2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün memlekette kasılmalardan dolayı gittiğim doktora kontrolüm var. Asıl doktorum değil yani. Bakalım inşallah iyidir bebeğim :) görmek için sabırsızlanıyor insan :) çarşamba da kendi doktoruma var. Ultrasonun zararı olur mu?

Bence değil 23 e kadar yaptrımış olursun canım ama istersen bide şanısını ahmet gülden yana kullan.
İş içinde çıkartılmaktan iyidir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun

bende böyleyim canım ve çko mutluyum :)

@annensenicoksevecek canım çok sevindim afran geliyo yani :)

Kızlar bir arkadaş vardı hani doğuda öğretmenlik yapan. Yakın zamanda ikinci defa kızı olacak olan. Nick değiştirmişti en son. Ben mi aralarda kaçırıyorum. Yoksa artık eskisi kadar sık girmiyor mu? Bu sabah aklıma geldi. Nerde acaba?

He birde saç modelin ve rengi çok güzel

ya masallah ne guzel bi göbus

Kısa saç evlendikten sonra rahatlıkmış öğrendim doğumdan snra bende kısaltıcam :)

merhaba annisler. bizde cumartesi günü detaylı usg mıze girdik. allah a cok sukur bebegımızın herseyı ıyı cıktı,allahım kımseyı evlatları ıle ılgılı meraklarda bırakmasın, cuma aksamı uyuyamadım resmen:/ bir de oğluısumuzu renklı gördük çok tatlıydı:)

Evet gunduzler hiss edemiyorum ..biraz once kipirdadi sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…