2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bugün indirim de son gün,karar veremedim ne yapsam ki

Canım bir ara benim de öyleydi 4 tane gofret yediğim oldu yani şekerden dolayı çok yemek zararlı olabilir tabi ki. Ama benim o aşırı isteğim geçti. Canım çok istediğinde 1 tane yiyorum geçiyor isteğim.

Bugün 2 tane çikolata yedim benimkisi dönüyor sanırım tekmeleri hissediyordum da dönmeleri su iki gündür çok hissediyorum bir şey yuvarlanıyormus gibi hissediyorum :)

Merhaba arkadaşlar,
Çok şükür yolu yarıladık. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah.
Yavaş yavaş hazırlıklara başlamak gerekli sanırım.Araştırmalarımızı,gerekli olan aldıklarımızı buradan da paylaşalım lütfen.Şahsen ne almam lazım ne gerekli ne değil şaşırmış kalmış durumdayım.

Bugün 2 tane çikolata yedim benimkisi dönüyor sanırım tekmeleri hissediyordum da dönmeleri su iki gündür çok hissediyorum bir şey yuvarlanıyormus gibi hissediyorum :)
Dönme hareketini hissedebiliyor muyuz bu zamanlarda? Benimki tekmeliyor küçük küçük. İki gündür özellikle pıtı pıtı pıtı :) pek tatlı :)

aynı sey bendede var bi gün tatlısız geçiremiyorum. ondanda bol bol kilo alıyorum malesef

Canım ben de çok çikolata severim ama yemiyorum. Onun yerine kendim organik un, süt ve yumurtadan kakaolu kek yapıp onu yiyorum. Şekeri de az koyuyorum. Çikolataların içinde çok katkı maddesi var. Soya var ki bu genetiği en çok oynana ürün. Bir de bir arkadaşımızın bebeğine otizm teşhisi kondu. Kesin olmasa da gebelikte çok çikolata tüketmek sebep olabilir diye araştırmışlar.

Yarın gidicem bi dra verir belki dirseklik. Ben de doğumdan sonradan korkuyorum hadi şimdi uzatıp kollarımı yatıyorum ama o zaman kucağımda bebekle dirseklerimi düz de tutamıcam

Cnm bnde ayniyim ama yeme komposto filan ic hem kilo yapiyo hemde seker hastalogi ckr allah korusn

Ayy allah korusun canım. Yemem bir daha ne olursa yemem. Yeter ki çocuğum iyi olsun yarin ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah bir şeyi yoktur.

Dönme hareketini hissedebiliyor muyuz bu zamanlarda? Benimki tekmeliyor küçük küçük. İki gündür özellikle pıtı pıtı pıtı :) pek tatlı :)

Dimi pek tatlı yerim onları ben :) dönme yi bu haftada ben hissettim bisi yuvarlanıyor sanki içimde :) iki gündür hissediyorum onu :)

Kızlar 69 kilo ile hamile kaldım su an 75 çok kilo aldım farkındayım. Ama hamile kalmadan önce de toplu biriydim. Benim gibi olan var mi ? Karnıniz çıktı mi ? Benim çok az çıktı. Sanırım çok çıksın istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…