukari cikti cnm

gebito haklısın biraz zor oluyor bileklikle ama bir ay kadar dayanırsan fayda görürsün. Benim tedavi öncesi gece sol elimin yüzük parmağı ve küçük parmağı uyuşurdu. Hiç üzerine yatmama rağmen. Son zamanlarda neredeyse tüm elimi hissetmezdim. Hem de bu uyuşma çabuk geçmezdi. Ortopediste gittiğimde sol elimde güç kaybı olduğu tespit edildi. Adam elimi sık dedi sıkmaya çalıştığım halde sıkamadım. Bence benimki kadar ilerlemeden tedavine başla. Ben hamilelik ve Doğum telaşı ile gözardı etmiştim.

21. Hafta dimi senin Su an. Benin yarin 20+0 olacak. Ne zaman çıkar yukarı acaba canım ?

Ben bi sirkete ya da kuruma girmek istemedim kendi buromuz var (babam da avukat) serbest olmak istedim bir yere bagli olmak istemedim
Senin de esnek olmasi iyi yine de

Ben daha stajyerim aslinda sen ne zmndir avukatsin :)
İkisinin de artıları ve eksileri var tabii :) Benim 4 yıl oldu, stajımda başka yerlerde çalıştım ama avukatlığa başladığımdan beri burdayım..

Kizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini

Kizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Canım gunaydin ben de 20+5 im ama ben çok çok az hissediyorum yani günde bir iki defa o da kipirti gibi sanki ufak bi şey. Korkma telas yapma bebek hareket ediyor ama biz her hareketi hissetmiyoruz doktor yani perinatolog bana öyle dedi zmanla desi bebek kilo aldılar kol bacakları kuvvetlendikce hissedersin dedi. Ben de o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Hatta 24. Haftaya kadar hiç hissetmeyenler bile var. Dedigim gibi bende de yok denecek kadar az hla işte şurda hissediyorum diyemedim yani. Üzülme stres yapma bence

Ben kıpırdamayınca seviniyorum uyuyor diye :) çok hareketli ben mi tahatsız ediyorum diyr üzülüuorum çünkü :)

Bende gunde 2kez tekmeledigini hiss ederdim ama 1gunhicbisi yok sadece karnimda agrilar var o yuzden korkdum.insallah iyiler butun bebisler Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin baskada bisey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…