2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu dopdolu mükemmelötesi bol bebiş hareketli bol tekmeli bir gün bir hafta dileğiyle Günaydın Günaydın size

hanımlar merhaba bende kısmetse haziran annesi olacağım umarım hepinizin hamileliği gayet yolundadır. bir şey danışmak istiyorum. süt pompasından aventin küçük boy biberonu çıktığı için farklı olarak birde dr brownsun büyük boy biberonunu almayı planlıyorum ne olur ne olmaz lazım olur diye. ama 3 çeşidi var geniş açız,dar ağız birde doğal akış. aralarındaki farkı bileniniz var mı acaba?

bu arada ebebekte şubat indirimleri var her gün %29 oranında takip etmenizi öneririm.

Bende 62 kilo ile hamile kaldim suan 69 kiloyum cokmu almisim ya.. ben bu konuda biraz fazla takintiliyim galiba cnm

Gunaydinnnnnnn hepinizeee tatlissss annelerrrrr...musmutlu hayırlı bir haftamiz olsunnn...bizler tatildeyiz ama calisan annislere Rabbim kolaylık versinnnn...teyzeleri bugün bizim de ikinci detaylimiz var saat 1 de..hayirlisiyla güzel haberlerle dönelim inşaallah...ha bi de evlilik yıldönümü müz bakalım babacık hatirliycak mi hic sanmiom ama...ben hediyelerimle bekliyorum onu hem kızım adına hem kendi adına hediye aldım..Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasının...

Kizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Merak etme canim allahimin izniyle bisi yoktur insallah bizde 22+0 olduk bende arada hissetmiyorum..

Geniş dar ağız diye değilde ben delik sayısı olarak biliyorum

Kizlar selam...ya ben bugun20+2 yim ama bebegimi sadece gece yada sabah yatakdayken hissediyordum bugun hissedemedim kipirdamiyo bisey olmusmusdur cox uzgunum neden hiss etmiyorum hareketlerini
Canım belki bebişin sırtı dönük duruyordur bugünlerde tekmeler içe doğruysa hissedemezsin. Ben de günde en azından bir kez filan hissediyordum birkaç gündür yoktu bir şey mi oldu diye endişelendim sürekli ama iki gecedir babası elini göbeğime koyunca kıpır kıpır oluyor :) gündüz hareketten hissedemiyor olabilirsin belki canım.

Canimmm guzel haberlerle gel insallah bende 18subata akabikdim ama gecmi kaliyorum bilemedim cok giremiyorum artik tayin oldum baska bi yere cok karisik bi hafta gecirdim bu hafta duzen kurmaya calisiyorum. Biyandanda bu islerle ilgileniyorum doktorumda hastaneden ayrildi doktor ayarlamaya calisiyorum. 18 subat gecmi olur detayli icin ya off zeyzey3428

Kizlarr kim kac kilo aldi tatliss annelerr =)) biz 22 haftalik olduk ve 62 kiloyla hamile kaldim suan 69 kiloyumm... =))

Bu da benim koca göbeğim. 5 aylık olduğuna inandıramadığım. Hiç iç karnım yok sanırım. Kilonun tamamını göbeğime alıyorum. 55,5 la başladım geçen haftaya kadar 61,5 dum. Bu hafta antakyadan gelen kayınvalidem sayesinde 2 kilo daha aldım Böyle giderse 20 yi rahat görücem gibi hamileliğimin sonunda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…